Back to Question Center
0

Semalat: Caracteristici uimitoare ale NeoDownloader - un racleta de imagine de înaltă calitate

1 answers:
NeoDownloader este o solutie rapida, convenabila si usoara pentru definirea parametrilor sistemului de operare (de ex. un site și descărcarea de fișiere vrac de pe orice site web sau blog. Acest instrument intenționează să ne ajute să descărcați și să vizualizați automat de la sute la mii de fotografii, imagini, videoclipuri de înaltă calitate, imagini de fundal, fișiere mp3 sau orice alt fișier.

Trebuie doar să specificați adresa URL sau linkul și să selectați ce doriți să faceți - pc system temperature monitoring tools. NeoDownloader vă ajută să descărcați date din diferite pagini web sub formă de imagini și clipuri video și vă ușurează descărcarea unei singure sau mai multe galerii de imagini fără probleme. Acest program complet automat ajută chiar să descarce un întreg site web din rețea. Ce trebuie să faceți este să trageți și să plasați link-ul dintr-un browser în coșul plutitor al lui NeoDownloader. Astfel, veți putea descărca fotografiile preferate din orice site cu doar câteva clicuri de mouse.

Este unul dintre cei mai buni telespectatori și jucători de pe Internet. NeoDownloader vă permite să vizualizați orice fișier pe care l-ați descărcat în câteva secunde și chiar le afișați sub formă de slideshow-uri.

Uimitor, NeoDownloader este îmbinat cu o vastă bază de date on-line a proiectelor gata de descărcare, cum ar fi numeroase wallpapere, imagini de top ale unor modele frumoase și celebrități, opera de artă a fotografilor și artiștilor populare, imagini amuzante și GIF animate. Această imagine răsturnată și programul de descărcare ușurează descărcarea imaginilor preferate, a melodiilor și a fișierelor video audio.

NeoDownloader Caracteristici:

1. NeoDownloader este ușor de utilizat:

Este sigur să menționez că NeoDownloader este ușor de utilizat și vine cu o interfață prietenoasă. Utilizând acest instrument, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la anunțurile și bannerele pop-up.

2. Descărcați orice tip de fișier grafic:

Una dintre cele mai bune și mai importante caracteristici ale NeoDownloader este că vă puteți descărca alegerea dvs. audio, video, imagini sau orice alte fișiere în câteva secunde ..Punctul de plus este ca NeoDownloader isi desfasoara activitatea rapid si nu compromite calitatea.

3. Descărcați intervalele de adrese URL și listele de adrese URL:

Ceea ce face distinctiv NeoDownloader este capacitatea sa de a descărca instantaneu intervalele de adrese URL și listele de adrese URL. Trebuie doar să specificați numărul de adrese URL și să lăsați NeoDownloader să-și facă treaba.

4. NeoDownloader ajută la descărcare de pe orice site:

Chiar și atunci când un site este protejat prin parolă, NeoDownloader va facilita descărcarea și salvarea fotografiilor preferate, a fișierelor audio și video. 5. Filtre avansate:

Opțiunea de filtrare avansată a lui NeoDownloader vă permite să descărcați datele pe care le iubești și să evitați descărcarea conținutului nedorit de pe hard disk.

6. Conexiuni multiple:

NeoDownloader permite până la douăzeci de conexiuni simultane.

7. Capabilități de diapozitive:

NeoDownloader vine cu un vizualizator de imagini încorporat și are capabilități uimitoare de prezentare. Mai mult decât atât, playerul audio / video îl face o alegere între non-programatori și profesioniști independenți.

8. Suporta diferite arhive:

NeoDownloader este unul din acele foarte putine instrumente care sustin ambele arhive RAR si Zip. Aceasta înseamnă că puteți salva fișierele grafice sau un alt tip de date în ambele formate.

9. NeoDownloader Lite:

NeoDownloader Lite este un downloader gratuit de imagini în vrac, care acceptă fișiere PNG și JPG. Utilizând acest instrument, nu trebuie să căutați un număr de serie, un cod de înregistrare sau un generator de chei pe internet.

December 6, 2017