Back to Question Center
0

Poți să-mi dai un scurt curs Amazon SEO?

1 answers:

Înainte de orice altceva, să începem cursul Amazon SEO cu înțelegerea completă a algoritmului său de căutare A9 și factorii principali utilizați pentru a determina fiecare poziție individuală în căutarea de produse. Deci, cum funcționează? Luate în general, procesul este destul de simplu. În primul rând, algoritmul de căutare Amazon trage împreună toate rezultatele relevante care se potrivesc cu o anumită interogare de cuvinte cheie pe care o căutați. Cu alte cuvinte, Amazon vă oferă un set mare de liste de produse relevante afișate ca un singur catalog masiv - ?????? blitz ??????????? ????. În continuare, clasifică rezultatele de căutare în bloc și le sortează în funcție de relevanță și prioritate, astfel încât totul să fie adaptat în mod specific fiecărei cereri de căutare personalizate a produsului. Totul pare destul de clar acum, nu? Deci, este timpul să treceți rapid prin cursul de bază Amazon SEO și să revizuiți pe scurt toți principalii factori de clasificare.

Curs Amazon Quick SEO - Algoritmul de clasificare A9

Și acum să începem cursul Amazon SEO cu câteva reguli de bază care ar trebui să fie cunoscute de fiecare comerciant de vânzare acolo. Vreau să spun că următoarele trei declarații sunt de o importanță critică atunci când vine vorba de optimizarea căutării de produse pe Amazon. Deci, vă recomand să le citiți de două ori, doar pentru a vă asigura că totul despre algoritmul de clasificare A9 este clar.

1. Amazon se concentrează întotdeauna în principal pe scorul RPC maxim (altfel, veniturile per client).

2. Amazon continuă să urmărească toate acțiunile întreprinse pe orice pagină a platformei, precum și fiecare clic făcut de cumpărătorii activi care caută produsele necesare acolo.

3. A9 al lui Amazon urmărește ca datele statistice urmărite să fie conforme cu obiectivul său final - cantitatea maximă de RPC.

Trei factori principali de clasificare

Odată ce am obținut totul pentru algoritmul A9, este timpul să revedem principalii factori de clasificare folosiți pentru a determina pozițiile individuale de căutare pentru fiecare element de vânzare . Și există trei categorii la fel de importante ale factorilor de clasificare Amazon, cum ar fi:

  • Rata de conversie - această categorie include toți factorii considerați de Amazon ca fiind cei care au un impact relevant din punct de vedere statistic asupra general ratele de conversie. Printre altele, această categorie de factori de conversie se ocupă în principal de stabilirea prețurilor produselor, de clienți și de calitatea conținutului vizual (adică imaginile produselor și descrierile video).

  • Relevanță - acești factori se revolvează întotdeauna în principal în ceea ce privește titlul produsului și descrierea produsului. La fel ca și în cazul primului pas făcut de algoritmul A9, toate rezultatele relevante trebuie trase împreună pentru a fi listate în conformitate cu un anumit termen de căutare sau cu o cerere de cuvinte cheie lungă.
  • Satisfacția și păstrarea clienților - sunt factorii cheie care deschid calea spre RPC maxim pe Amazon. Pune pur și simplu, Amazon se străduiește pur și simplu să facă cele mai multe din fiecare client. Efectuarea mai multor cumpărători fericiți, astfel încât aceștia să se întoarcă în repetate rânduri pentru a face o altă afacere - iată la ce face bani de la Amazon. Această categorie de factori de clasificare se referă în principal la feedback-ul vânzătorului și la valorile ODR (altfel, rata de deficiență a comenzii).
December 13, 2017