Back to Question Center
0

Metoda Makia: Ce este o antrenament intensiv cu interval de vârstă și o dietă ketogenică?

1 answers:

Metoda Makia este o aplicație de exerciții dezvoltată în Finlanda, care a devenit un concept popular în țara sa de origine în ultimii câțiva ani. Sistemul oferă un plan de exerciții dificil care poate fi efectuat acasă sau într-o sală de gimnastică. Dificultatea exercițiilor crește automat în timpul antrenamentului. Metoda Makia include, de asemenea, o dietă în care mii de utilizatori au câștigat o greutate ideală și au îmbunătățit obiceiurile alimentare.

Istoria dieta despre metoda Makia

Îmi exercit toată viața, dar la vârsta de 35-40 de ani corpul meu a început să acumuleze grăsime. Schimbarea sa produs în mod inadecvat și neobservat. O fotografie făcută într-o zi frumoasă de vară de pe plajă mi-a deschis ochii.

M-am cântărit foarte rar, dar după ce am văzut imaginea m-am dus la scară și am observat spre surprinderea mea că greutatea mea a crescut semnificativ. Mă întrebam ce ar putea fi rău.

Am mâncat tartinuri cu conținut scăzut de grăsimi, iaurt cu conținut scăzut de grăsimi, lapte degresat, băuturi răcoritoare artificial îndulcit, brânzeturi cu conținut scăzut de grăsimi, legume cu salată de salate cu conținut scăzut de grăsimi, o mulțime de proteine ​​și numai carne slabă. După părerea mea, am mâncat sănătoși, conform liniilor directoare generale. Ceva a fost greșit, rău greșit.

Am măsurat valorile colesterolului meu și nu au fost bune. Colesterolul rău a fost prea mare și bunul prea scăzut. După ce ți-am cerut sfaturi, am instrucțiuni despre cum să reduci grăsimea din dietă.

Cum pot reduce grăsimile din dieta mea? În plus, persoana care mi-a dat sfatul a fost mult mai supraponderală decât am fost. Dilema sa născut.

Am lucrat apoi într-o profesie în care cunoașterea fiziologiei corpului este esențială. Am avut o educație bună și cunoștințele de bază pentru a rezolva problema. Am început să explorez și mai mult metabolismul organismului. Am aflat când organismul utilizează carbohidrați și când arde grăsimi. Mi-am dat seama relativ repede că o dietă bogată în carbohidrați și în alimente bogate în proteine ​​fără grăsimi naturale ar conduce organismul într-o stare în care toată energia este recuperată și arderea grasimilor nu se întâmplă niciodată. În cazul în care cantitatea de calorii din dieta este chiar puțin prea mare și arderea grasimilor nu are loc, rezultatul este creșterea naturală în greutate.

Am luat cunoștință de dr. dieta Atkins. Este o dietă destul de controversată și malignă, dar ideea de bază este perfectă. Cu aceasta, milioane de oameni supraponderali din întreaga lume au atins o greutate normală. Organismul este condus de dietă într-o stare în care aproape toată energia este produsă din grăsimi. Corpul se află într-o stare continuă de ardere a grăsimilor, iar pierderea în greutate este chiar mai rapidă decât în ​​cazul postului. Sistemul arde în mod constant grăsimile stocate, asigurând în același timp că cantitatea de grăsimi și proteine ​​din dietă este suficientă. În plus, se asigură că obțineți suficienți nutrienți, din care organismul formează glucoză.

Am început dieta Atkins, iar rezultatele au fost uimitoare. În câteva luni, am scăpat de excesul de grăsimi care se acumulase destul de mult. Am pierdut peste 33 de kilograme. În plus, am scăpat de erupția pe față, pe care am crezut-o că se datorează aparatului respirator pe care îl folosesc la munca mea. În acel moment, am început, de asemenea, primele exerciții de greutate corporală și am observat efectul lor în construirea masei musculare.

Metoda Makia a primit o scânteie inițială

Mass-media a intrat cu toții în urmă cu câțiva ani în legătură cu pericolele dietei Atkins, deoarece cu ea consumați doar slănină, unt și ouă. Mulți oameni au început "dieta Atkins" pe baza unor cereale mici de informații, astfel încât magazinele au ieșit din unt. Fără o bază bună a cunoștințelor, însă, dieta ketogenică nu reușește și rezultatele sunt rele sau catastrofale. Dieta Atkins este cetogenă și, dacă este urmată în mod corespunzător, consumați o mulțime de legume, cantități moderate de proteine ​​și cantități suficiente de grăsimi bune.

Cu toate acestea, cu dieta cetogenică a metodei Makia puteți mânca aproape orice alt aliment pur, cu excepția carbohidraților simpli. Cantitatea de legume este întotdeauna o jumătate de plăcuță, deci cota lor este semnificativ mai mare decât într-o dietă normală.

De-a lungul anilor, am făcut experimente pentru îmbunătățirea dietei ketogenice. Din cauza angajării mele, am avut ocazia să obțin valori ale sângelui meu în timp real. Metoda Makia Reboot este cea mai recentă versiune a programului de pierdere în greutate cu ketogen. Ea a provenit de la metoda Atkins, dar are imbunatatiri semnificative care fac arderea grasimilor chiar mai eficienta.

Metoda Makia Reboot este, prin urmare, o dietă temporară ketogenică cu care puteți pierde în greutate. Pe măsură ce vă apropiați de greutatea ideală, veți merge la Metoda de bază Basic Makia, care este perfectă pentru întreaga familie.

Problema cu diverse programe de scădere în greutate constă adesea în faptul că cineva din familie trebuie să-și pregătească și să-și cântărească propriile mese. Metoda de bază a metodei Makia este concepută astfel încât întreaga familie să poată mânca aceleași mese. Dacă un membru al familiei încearcă să ajungă la o stare ketogenică, el sau ea lasă doar o porțiune separată de carbohidrați. În caz contrar, dieta este aceeași pentru toată lumea.

În ultimii ani am dezvoltat aplicația Metoda Makia net. De ani de zile, am urmat o metodă similară cu dieta de bază a Metodei Makia, dar la începutul acestei slujbe enorme am adăugat în mod deliberat carbohidrați simpli, cum ar fi chifle, pâine ușoară, cartofi, dulciuri și am lăsat, de asemenea,. Cu toate acestea, câștigul meu în greutate a ieșit din mână și a crescut de la 183 de lire sterline la 208. 6 lire sterline pe an. Scopul meu a fost de a testa cea mai recentă funcție de dietă ketogenică. Efectele carbohidratilor simple au fost mult mai drastice decat se asteptau, iar controlul sumei lor a fost dificil. Rezultatul a fost mult mai solid decât mi-am propus.

01. 01. 2015 Am început metoda Makia Reboot. În două luni, greutatea mea a scăzut la 176. 4 kilograme, așa că ultima mea versiune a programului de scădere în greutate este foarte eficientă. Un uimitor 32. 2 lire sterline în două luni! Sună extraordinar, dar în timpul pierderii în greutate, nici măcar o dată nu am simțit foamea. Trupul meu avea întotdeauna suficientă energie și m-am simțit la fel de bun ca niciodată. De asemenea, am făcut în mod regulat exercițiile Metoda Makia. În timpul unei diete ketogenice, oamenii pot să-și exercite în mod normal.

Primirea cunoștințelor este esențială înainte de a porni Refacerea metodei Makia. Pachetul de informații explică toate faptele de care aveți nevoie pentru a începe un program sigur de pierdere în greutate cu ketogen. Programul de pierdere în greutate cu ketogen, atunci când este implementat corect, este sigur și foarte eficient. Cu toate acestea, fără cunoștințe de bază și angajament, nu ar trebui să începeți niciodată.

De asemenea, este demn de remarcat că nu trebuie să începeți o dietă cetogenică dacă aveți o greutate normală. În acest caz, corpul funcționează bine și nu aveți nevoie de metoda Makia Reboot, dar doar o dietă de bază este suficientă pentru a reduce dorința de dulciuri și a reduce sentimentele de foame.

În cele din urmă, voi cita unul dintre cei mai înțelepți bărbați din toate timpurile, a căror afirmație a fost principiul călăuzitor în pregătirea acestui pachet de informații.

"Dacă nu puteți explica în mod clar problema, nu știți suficient despre asta. "

Albert Einstein

J. A Source . Needlehill, fondatorul Method Makia

February 16, 2018