Back to Question Center
0

Cum să scrape datele de pe un site web cu Python & BeautifulSoup? - Răspunsul Semalt

1 answers:

A rebuturi web un format unic care îi ajută pe utilizatorii de pagini web să vină cu rezultatele de care au nevoie. Are o serie de aplicații pe piața financiară, dar poate fi folosită și în alte situații. De exemplu, managerii îl folosesc pentru a compara prețurile diferitelor produse.

Python este un limbaj de programare eficient, cu o sintaxă excelentă și un cod lizibil - h-stud. Se potriveste chiar si pentru incepatori datorita unei mari varietati de optiuni pe care le are. Pe de altă parte, Python folosește o bibliotecă unică, numită "Supă frumoasă". Site-urile Web sunt scrise folosind HTML, ceea ce face ca o pagină Web să fie un document structurat. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să-și amintească faptul că diferite site-uri web nu oferă întotdeauna conținutul lor în formate confortabile. Ca rezultat, răzuirea web pare a fi o opțiune eficientă și utilă. De fapt, acesta oferă utilizatorilor o șansă de a face diverse lucruri pe care le făceau cu Microsoft Word.

LXML este o imensa biblioteca care poate fi folosita pentru parsarea documentelor HTML si XML rapid si simplu. De fapt, biblioteca LXML oferă posibilitatea ca cercetătorii web să facă structuri de copaci care pot fi înțelese foarte ușor folosind XPath. Mai exact, XPath conține toate informațiile utile. De exemplu, dacă utilizatorii doresc doar să extragă titlurile anumitor site-uri, trebuie mai întâi să-și dea seama în ce element HTML se află.

Crearea de coduri

Începătorii pot întâmpina dificultăți în scrierea codurilor. În limbile de programare, utilizatorii trebuie să scrie chiar și funcțiile cele mai de bază. Pentru sarcini mai avansate, cercetătorii web trebuie să-și formeze propriile structuri de date. Cu toate acestea, Python poate fi un ajutor foarte important pentru ei, deoarece atunci când o utilizează, ei nu trebuie să definească nicio structură de date, deoarece această platformă oferă instrumente unice utilizatorilor săi de a-și îndeplini sarcinile.

Pentru a răsturna o întreagă pagină web, trebuie să o descarce folosind biblioteca Python. Ca urmare, biblioteca de solicitări va descărca conținut HTML din anumite pagini. Căutatorii de pe Internet trebuie doar să-și amintească faptul că există diferite tipuri de solicitări.

Reguli Python Scraping

Înainte de răzuirea site-urilor web, utilizatorii trebuie să citească paginile lor de Termeni și Condiții pentru a evita orice probleme legale în viitor. De exemplu, nu este o idee bună să solicitați date prea agresiv. Trebuie să se asigure că programul lor se comportă ca o ființă umană. O solicitare pentru o pagină web pe secundă este o opțiune excelentă.

Atunci când vizitează diferite site-uri, căutatorii web trebuie să țină cont de aspectul lor, deoarece aceștia se schimbă din când în când. Deci, trebuie să re-viziteze același site și să-și rescrie codurile, dacă este necesar.

Găsirea și scoaterea datelor din internet poate fi o sarcină dificilă, iar Python poate face acest proces la fel de simplu ca și cum ar putea fi.

December 22, 2017