Back to Question Center
0

Pot crește rangul meu de vânzări Amazon cu optimizarea cuvintelor cheie din backend?

1 answers:

Răspunsul scurt este da, este posibil să creștem rangul de vânzări Amazon cu optimizarea cuvintelor cheie din backend. Bineînțeles, când se rezolvă calea cea bună. De aceea, de mai jos am de gând să împărtășesc câteva cunoștințe tehnologice necesare pentru a mări măsurabil rangul dvs. de vânzări Amazon - direct prin utilizarea principalelor cuvinte cheie țintă într-o secțiune de backend specializată pe pagina produsului Amazon numită "termeni de căutare. "În acest fel, veți putea obține o bucată cu mult mai mare de plăcintă, în comparație cu cele tăiate de oponenții tăi prea leneși, neglijând această oportunitate de aur pentru a crește potențialul vânzărilor Amazon - aproape în cel mai scurt timp și fără prea multă muncă, lucrări intensive. Deci, mai jos vă voi arăta cum să vă structurați și să vă optimizați înregistrarea în Amazon prin secțiunea de cuvinte cheie din spate - sicilia nero d avola grappas.

Sfaturi pentru optimizarea cuvintelor cheie Backend

Știați că există un anumit set de reguli stabilite de Amazon - exact pentru secțiunea de backend a listei de produse? Aveți totul la dispoziție prin următoarele, și ar exista un alt motiv destul de bun pentru A9 de a crește rangul de vânzări Amazon.

 • Ar trebui să utilizați doar spații pentru a separa fiecare cuvânt cheie din secțiunea de backend de unul din celelalte. Vreau să spun că orice alte simboluri, cum ar fi virgule sau punct și virgulă, nu sunt permise acolo.
 • Fiecare cuvânt cheie sau o coada de căutare lungă trebuie să fie formatată într-o ordine logică clară, astfel încât acestea să fie afișate într-un mod pe deplin lizibil. De exemplu, în timp ce o expresie clară precum "covorul roșu mare" este bine, orice "covor roșu mare" nu va fi niciodată bun pentru lista dvs. de produse.
 • Sunteți liberi să utilizați abrevierile corecte (de exemplu, nume de cărți, filme etc.), precum și orice alte alternative general acceptate.

Ce ar trebui evitat

 • Poate părea că nu are nici un rol, dar asigurați-vă că nu aveți informații ilegale, inexacte sau înșelătoare incluse în backend listarea secțiunii "termeni de cuvinte cheie. "Vreau să spun că nu trebuie să publicați niciodată lista produselor dvs. în categoria de articole inexacte, să utilizați formularea necorespunzătoare (în afara contextului), sexul greșit și așa mai departe.

 • Utilizarea UPC-urilor, ASIN-urilor, numele produselor sau a oricărui alt element de identificare a elementelor este puternic nedorită pentru a fi văzută.
 • Crearea oricărui conținut excesiv de lung vă va face mai mult rău decât să vă măriți rangul de vânzări Amazon.
 • Folosind cuvintele subiective precum "calitatea uimitoare" sau orice alte cuvinte și expresii promoționale în mod deschis, cum ar fi "cea mai bună afacere", "prețul scăzut" nu este recomandat prea.
 • Același lucru se referă la orice declarații dependente de timp, cum ar fi "în vânzare", "produs nou disponibil", "stoc limitat" etc.
 • Orice mesaje ofensatoare sau formulare cu caracter abuziv sunt strict interzise.
 • Utilizarea în mod intenționat a oricărui nume de produs greșit este de asemenea o idee foarte rea (chiar dacă aceste cuvinte sau expresii greșite sunt cuvinte cheie extrem de competitive).
 • Includerea oricărei variante de scriere, cum ar fi forme singulare / plural sau diferite moduri de capitalizare, nu vor fi luate în considerare pentru avantajul dvs.
December 22, 2017