Back to Question Center
0

Care este cel mai bun mod de a crea backlink-uri pentru SEO?

1 answers:

Crearea backlink-urilor pentru SEO înseamnă construirea de link-uri care nu numai că dau mai mult trafic organic pe site-ul dvs. sau pe blogul dvs., ci va spori puterea paginii dvs., a autorității de domeniu și a PageRank la scară. În cele din urmă, crearea backlink-urilor pentru SEO înseamnă că vă conduceți site-ul în partea de sus a listei SERP-urilor - smok verification. Dar lucrul este că până acum nu toate backlink-urile sunt create egale - de aceea mulți webmasteri începători și proprietari de afaceri online își concentrează doar efortul de construire a legăturilor globale mai mult asupra cantității, decât asupra calității. Cu toate acestea, acționând în acest fel, ar fi mai probabil să câștige o pedeapsă severă și adesea ireversibilă, în loc să beneficieze de pe urma măsurii efective măsurabile a clasamentului.

 • Site-uri web sau bloguri cu conținut prea slab de pagină sau cel care nu are un conținut unic și scrierile originale care oferă utilizatorilor o valoare reală.
 • Backlink-urile ascunse în conținutul paginii, astfel încât acestea să pară efectiv vizibile doar pentru motoarele de căutare (de exemplu, utilizând 0 dimensiune font).
 • Înșelăciune înșelătoare, înșelăciune sau ascundere backlink irelevante numai în scopuri SEO, mai degrabă decât pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor și o mai bună indexare de către motoarele de căutare.

Crearea backlink-urilor pentru SEO, luați în considerare următoarele valori externe ale site-ului:

 • Procentul de țară al vizitatorilor reali (în caz contrar, demografia live).
 • Mijloacele generale ale implicării utilizatorilor (de exemplu, rata de respingere, timpul zilnic pe vizita utilizatorului, numărul de pagini vizualizate etc.).
 • Raportul real al vizitatorilor, care vine direct din traficul de căutare organică.
 • Cele mai utilizate cuvinte cheie și concurs de cuvinte cheie de la principalele motoare de căutare, cum ar fi Google în sine.

Ținând cont de punctele de vedere menționate mai sus, nu uitați să vă asigurați că totul există și că backlink-urile dvs. vă vor servi bine, în special în ceea ce privește traficul dvs. web direcționat , și autoritatea dvs. de clasificare a paginilor la scară. Vreau să spun că aici este cazul în care analiza web intră în joc, desigur, dacă doriți să obțineți rezultatele maxime performante pentru fiecare backlink nou creat. Deci, aici sunt principalele caracteristici care trebuie verificate la crearea backlink-urilor pentru SEO:

 • Numărul total de backlink care indică domeniul propriului dvs. site sau blog.
 • Destinații principale care vă oferă un trafic web recomandat.
 • Numărul mediu de vizite ale utilizatorilor live generate de fiecare backlink pe care îl aveți în profilul dvs. de legătură.
 • Exact ce părți și secțiuni ale conținutului paginii dvs. sunt cele mai vizitate de utilizatori.

În acest fel, asigurați-vă că aveți o verificare dublă pe fiecare legătură separată. În ceea ce mă privește, atunci când am creat backlink-uri pentru SEO, am folosit mai multe instrumente de verificare a backlink-urilor, cum ar fi Mozilla's Open Site Explorer, Semalt Analyzer, Majestic SEO și Ahrefs. Majoritatea au o eficiență dovedită în a vă arăta punctele slabe care necesită o remediere rapidă imediată, de exemplu, pentru a exclude o legătură dubioasă sau deschisă în mod rapid înainte de a da un impact negativ asupra clasamentelor site-ului sau blogului dvs. La urma urmei, depinde numai de tine să decideți ce instrument de verificare online să alegeți. Asigurați-vă că vă monitorizați frecvent profilul profilului de legătură și, în special, fiecare backlink nou creat. În acest fel, veți putea păstra totul în loc și vă veți asigura de orice pierderi neașteptate de trafic sau de clasarea efectivă a paginilor.

December 8, 2017