Back to Question Center
0

Semalt: cele mai bune servicii de ecran raclete pentru afaceri

1 answers:

Screen raper este un serviciu avansat care ajută la extragerea datelor de pe diferite site-uri web. În principiu vine în două ediții: screpere de ecran de bază și raclete profesionale pentru ecran. Ecranul pentru ecranul de bază este potrivit pentru începători și profesioniști independenți, iar ediția profesională este potrivită pentru companii și mărci de top - slots of vegas no deposit bonus coupon. Scraperul de ecran constă dintr-un server proxy și gestionează atât cererile HTTP cât și HTTPS. Acesta conține motoarele de scripting încorporate și poate fi utilizat împreună cu ColdFusion, PHP și Java. Cele mai renumite servicii de răzuire a ecranului pentru ștergerea datelor sunt menționate mai jos.

Scratcher de date (extensie Chrome):

Scratherul de date este un program cuprinzător și util de răzuire. În principal, extrage informații din liste și tabele și importează datele în formate XLS, JSON și CSV. Versiunea sa plătită este potrivită pentru companii, și nu aveți nevoie de abilități de programare pentru a beneficia de acest plugin. Trebuie doar să adăugați acest plugin în browserul Chrome și să începeți să ștergeți datele de pe paginile web dorite.

Scraperul Web este bun pentru utilizatorii Firefox și vă permite să creați sitemap-uri. Cu acest serviciu, puteți accesa cu ușurință site-ul dvs. și puteți îmbunătăți calificările motorului de căutare în cel mai scurt timp. Doar adăugați această extensie la Firefox și extrageți ușor datele din site-urile dinamice cu ușurință. Este un software gratuit și potrivit pentru startup-uri.

Scrapy:

Scrapy este încă un alt serviciu de ștergere a ecranului care extrage date din fișiere PDF, site-uri web, bloguri private și imagini. Se transformă într-un format dorit și vă obține rezultate bune și curate. Trebuie doar să evidențiați datele pe care doriți să le extrageți și să faceți clic pe opțiunea "răsturnați" pentru a începe. Scrapy este cunoscut pentru interfața sa prietenoasă și puteți adăuga coloane noi folosind JQuery și XPath. De asemenea, puteți copia sau exporta datele dvs. în fișiere Google Docs și XSL convenabil. Octoparse

Octoparse este cel mai bine cunoscut pentru interfața sa prietenoasă și este un serviciu puternic de ștergere a ecranului. Acesta gestionează site-urile statice și dinamice cu module cookie, AJAX și JavaScript. Puteți descărca cu ușurință datele pe hard disk și creați simultan diferite sarcini de răzuire. Octoparse poate de asemenea să gestioneze site-urile protejate prin parolă și paginile web paginate. Puteți efectua sarcini în vrac utilizând acest plugin și puteți obține informațiile prin API Octoparse.

Răzuitorul vizual este un alt serviciu excelent de ștergere a ecranului cu o interfață de tip point-and-click și este folosit pentru a aduna date de pe diferite pagini web. Puteți obține cu ușurință date în timp real de pe site-urile web dorite și puteți exporta informațiile extrase ca fișiere CSV, JSON, SQL și XML. Este potrivit pentru utilizatorii Windows și vă permite să ștergeți date de la până la 40.000 de pagini web pe zi. Visual răzuitorul poate cu ușurință să colecteze informații de la filme și imagini și să le distrugă conform cerințelor dvs.Acest program este disponibil atât în ​​versiuni gratuite cât și plătite și este potrivit pentru întreprinderi și întreprinderi de dimensiuni mari.

Toate aceste servicii de ștergere a ecranului vă ajută să obțineți date lizibile și scalabile și puteți rezolva simultan mai multe sarcini, economisind timp și energie într-o mare măsură.

December 22, 2017