Back to Question Center
0

Pot să am un sfat din partea expertului în listare Amazon?

1 answers:

Cei mai mulți dintre noi (să nu spunem fiecare expert în listare Amazon) știe că această piață cu adevărat aglomerată este în esență un motor de căutare gigantic. Și chestia este că Amazon este probabil cel mai mare loc de acest gen special găsit vreodată pe Web. Aceasta înseamnă că un nivel comun al concurenței pe piață este foarte grav și chiar violent acolo. Deci, cum să supraviețuiască într-o astfel de stare neprietenoasă de stăpâni pe piața online a Amazonului? Ei bine, cred că cheia succesului comercial pe Amazon se află direct în optimizarea listei de produse pentru cuvintele cheie potrivite, astfel încât să puteți avea o expunere online mai bună la căutarea elementului de acolo. Iar mai jos sunt câteva afirmații rezonabile și idei inteligente de la Amazon, care vă vor ajuta să optimizați pagina la un nou nivel - usa online vape stores.

Sfaturi și trucuri de optimizare de la Amazon Listing Expert

În primul rând, hai să ne confruntăm - optimizarea listei de produse este un proces continuu, până la capăt. Vreau să spun că cei mai buni vânzători Amazon și calculele sale comune de clasificare a produselor se bazează de fapt pe performanța generală a tranzacțiilor, combinată cu modul optim de optimizare a listei de produse pentru căutarea de elemente. Și lucrul este că acest calcul al clasamentului inițial este revizuit în mod constant, astfel încât acesta să fie actualizat pe oră și să reflecte fiecare istoric recent al vânzărilor fiecărui produs în vânzare acolo. Iată câteva sfaturi și trucuri esențiale pentru a fi cunoscute nu numai de fiecare expert în listarea Amazon, ci de către fiecare comerciant ambițios online care oferă orice tip de articole de vânzare. Deci, iată ce ar trebui să știți despre optimizarea Amazon de produse, pe scurt.

Luate în general, ați primit ceva în jur de 50 de caractere pentru a umple fiecare dintre cele cinci câmpuri de căutare. Iar cel mai dificil lucru aici este folosirea acestor limite de caractere cu înțelepciune și a face tot posibilul pentru a crea cât mai mulți termeni unici de căutare cât mai lungi posibil.

Cuvinte individuale de căutare (nu fraze)

Relevanța se numără printre factorii de căutare principali de căutare cunoscuți de fiecare Amazon,. Rețineți, totuși, că un anumit grad de potrivire a textului este, de asemenea, un factor de rang puternic (bazat pe orientările oficiale Amazon).

Iată alți factori puternici (cu excepția potrivirii corecte a interogărilor de text) luați în considerare de algoritmul de clasificare a căutării A9:

. istoricul general al vânzărilor;

2. cel mai recent progres al vânzărilor (lunar, săptămânal etc. );

3. prețul și selecția produselor competitive;

4. disponibilitatea curentă.

Termeni de căutare pe termen lung

  • Nu vă pierdeți timpul și efortul pentru reutilizarea termenilor de căutare lungi sau individuali deja incluse în titlul produsului dvs., precum și a listei de puncte bullet de pe pagina dvs. de produs.
  • Simțiți-vă liber să luați în considerare orice sinonime adecvate și diferite combinații de cuvinte cheie LSI, care pot fi potențial utilizate de mulți cumpărători vii care caută același produs.
  • Preferați să evitați utilizarea ghilimelelor, în general deoarece aceasta va reduce lungimea deja limitată pentru fiecare secțiune a paginii de produs.
  • Nu vă deranjează nici o particularitate de punctuație, singulară / plurală, precum și orice variație asemănătoare - Amazon spune că astfel de eforturi ar fi inutil, deoarece motorul său de căutare tratează în mod obișnuit aceste combinații în același mod.
December 22, 2017