Back to Question Center
0

Importanța încălzirii în cadrul instruirii privind intensitatea intensității intervalelor

1 answers:

Ce îți vine în minte când vezi sau auzi cuvântul "încălzire"?

Dacă te lupți cu întrebarea dacă te descurci azi sau mai bine fără, ar trebui să știi că nu ești singur. Încălzirea este adesea simțită a fi atît de plictisitoare, de fapt inutilă, deci oamenii nu-i fac suficient. După ce am avut sentimente similare în trecut, am depus eforturi deosebite pentru a face pregătirile pentru pregătirea metodică Makia sau Rutina de Preabilitate așa cum o numim, atrăgătoare chiar și pentru cel mai aglomerat pasionat de fitness pe care oamenii pur și simplu nu îl vor ignora. Dar, înainte de a merge mai departe, să ne concentrăm asupra problemei fundamentale legate de încălzire Care este motivul pentru a face acest lucru?

Deci?

Imaginați-vă că dormiți ca un copil. Dintr-o dată, lumina se aprinde și cineva dă jos formularele de întoarcere fiscală din fața ta pentru a umple acolo. Apoi, și în același timp, vi se cere să spuneți cum era vremea de marți, care sunt numele bunicilor dvs. și să decideți care dintre cele șase oferte de asigurare diferite sunteți gata să acceptați. Ai avea toate astea sub control? Același lucru se întâmplă cu corpul tău dacă îl forțezi să se miște fără încălzirea în avans. Corpul tau este trezit brusc si iti trimite mesajul creierului, dar totul se intampla in miscare lenta. Fiecare celulă din corpul tău spune "Ce? Acum?" O parte din corpul tău lovește frânele, o altă parte este panică, iar restul este doar limpede. Dacă stresul nu este impus brusc, dar totuși la un nivel pretențios, organismul nu are timp să-și accelereze circulația și rezultatul suficient este mai rapid decât epuizarea normală.

Treziți-vă în sus

Într-adevăr, un cuvânt care este mult mai potrivit decât încălzirea este trezit. Modul corect de excitare vă ajută corpul să fie gata să plece. Celulele musculare se pregătesc să se contracteze, circulația sanguină este eficientă în îndepărtarea acizilor, țesuturile de susținere / conectivitate sunt pregătite pentru a lua stresul. Lampa se aprinde, corpul este treaz și gata pentru o acțiune completă.

Este foarte important în excitarea sistemului nervos, a articulațiilor și a țesuturilor de susținere / conectivitate să aducă o stare de pregătire. Aceasta asigură cea mai bună eficiență și siguranță. Se crede că principalul scop de întindere este de a încălzi mușchii în sus pentru a evita mușchii trași și entorse. De fapt, organismul vindecă mușchii trași mult mai bine decât articulațiile deteriorate și țesuturile de susținere / conectivitate. Când sistemul nervos este "adormit", mușchii sunt mai predispuși la răniri, mai ales în timpul antrenamentului care implică mișcări rapide. Desigur, încălzirea musculaturii în sus este importantă pentru a evita rănile și pentru a asigura eficiența instruirii. Este important să ascultați corpul, astfel încât mușchii să nu fie "speriate" și "să lovească frânele" înainte de a începe antrenamentul. Mobilizarea stretching-ului trebuie de asemenea să fie făcută ușor la început și numai atunci când încălzirea sa întâmplat întinderea poate fi extinsă pentru a include pozițiile extreme. Sweat-ul este bine, dar excitatia luata la extrem este inutil pentru un exercitiu normal.

rutina de excitare a metodei Makia

Înainte de începerea exercițiului actual de Metoda Makia, se efectuează o rutină de excitare și vă trezește corpul în pregătire pentru exercițiul fizic real Makia.

Deci Ce este așa de frumos despre Prehab? Desigur, cel mai important lucru este respectarea obiectivului. Prehab-ul nostru este alcătuit din mișcări plăcute, inteligente și funcționale care trezesc toate părțile corpului dumneavoastră în mod special din punct de vedere al pregătirii corporale. Cu toate acestea, am mai arătat un pic mai mult. Prohab-ul nostru include "gâtul atât de sănătos", care este benefic pentru spate și genunchi, încheieturi, cot și exerciții pentru umăr care vă întăresc corpul în pregătire pentru mișcări mai grele de greutate corporală. Un pachet compact care este ușor și rapid de realizat urmând videoclipul Source .

February 16, 2018