Back to Question Center
0

Semalt: Folosirea Python pentru a șterge site-urile web

1 answers:

Răsturnarea pe Web, de asemenea, definită ca extragerea de date web este un proces de obținere a datelor de pe web și exportul datelor în formate utile. În cele mai multe cazuri, această tehnică este folosită de webmasterii pentru a extrage cantități mari de date valoroase din paginile web, unde datele răzuite sunt salvate în Microsoft Excel sau în fișierul local.

Cum să scrape un site web cu Python

Pentru începători, Python este una dintre limbile de programare utilizate în mod obișnuit, care pune accentul pe lizibilitatea codului. În prezent, Python rulează ca Python 2 și Python 3 - silent cz 100. Acest limbaj de programare oferă gestionarea automată a memoriei și sistemul de tip dinamic. Acum, limbajul de programare Python include și dezvoltarea comunității.

De ce Python?

Obținerea datelor de pe site-urile dinamice care necesită autentificare a reprezentat o provocare semnificativă pentru mulți webmasteri. În acest tutorial de răsturnare, veți învăța cum să răzuiți un site care necesită o autorizație de conectare utilizând Python. Iată un ghid pas cu pas care vă va permite să finalizați eficient procesul de răzuire.

Pasul 1: Studierea site-ului țintă

Pentru a extrage date din site-urile dinamice care necesită o autorizație de autentificare, trebuie să organizați detaliile necesare.

Pentru a începe, faceți clic dreapta pe "Nume utilizator" și selectați opțiunea "Inspect element". "Utilizator" va fi cheia.

Faceți clic dreapta pe pictograma "Password" și alegeți "Inspect element".

Căutați "authentication_token" sub sursa paginii. Permiteți etichetei de intrare ascunse să fie valoarea dvs.Cu toate acestea, este important să rețineți că diferite site-uri utilizează diferite etichete de intrare ascunse.

Unele site-uri folosesc formularul de autentificare simplu, în timp ce alții iau formele complicate. În cazul în care lucrați pe site-uri statice care utilizează structuri complicate, verificați jurnalul de solicitări al browserului dvs. și marcați valori și chei semnificative care vor fi utilizate pentru a vă conecta la un site web.

Pasul 2: Efectuarea jurnalului în site-ul dvs.

În acest pas, creați un obiect de sesiune care vă va permite să continuați sesiunea de autentificare ca pe toate solicitările. Cel de-al doilea lucru care trebuie luat în considerare este extragerea "tokenului csrf" de pe pagina web-țintă. Jetonul vă va ajuta în timpul conectării. În acest caz, utilizați XPath și lxml pentru a prelua tokenul. Efectuați o fază de conectare prin trimiterea unei cereri către adresa URL de conectare.

Pasul 3: Răzuirea datelor

Acum puteți extrage date din site-ul dvs. țintă. Utilizați XPath pentru a identifica elementul țintă și pentru a produce rezultatele. Pentru a valida rezultatele, verificați formularul codului de stare de ieșire pentru fiecare rezultat al cererilor. Cu toate acestea, verificarea rezultatelor nu vă anunță dacă faza de conectare a avut succes, dar acționează ca indicator.

Pentru experții în procesul de zgâriere, este important de reținut că valorile returnate ale evaluărilor XPath variază. Rezultatele depind de expresia XPath executată de utilizatorul final. Cunoașterea folosirii expresiilor regulate în XPath și generarea expresiilor XPath vă va ajuta să extrageți date de pe site-uri care necesită autorizare de autentificare.

Cu Python, nu aveți nevoie de un plan personalizat de copiere de rezervă sau vă faceți griji cu privire la caderea hard disk-ului. Python extrage eficient datele din site-uri statice și dinamice care necesită autorizație de conectare pentru a accesa conținutul. Luați-vă experiența răzuire web la nivelul următor prin instalarea versiunii Python pe computer.

December 22, 2017