Back to Question Center
0

Este rezonabil să angajezi un consultant de vânzări Amazon?

1 answers:

Comercianții online care au o experiență în domeniul comerțului electronic se confruntă adesea cu probleme atunci când lansează produse pe Amazon. După cum știți, teoria este diferită de practică. De aceea, de obicei, nu este suficient să studiezi teoria din ghidurile și tutorialele Amazonului. Aveți nevoie de cineva care știe cum funcționează sistemul de clasificare Amazon cu experiența de primă mână. De aceea este rezonabil să căutați consultanță specializată - ubiquiti picostation.

Principalele motive pentru care comercianții de la Amazon sunt în căutarea consultanților de vânzări sunt: ​​

  • vânzătorii nu doresc să își lase banii pe masă datorită procentului redus de trafic care ajunge la listare;
  • comercianții nu au nicio prezență pe Amazon și doresc să-și facă produsele vizibile pentru clienții potențiali;
  • dacă produsele deja existente pe produsele Amazon sunt vândute de alte companii și de revânzători;
  • atunci când negustorii își dau seama că nu se comportă așa cum ar putea fi.

Toate aceste aspecte pot fi rezolvate. Cu toate acestea, trebuie să vă petreceți ceva timp în cercetarea și analizarea clasamentelor actuale ale Amazonului. Apoi, trebuie să construiți o campanie de marketing pas cu pas, implementând numeroase instrumente și trucuri de optimizare. Aceasta necesită cunoștințe și experiență specializate.

Există diferite avantaje și dezavantaje ale gestionării propriului canal Amazon. Totuși, toți aceștia coboară la aceleași două principii de afaceri - timp și bani. Trebuie să vă petreceți mai mult timp în construirea unei campanii de marketing pe cont propriu. Apoi, vă gândiți cât de mulți bani puteți face cu o listă bine optimizată a Amazonului. Totuși, trebuie să calculați cât de mulți bani puteți pierde din momentul în care aruncați implementarea tuturor strategiilor de optimizare pentru afacerea dvs. Amazon. Nu există niciun mijloc de mijloc între timp și bani atunci când vine vorba de dezvoltarea afacerilor. Acesta este motivul pentru care majoritatea întreprinderilor decid să se bazeze pe consultanții profesioniști de vânzări Amazon pentru a-și economisi timpul și banii.

În acest articol, vom discuta despre principalele motive pentru care este mai bine să coopereze cu consultantul de vânzări Amazon decât să vă gestionați afacerea pe cont propriu.

Există numeroase procese, șabloane și abordări individuale pe care le aveți în vedere

echipele de consultanță profesionale utilizează pentru a ajuta clienții să lanseze și să își optimizeze produsele pe Amazon. Cele mai multe dintre aceste proceduri nu au fost niciodată discutate în prealabil. Deci, nu veți putea găsi pe Internet informații referitoare la acesta. Multe dintre aceste metode se fac doar o singură dată în timpul procesului de optimizare sau într-un caz în care ceva nu merge bine. Nu trebuie să intri în detaliile fiecărei abordări, deoarece totul se va face pentru tine. Consultanții dvs. de vânzări vor gestiona toate prânzurile și vor depana toate problemele existente, cum ar fi scăderile clasamentului, problemele clienților, îndeplinirea și așa mai departe. Ei vor profita de toate oportunitățile posibile și vor rezolva problemele din muguri.

Comercianții care administrează conturile Amazon pe cont propriu, de obicei nu au timp de cercetare și de dezvoltare a afacerilor așa cum sunt angajarea în toate activitățile zilnice de rutină, cum ar fi manipularea livrărilor, serviciile de asistență pentru clienți și gestionarea proprietăților altor mărci. Deci, ar putea fi o provocare să fiți la curent cu toate noutățile de pe piață și evoluțiile industriei. Deci, aveți nevoie de o persoană care monitorizează continuu piața Amazonului și cunoaște toate particularitățile de căutare și de algoritm PPC, capacitățile de platformă și așa mai departe. Consultantul de vânzări Amazon vă va ajuta să vă adaptați afacerea la toate aceste noutăți de afaceri de comerț electronic și să vă protejați afacerea de orice pierderi și scade clasamentul. Mai mult, expertul Amazon poate identifica modul în care aceste schimbări ar putea ajuta afacerea dvs.

Expertul în vânzări Amazon vă va ajuta să vă ocupați de contul dvs. de afaceri Amazon și vă oferă timp să vă concentrați asupra aspectelor principale de afaceri și a problemelor de fabricație

Majoritatea întreprinderilor, în special cele mari, utilizați Amazon ca piață suplimentară pentru vânzarea produselor lor. Deci, se concentrează mai mult pe probleme de producție și pe piețele primare, cum ar fi propria sursă web sau magazin offline. Este dificil să gestionați și să dezvoltați multe canale de vânzare, distribuție și marketing simultan. Cu toate acestea, ar fi trebuit să vă dați seama că desfășurarea unei afaceri pe Amazon necesită timp și investiții, câteodată chiar mai mult decât trebuie să investiți atunci când executați afacerea offline.

Companiile de succes nu se odihnesc niciodată pe lauri atunci când vine vorba de dezvoltarea afacerilor. Există întotdeauna unele caracteristici noi pentru a încerca, unele îmbunătățiri noi pentru a pune în aplicare, unele versiuni noi pentru a lansa, și tendințele să ia în considerare. Întreprinderile prosperă nu se pot opri nici măcar pentru o clipă, deoarece pot duce la pierderi de bani. Ei sunt întotdeauna pe cale să găsească noi abordări pentru reducerea costurilor și creșterea profiturilor. Dezvoltarea afacerilor este cea mai eficientă modalitate de a reduce costurile și de a orienta mai mulți clienți potențiali. Deci, negustorii de la distanță ar trebui să-și aloce timpul și resursele cu înțelepciune.

Aveți nevoie să acordați mai mult timp afacerilor strategice și dezvoltării de produse decât pe produse care alimentează lupte și citesc cele mai recente strategii Amazon. Utilizând serviciile profesionale de consultanță în vânzări Amazon, vă puteți concentra pe lucrurile primare și esențiale, în timp ce alte aspecte vor fi gestionate de profesioniști.

Gândurile finale

În concluzie, tot ce am menționat mai sus, pot spune că este rezonabil și rentabil să angajeze vânzările Amazon consultant, mai ales dacă vă comercializați produsele pe mai multe piețe. Indiferent dacă veți îmbunătăți înregistrarea dvs. în Amazon sau veți personaliza campania publicitară plătită pe clic, veți obține mai mult prin colaborarea cu profesioniști cu experiență, decât să faceți singuri. În plus, veți putea să vă eliberați timpul pentru dezvoltarea și îmbunătățirea afacerii dvs.

December 22, 2017