Back to Question Center
0

Cele mai utile și mai eficiente instrumente de scraping pe Web - Semalt Opinion

1 answers:

Uneltele de razuire pe Web sunt utilizate pentru colectarea,. Majoritatea motoarelor de căutare utilizează date răzuite pentru a accesa cu crawlere paginile web și pentru a afla ce este vorba în prezent despre rețea. Pentru utilizatorii non-tehnici, este dificil să se știe care sunt cele mai bune instrumente de ștergere de tip web - rich casino no deposit bonus code 2013. În schimb, cercetătorii de piață și companiile de analiză folosesc software-ul de raster web și crawler avansate pentru a-și realiza lucrările și nu au nici o problemă în alegerea instrumentului potrivit.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub este add-on-ul Firefox cu o mulțime de extragere de date și caracteristici de accesare cu crawlere pe web. Acesta simplifică căutarea pe web și poate stoca datele extrase într-un format adecvat și de încredere. Outwit Hub are o interfață prietenoasă și poate răzui un întreg site web într-o chestiune de minute. Este unul dintre cele mai bune și mai simple instrumente de crawler web de pe internet.

2. Import. io:

Acesta este un site gratuit scrape r care permite copierea blogurilor sau site-urilor parțial sau integral în hard disk. Acest instrument de crawler web scanează anumite pagini web și menține calitatea datelor răzuite înainte de a le descărca pe dispozitiv. Puteți configura diferite setări pentru a configura modul în care site-ul dvs. va fi accesat cu crawlere. Import. io nu conține paragraful virtual DOM sau JavaScript.

3. Scraperwiki:

Scraperwiki este un crawler popular pentru site-uri web, care este gratuit. Acesta oferă date rafinate instantaneu și este disponibil pentru sistemele Linux, Windows, Unix și Sun Solaris. Folosind Scraperwiki, puteți descărca cu ușurință fișiere, fotografii și videoclipuri fără a fi nevoie de coduri. Suportul proxy este, de asemenea, disponibil cu acest instrument de crawler web pentru a maximiza viteza și a asigura autentificarea.

4. Octoparza:

Octoparza este un scraper foarte puternic . Este potrivit pentru toate tipurile de date și obține întotdeauna rezultatele corecte. Octoparse poate fi folosit pentru a rupe site-urile web cu capabilitățile și funcționalitățile sale extinse. Are două moduri majore (modul avansat și modul Wizard) și este potrivit atât pentru programatori, cât și pentru cei care nu sunt programatori. UI Point-and-click vă permite să vă luați datele sub formă de text, HTML și Excel și să le descărcați pe hard disk în câteva secunde.

5. Kimono:

Kimono este unul dintre cele mai bune și ușor de folosit crawlere de site-uri de pe net. Puteți să-l utilizați pentru a rupe mai multe site-uri și bloguri și pentru a descărca întregul site pe hard disk. Este cel mai bine cunoscut pentru interfața sa prietenoasă. Odată ce lansați Kimono, veți putea să introduceți adresa URL și să evidențiați datele pe care doriți să le eliminați. Acesta va păstra datele răzuite salvate în baza de date proprie, astfel încât să puteți folosi oricând și oriunde. Kimono suportă mai mult de 13 limbi și oferă suport FTP utilizatorilor săi.

6. Mozenda:

Mozenda este o extensie faimoasă cu multe funcții și caracteristici. Este util pentru cercetătorii de date, comercianții digitali și programatorii. Puteți exporta datele dvs. în foi de calcul Google, iar Mozenda nu compromite niciodată calitatea. Este un instrument excelent atât pentru începători cât și pentru experți care funcționează chiar în browserul dvs. web.

December 22, 2017