Back to Question Center
0

Semalt: Ce este legătura de legare a paginilor. 3 Caracteristici distinctive ale acestui scraper online

1 answers:

Link-uri la pagina Scraping Tool analizează codurile HTML ale unui site și extrage legăturile din diferite pagini web. Odată ce datele sunt complet fragmentate, acestea afișează linkuri în formă de text și fac munca noastră mai ușoară. Acest scraper on-line nu este bun numai pentru legăturile interne, ci și pentru legături externe și transformă datele într-o formă ușor de citit. Legăturile de dumping sunt o modalitate ușoară de a găsi diferite aplicații, site-uri Web și tehnologii bazate pe web. Scopul instrumentului Page Links Scraping Tool este de a elimina informații din diferite site-uri. Este construit cu un instrument de linie de comandă comprehensiv și direct numit Lynx și este compatibil cu toate sistemele de operare - resale certificate california. Lynx este folosit în principal pentru testarea și depanarea paginilor web dintr-o linie de comandă. Legăturile de pagină scraper este un instrument util care a fost dezvoltat pentru prima dată în 1992. Utilizează protocoale Internet, inclusiv WAIS, Gopher, HTTP, FTP, NNTP și HTTPS pentru a vă face munca.

Trei caracteristici principale ale instrumentului:

1. Răzuiți datele în mai multe fire:

Folosind link-uri de pagină , puteți să ștergeți sau să extrageți date în mai multe fire. Răzătoarele obișnuite au nevoie de ore pentru a-și îndeplini sarcinile, dar acest instrument rulează mai multe fire pentru a naviga până la 30 de pagini web în același timp și nu vă pierde timpul și energia.

2. Extragerea datelor din site-uri dinamice:

Unele site-uri dinamice utilizează tehnici de încărcare a datelor pentru a crea cereri asincrone ca AJAX. Astfel, este dificil pentru un scraper obișnuit să extragă date din acele locuri. Link-uri Page Link Scraping Tool, cu toate acestea, are caracteristici puternice și permite utilizatorilor să culeagă date din site-urile de bază și dinamice cu ușurință. În plus, acest instrument poate extrage informații de pe site-urile de social media și are funcții inteligente pentru a evita eroarea 303.

3. Export de informații în orice format:

Legăturile de pagină Scraping Tool acceptă diferite formate și exportă date sub formă de MySQL, HTML, XML, Access, CSV și JSON. De asemenea, puteți să copiați și să inserați rezultatele într-un document Word sau să descărcați direct fișierele extrase pe hard disk. Dacă modificați setările, instrumentul de legare a paginilor de legare va descărca automat datele dvs. pe hard disk într-un format predefinit. Puteți apoi să utilizați aceste date offline și puteți îmbunătăți performanțele site-ului într-o anumită măsură.

Cum se utilizează acest instrument?

Trebuie doar să introduceți URL-ul și să permiteți acestui instrument să-și îndeplinească sarcina. Acesta va analiza mai întâi codul HTML și vă va extrage date pe baza instrucțiunilor și cerințelor dvs.Rezultatele sunt de obicei afișate sub formă de liste. Odată ce legăturile sunt complet scoase, pe partea stângă va fi afișată o pictogramă. Dacă primiți mesajul "Nu există linkuri găsite", este posibil ca adresa URL introdusă să nu fie validă. Asigurați-vă că ați introdus adresa URL reală pentru a extrage linkurile din. Dacă nu reușiți să extrageți manual link-urile, o altă opțiune este utilizarea API-urilor. Un API este folosit într-un mod ad-hoc și gestionează sute de interogări pe oră pentru utilizatori.

December 22, 2017