Back to Question Center
0

Plătiți pe clic Amazon publicitar este în valoare de investiții?

1 answers:

Acei comercianți care doresc să își stimuleze vânzările online pot beneficia de utilizarea campaniei publicitare Amazon PPC. Acest program Amazon este creat corect și reușit să ofere comercianților online toate oportunitățile de a face mai multe tranzacții și de a-ți crește clasamentele organice.

În acest articol, vom discuta despre tacticile de optimizare PPC pe care le puteți utiliza pentru a vă mări cât mai mult profitul pentru categoria produsului dvs - reseller hosting en chile.

Cum plătește Amazon serviciul de căutare?

Începând de la început, să discutăm ce înseamnă căutarea amenzilor plătite.

Amazon primește milioane de căutări în fiecare lună. Cei mai mulți dintre ei sunt cumpărători gata să cumpere, care vin la Amazon cu cel care intenționează să cumpere ceea ce au nevoie. Ei doar își tipăresc dorința lor în căsuța de căutare Amazon, iar sistemul de căutare le oferă cele mai relevante pentru produsele lor de interogare pe care le consideră cel mai probabil să satisfacă dorința utilizatorului. Aceste rezultate pot fi considerate ca fiind organice. Cu toate acestea, există și rezultate de căutare plătite pe care cumpărătorii le pot vedea în coloana din dreapta sau sub rezultatele organice. Aceste produse sponsorizate Amazon au toate șansele de a deveni bine cumpărate, deoarece acestea sunt vizibile pentru un public țintă care are intenția de a le cumpăra.

Conform acestei campanii, trebuie să plătiți clicul pe fiecare utilizator al anunțului dvs.Destul de la fel ca în Google. Costul pe clic poate diferi de la o nișă de piață la alta. Cu toate acestea, dacă aveți o abordare inteligentă pentru a rula campania dvs. Amazon pay-per-click, veți obține o rentabilitate ridicată a investițiilor.

Pentru a face totul cu exactitate, trebuie să vă dezvoltați strategia de publicitate și să treceți prin toate greutățile înainte de a începe să faceți publicitate.

De regulă, o campanie de optimizare câștigătoare ar trebui să cuprindă următoarele etape:

 • efectuarea unei cercetări de piață pentru a găsi termeni de căutare direcționați care se convertesc la vânzări;
 • restrângeți lista cu termenii dvs. de căutare, eliminând toate cuvintele cheie care nu se convertesc;
 • măresc sumele licitate pentru termenii de căutare care convertesc bine.

  Costul publicitar al vânzărilor - procentul de vânzări atribuite cheltuite pentru publicitate. Puteți calcula costul publicitar al vânzărilor împărțind cheltuielile totale ale anunțurilor prin vânzări asociate.

  Vânzări atribuite - numărul total de vânzări de produse care au fost generate în decurs de o săptămână de la clicurile pe anunțurile dvs. în căutare. Puteți verifica totalul total de vânzări pentru produsele publicate și alte informații în raportul Performanța campaniei.

  Afișări - această valoare indică de câte ori au fost afișate anunțurile pe căutare Amazon. Toate clicurile utilizatorilor pentru ultima perioadă pot fi ajustate din cauza invalidării clicurilor.

  Clicuri - numărul de apăsări ale anunțurilor dvs.Este destul de dificil să eliminați clicurile nevalide din raportul publicitar.

  Ghid pas cu pas despre crearea campaniei Amazon PPC

  • 0) Primul lucru pe care trebuie să-l faceți înainte de a lansa campania publicitară Amazon pay-per-click este optimizarea înregistrării în funcție de cerințele de bază ale Amazonului. Nu are sens să se genereze trafic pe o listă cu un aspect ciudat de calitate scăzută. De aceea ar trebui să lucrați la fiecare aspect al listei dvs., completând toate câmpurile și îmbogățindu-le cu termeni de căutare direcționați. Asigurați-vă că trageți toți termenii de căutare relevanți pe care îi veți viza undeva pe lista dvs. (în titlu, puncte, descriere produs etc.)

   Ar trebui să acordați o atenție deosebită calității imaginilor. Adresați-vă unui fotograf profesionist să faceți fotografii cu lucrurile dvs. și să le creați după liniile directoare Amazon (fundal alb, 85% din imagine este dedicat produsului, rezoluție înaltă, posibilitatea de a mări). Mai mult, ar trebui să realizați descrieri excelente ale produsului, să accentuați beneficiile produsului și caracteristicile principale. Și în cele din urmă, trebuie să obțineți niște recenzii pozitive. Recenzile servesc ca factor important de clasificare pe Amazon, ajutând cumpărătorii să ia decizii de cumpărare. Este așa-numitul "factor de încredere" pe Amazon care poate afecta direct rata de conversie a produselor dvs.

  Există două tipuri de publicitate pe Amazon - una care trimite vizitatori pe site-ul tău (Amazon Ads Products ); și unul care le trimite la produsul dvs. în Amazon (Amazon sponsorizat de produse).

  Dacă doriți să faceți produsele dvs. vizibile pe Amazon, este rezonabil să utilizați anunțul Amazon sponsorizat de produse. În acest post, vom vorbi doar despre acest tip de publicitate Amazon.

  Potrivit acestei campanii de publicitate, puteți evidenția produsele dvs. în rezultatele căutării interne ale Amazon pentru termenii de căutare care ar putea să nu fie clasați pentru. Cu toate acestea, dacă aveți deja ranguri ridicate pentru toate aceste cuvinte, veți obține de două ori expunerea.

  Dacă sunteți nou în platforma Amazon, campania Amazon Sponsored Products vă va oferi un impuls semnificativ, arătându-vă produsele în fața potențialilor clienți. În plus, vă poate ajuta să vă îmbunătățiți rangul organic pe Amazon SERP, atrăgând tot mai mult trafic orientat către paginile dvs. de produse.

  • Creați-vă campania publicitară

  Acum știți cum funcționează campania publicitară Amazon Sponsored Products este timpul să vă creați prima campanie pe Amazon. În această secțiune, vă voi explica cum se face ușor și rapid.

  Pentru a configura campania dvs. de publicitate, trebuie să mergeți la Amazon Seller Central și să selectați opțiunea Manager Campanie. Aici veți găsi un buton "Creați o campanie. "Ar trebui să faceți clic pe el pentru a începe. Aici trebuie să creați numele campaniei dvs. publicitare și să setați un buget zilnic pe care îl puteți permite. Trebuie să acordați o atenție deosebită numelui campaniei dvs. deoarece, mai târziu, când veți avea mai multe campanii într-un singur cont, puteți obține o eroare.

  De regulă, conversiile dvs. pe produse încep să scadă. Cu toate acestea, cu fluxul de timp, această rată este în creștere. Când se întâmplă acest lucru, costul pe clic va deveni mai mic decât la început. Acesta este motivul pentru care este foarte puțin dezavantajul să-l setați instantaneu înalt.

Există două tipuri de direcționare în campania publicitară Amazon - automată și manuală. Vă recomandăm să utilizați direcționarea manuală deoarece vă oferă un control complet în cadrul campaniei dvs. publicitare și vă oferă posibilitatea de a viza cuvintele cheie pe care le considerați relevante pentru afacerea dvs.

Direcționarea automată are sens, de asemenea, dacă nu doriți să vă investiți timpul și eforturile în publicitatea dvs. Amazon. În acest caz, vă puteți baza în întregime pe sistemul de cercetare Amazon. Poate fi un mod interesant de a găsi sugestii de cuvinte cheie noi fără a implementa alte instrumente. Aici puteți vedea niște termeni de căutare pe care nici măcar nu v-ați gândit să îi vizați.

December 22, 2017