Back to Question Center
0

Cum puteți face produsele dvs. vizibile atunci când cineva caută cuvintele dvs. cheie direcționate către Amazon?

1 answers:

Conform cifrelor recente ale industriei, 55% din toate căutările de produse online încep pe Amazon. Amazon a devenit o platformă de căutare mai populară decât Google în ceea ce privește cercetarea produselor. Anul trecut, această lume populară platformă de vânzare cu amănuntul a depășit 107 miliarde dolari în totalul vânzărilor. Aceasta înseamnă că primește în medie peste 12 milioane de dolari în fiecare oră. Nu credeți că aceste numere sună impresionante? Cred că această statică este destul de convingătoare și încurajează dezvoltarea de afaceri pe Amazon.

Cu toate acestea, mulți comercianți online se tem că Amazon va reduce marjele de profit și va limita creșterea afacerilor - stufa etanolo prezzo. Aceste temeri nu sunt nerezonabile și pot fi adevărate în funcție de modelul dvs. de afaceri. Cu toate acestea, acest risc merită luat. Dominația lui Amazon oferă numeroși profesioniști de comerț electronic care ajută comercianții să-și facă averea. Amazon face posibila folosirea avantajelor pentru propria afacere. Tot ce ai nevoie este să urmezi regulile jocului Amazonului.

Sfaturi pentru a crește vizibilitatea dvs. pe Amazon căutare

 • Puneți-vă într-un loc al clienților dvs.Când achiziționați de la Amazon, ce faceți, de obicei, mai întâi de toate? Desigur, recenziile clienților recenți. Trebuie să vă asigurați că alți oameni sunt mulțumiți de elementul pe care îl achiziționați. Cu alte cuvinte, cei mai mulți clienți au nevoie de o dovadă socială pentru a-și lua decizia de cumpărare.

  Deci, trebuie să căutați ocaziile de a obține comentarii mai pozitive pentru clienții dvs. recenți. Puteți oferi produsele dvs. sau oferiți clienților reduceri pentru a primi recenzii corecte și oneste. Rapoartele care conțin imagini și videoclipuri sunt considerate a fi cele mai valoroase pentru potențialii clienți. Trebuie să solicitați recenzii în mod eficient și să recompensați clienții după cumpărare pentru a contribui. De asemenea, este rezonabil să investești în optimizarea listei și îmbunătățirea serviciilor pentru clienți pentru a obține mai multe recenzii organice. În sfârșit, trebuie să înțelegeți structura de stabilire a prețurilor de la Amazon și să vă ajustați prețurile la acesta. De exemplu, puteți să oferiți clienților dvs. reducerile și să faceți oferte zilnice pentru a le face loiale brandului. Această strategie de marketing, împreună cu recenzii excelente și listare bine optimizată, pot crea o strategie de optimizare Amazon câștigătoare.

  Mai mult, ar putea fi puternic să obțineți recenzii pe alte platforme, cum ar fi sursele de recenzie, blogurile relevante și canalele media sociale preferate. Prin promovarea recenziilor dvs. pe aceste canale, veți obține un efect omniprezent, mărind în mod semnificativ gradul de cunoaștere a mărcii dvs.

  • Optimizați-vă listarea produselor pentru Amazon SEO

  Optimizarea motorului de căutare Amazon joacă un rol semnificativ în obținerea lista dvs. de produse în fața publicului vizat. Amazon are o varietate de factori de clasificare pentru a determina ce produse să le arate utilizatorilor individuali în funcție de preferințele și istoricul căutărilor. Deci, trebuie să analizați factorii primari ai Amazonului SEO și să vă creați listarea în funcție de ele.

  O atenție deosebită trebuie acordată titlului dvs. de produs. Ar trebui să conțină caracteristici esențiale ale produsului și termenii dvs. de căutare vizați cu volum mare. Apoi, verificați dacă completați toate marcatorii sau nu. Acestea ar trebui să includă, de asemenea, termenii dvs. de căutare vizați și, în scurt timp, să enumere caracteristicile și caracteristicile esențiale ale produsului. Descrierea dvs. trebuie să fie completă și cu cuvinte cheie bogate. Asigurați-vă că ați prezentat toate avantajele produsului în secțiunea descriptivă.

  Acordați atenție termenilor de căutare pe care potențialii clienți vă vor utiliza pentru a vă găsi produsele și căutați cuvintele cheie pe care le utilizează concurenții dvs. de nișă de pe piață. În cele mai multe cazuri, este rezonabil să se utilizeze termeni de căutare pe termen lung, pe care utilizatorii le pot utiliza pentru a găsi anumite articole. Acești termeni de căutare vă vor oferi mai multe șanse să vă ridicați rangul pe SERP.

  Deși este întotdeauna important să se realizeze valoarea optimizării pentru clasamentele de căutare, prima impresie ar trebui să fie mereu prima. De aceea, trebuie să vă investiți timpul și eforturile în imagini de înaltă calitate pentru a da o primă impresie de calitate. Asigurați-vă că înregistrarea conține imagini și conținut video de calitate.

Nu vă limitați oportunitățile de afaceri, promovând produsele dvs. numai pe Amazon. Trebuie să te gândești mai mult. Există o mulțime de oportunități de promovare pe Amazon. Obțineți produsele dvs. prezentate în presă, folosiți postarea de pe blog și cooperați cu influențatorii de gândire din cadrul dvs. de nișă. Mai mult decât atât, puteți avea o prezență puternică pe forumuri și bloguri de nișă, grupuri media sociale și alte canale.

Cheia succesului pe Amazon este o înțelegere profundă a pieței pe care o vindeți. Deci, ar trebui să știți cum să poziționați marca dvs. corect în căutarea Amazon pentru a iesi din mulțime. Faceți totul cu un client în minte, și veți vedea un rezultat. Oferiți clienților dvs. produse de înaltă calitate și cel mai bun suport pentru clienți. Procedând astfel, veți îmbunătăți istoricul vânzărilor și veți atrage mai mulți clienți către produsele dvs.

 • Furnizați un preț competitiv pe Amazon

Dacă sunteți un vânzător Amazon, în războaie de preț dacă vă place sau nu. Un preț competitiv este un factor important pe Amazon, care îi ajută pe comercianți să câștige o cutie de cumpărare. Cei mai mulți vânzători de succes din Amazon folosesc instrumente speciale de repre- zentare pentru a monitoriza prețurile de pe piață și pentru a rămâne competitivi.

Cu toate acestea, există și alte moduri în care puteți sta pe TOP jocul de comerț electronic Amazon. Vă puteți concentra asupra îmbunătățirii calificării, răspunzând la toate mesajele care contează. Trebuie să vă posedați ca vânzător bun și să oferiți clienților dvs. motivele să vă aleagă pe concurenții dvs. de nișă.

Mai mult decât atât, trebuie să vă faceți întotdeauna banii pentru cumpărare. În acest fel, vânzarea de vânzări suplimentare vă va permite să cumpărați mai mult și să reduceți costurile de aprovizionare în cele din urmă.

Fii conștient că livrările târzii și stocurile pot afecta negativ reputația mărcii dvs. și pot reduce produsele pe Amazon. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă concentrați pe scăderea erorilor de inventar, cum ar fi navele greșite, pachetele deteriorate și stocurile în afara stocurilor. Este esențial ca produsele dvs. să fie întotdeauna în stoc deoarece acestea servesc drept factor determinant pentru câștigarea căsuței Buy Box și rang înalt Amazon. Dacă vă puteți livra rapid și exact lucrurile, Amazon vă va recompensa cu avantajele primului vânzător.

 • Căutați parteneri și noi oportunități pe Amazon

Există numeroase oportunități de extindere a vânzărilor pe Amazon. Asigurați-vă că le folosiți pe toate pentru a vă mări veniturile globale. Puteți încerca să colaborezi cu alte mărci de pe Amazon pentru a-ți dezvolta puterea de brand și pentru a obține noi oferte de afaceri.

December 22, 2017