Back to Question Center
0

Sunt instrumentele de cercetare de cuvinte cheie pentru vânzătorii Amazon într-adevăr că este necesar pentru lista mea de produse proprii?

1 answers:

De fapt, fiecare platformă de comerț electronic sau drop-shipping (cum ar fi Amazon în sine, precum eBay, magazin Alibaba, Walmart etc.) sunt de fapt mult ca motoarele de căutare originale prin natura lor. Aceasta înseamnă că o strategie adecvată de optimizare a conținutului este o parte indispensabilă a fiecărui succes de tranzacționare cu amănuntul de acolo. În acest fel, cercetarea precisă și în profunzime a cuvintelor cheie este exact ceea ce trasează linia dintre un proiect online cu adevărat rentabil și eșecul absolut al afacerii. Și aceasta înseamnă că utilizarea unor instrumente de cercetare de înaltă calitate, concepute pentru vânzătorii Amazonului, devine o necesitate urgentă - necesară doar pentru a supraviețui sub acel nivel de concurență de pe piață, în realitate - mai degrabă decât orice fel de lux așa cum credeți. Deci, mai jos vă voi arăta câteva instrumente de cuvinte cheie destul de bune pentru vânzătorii Amazon - gestion fournisseur gratuity.

Aceștia sunt utilizatori online care au fost testați pentru propriile mele produse pe această piață aglomerată - nu ezitați să încercați cel puțin următoarele:

Planificatorul de cuvinte cheie Google

Nu e de mirare că acest vechi serviciu bun de cercetare și gestionare a anunțurilor este un instrument puternic de optimizare utilizat în mod convențional de cota leului din SEO. Bineînțeles, Google Planificatorul de cuvinte cheie nu se numără printre instrumentele special concepute pentru vânzătorii Amazon. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre cercetarea și înțelegerea principalelor tendințe de căutare principale - instrumentul Planificatorul de cuvinte cheie este exact ceea ce vă poate oferi un punct de plecare pentru a începe, în conformitate cu afișarea unei imagini de ansamblu a tuturor cuvintelor cheie potențial câștigătoare și profitabile. În mod ideal, dacă ar fi optimizat modul corect, acestea ar trebui să devină principalele cuvinte cheie țintă care să conducă traficul de căutare organică la produsele dvs. de produse Amazon și, prin urmare, să determine oportunitățile de afaceri generatoare de venituri.

Atunci când vine vorba de identificarea celor mai profitabile cuvinte cheie și a combinațiilor de căutare de produse care trebuie să câștige cât mai mult timp, vânzătorul Prime se găsește cu siguranță printre cele mai bune instrumente pentru vânzătorii Amazon. Totul este destul de simplu aici. Tot ce aveți nevoie este doar să introduceți orice nume de produs sau numărul individual Amazon ASIN - și ați terminat, având o listă de sugestii valoroase de cuvinte cheie pregătite aproape în cel mai scurt timp.

AMZ Insight

Este o altă opțiune bună pentru optimizarea cuvintelor cheie și a căutărilor pe Amazon. AMZ Insight este întregul set de instrumente concepute pentru vânzătorii Amazon, pentru a fi mai precis. De aceea, această "set de instrumente" vă poate ajuta nu numai cu sugestii competitive și cu sugestii de lungă durată, ci cu găsirea de interogări de căutare de trend, evaluând volumele medii de căutare, măsurând numărul de produse conexe care au fost deja indexate un anumit cuvânt cheie, estimând nivelul actual al competiției pentru cuvinte cheie, anunțurile CPC și multe altele.

December 22, 2017