Back to Question Center
0

Cum se efectuează o cercetare amănunțită a cuvintelor cheie pe Amazon?

1 answers:

Cercetarea cuvintelor cheie este o parte integrantă a campaniei de optimizare Amazon care ar trebui făcută în stadiul inițial de lansare a produsului dvs. pe Amazon. Acest proces presupune căutarea tuturor termenilor de căutare relevanți și cu volum mare, care pot crește vânzările - iso de una camara reflex digital slr. Este important să selectați toate perechile de cuvinte potrivite pe care potențialii clienți să le utilizeze pentru a vă găsi produsele sau articolele aferente. Acesta este cheia succesului, deoarece relevanța produsului pentru interogarea de căutare a utilizatorului va fi determinată de relevanța termenilor de căutare care se bazează pe înregistrare. Dacă ați trecut cu vederea cel puțin un termen de căutare vizat, șansele dvs. de a apărea în rezultatele căutării pentru una dintre interogările utilizatorului vor scădea. Pentru a evita pierderea vânzărilor, trebuie să analizați tendințele de căutare Amazon și să creați o listă cu termenii de căutare cei mai relevanți. În acest articol, vom discuta modalitățile de a face o cercetare prin intermediul cuvintelor cheie Amazon ca un profesionist. Toate aceste sfaturi se bazează pe experiența noastră personală. Deci, le putem numi practice și eficiente.

 • Experiența personală

Cea mai dovedită tehnică de a găsi cei mai relevanți termeni de căutare pe Amazon este să te pui în pantofii clienților tăi. De aceea, începeți campania dvs. de cercetare gândindu-vă ce cuvinte pot utiliza potențialii clienți pentru a vă găsi lucrurile. Ar trebui să țineți cont de acești factori, cum ar fi atunci când ar cumpăra produsele dvs., ce fel de întrebări ar avea și ce fel de articole pot cumpăra în locul produsului dvs.

Adunați toți termenii de căutare care vă vor veni în minte și verificați-i prin intermediul canalelor de socializare pentru a vedea ce vorbesc oamenii despre produsul dvs.Vă va ajuta să faceți unele modificări necesare în lista dvs. și să o completați. Aici veți găsi câteva sinonime, acronime și abrevieri utilizate în mod obișnuit în comunitate.

 • Amazon autocomplete

V-ati intrebat vreodata cum sa folositi Amazon in scopuri de cercetare-cheie? Funcționează destul de simplu. Trebuie doar să apăsați câteva litere în caseta de căutare și produsele vor apărea automat ca sugestii. Această funcție de completare automată nu vă oferă date cu maximă precizie, deoarece afișează termenii care caută cele mai multe. Cu toate acestea, puteți fi siguri că vi se vor prezenta termenii legali de căutare care pot fi integrați în lista dvs. de produse.

Trebuie să fie precisă și pacientă utilizând această funcție de completare automată. Trebuie să urmați numele produsului dvs. cu literele alfabetului și să notați ce sosesc. Ar trebui să găsiți cei mai relevanți și mai puternici termeni de căutare care se potrivesc cel mai mult cu elementele pe care le comercializați. În plus, categoriile sugerate vă pot ajuta să găsiți alte grupuri pentru a vă afișa produsele.

Conform liniilor directoare Amazon, produsele dvs. vor fi văzute numai de acei termeni de căutare pe care îl inserați în lista dvs. și pe backend. Aceasta înseamnă că ar trebui să includeți nu numai termeni de căutare cu volum mare în listare, ci și cuvinte cheie corelate cu lungă durată care vor maximiza șansele dvs. de a-ți viza potențialii clienți. Cu toate acestea, ar trebui să o faceți doar într-un caz dacă aveți un spațiu suplimentar pentru cuvinte cheie. Strategia dvs. principală ar trebui să fie acoperirea termenilor de căutare care descriu produsul dvs.

Dacă doriți să găsiți cei mai relevanți termeni de căutare fără a cheltui prea mult timp și eforturi, puteți face o analiză concurențială. Această sursă de inspirație de cuvinte cheie nu poate fi subestimată. Căutați aceste cuvinte în titlurile, gloanțele și descrierile produselor concurente. Aici puteți găsi cuvinte cheie valoroase pe care nu le-ați gândit. Asigurați-vă că utilizarea produsului este inclusă în titlu (f. e. pentru pielea grasă; pentru piele uscata; pentru femei, etc. ) Tezaurul

Eu mereu spun că puterea acestui sinonimizor nu este evaluată la real in valoare de. Acest instrument poate fi util nu numai pentru lingviști, ci și pentru comercianții Amazonului. Este util în special atunci când vine vorba de produse care ar putea avea mai mult de un nume sau pot fi utilizate în diferite contexte. Tezaurul vă poate oferi o varietate de forme de cuvinte și sinonime.

Folosind acest instrument pentru cercetarea cuvintelor cheie, trebuie să țineți cont de următoarele aspecte:

 1. utilizați formulare de cuvânt plural și singular;
 2. căutați cuvintele care descriu elementul pe care îl comercializați;
 3. nu uitați să faceți scrieri greșite;
 4. nu încercați să găsiți aici sinonimele mărcilor.
 5. Toate tehnicile de cercetare de cuvinte cheie menționate anterior pot fi eficiente dacă aveți o singură linie de produse și o mulțime de timp liber. Cu toate acestea, ele vă pot oferi aceleași rezultate ca și instrumentele de căutare a cuvintelor cheie. Dacă aveți o mulțime de produse în răspunsul dvs. și doriți să vă măriți vânzările, software-ul profesionist de căutare Amazon va fi extrem de eficient pentru afacerea dvs.

  Google este cel mai mare motor de căutare din lume, în timp ce Amazon este cel mai mare pentru cercetarea produselor. Aceasta înseamnă că cele mai multe date de căutare din Google vor fi similare cu cele din Amazon. Utilizând acest instrument, puteți obține o idee despre ceea ce caută potențialii clienți și pentru a găsi termenii de căutare pentru a viza campania dvs. Amazon pay-per-click. Acest instrument este gratuit și vă poate oferi cele mai exacte date de pe web. Utilizând GKP, veți putea verifica volumul de căutare al termenilor dvs. de căutare direcționați, precum și să analizați pozițiile de clasament ale concurentului dvs.Cu toate acestea, trebuie să fiți pregătit ca datele GKP să difere puțin pentru Amazon, deci va trebui să o ajustați.

  Deci, Google Planificatorul de cuvinte cheie face truc, dar poate fi o provocare pentru utilizare. În plus, este nevoie de un cont AdWords. SEMRush este un instrument de cercetare profesionist de cuvinte cheie care vă va ajuta să obțineți coada de lungă durată

  • SEMRush
  termeni de căutare bazați pe mai multe analize și cercetători. Cu acest instrument, puteți spiona concurenții dvs. și puteți vedea ce termeni de căutare îi aduc cel mai mult trafic. Cea mai bună parte din aceasta este faptul că poate afișa pozițiile dvs. de rang cuvinte cheie.

December 22, 2017