Back to Question Center
0

Semalt Expert: API sau cel mai bun mod de a scrape datele de pe un site web

1 answers:

O interfață de programare a aplicațiilor sau API permite software-ului și instrumentelor dvs. să comunice unul cu celălalt. Trăim într-o lume cu ritm rapid, în care totul se schimbă rapid și vrem să ne economisim timpul și energia. Instrumentele obișnuite de extragere a datelor pot consuma o mulțime de timp și ne fac dificilă desfășurarea afacerilor online, dar API acționează ca forță motrice din spatele tuturor platformelor sociale. Acesta nu numai că ajută la extragerea datelor utile de pe un site web, dar și editează datele extrase și le face ușor de citit și scalabil pentru utilizatori. Deci, este sigur să spunem că API-urile sunt o modalitate bună pentru programatori și coderi de a comunica cu aplicațiile lor - safescan software.

API tratează paginile tehnice:

Experții consideră că API este codul exact scris de oamenii de știință care ne ușurează extragerea datelor dintr-un număr mare de pagini web. Poate să se ocupe de paginile tehnice și să-și răstoarne informațiile. De exemplu, API-urile Facebook Graph sunt folosite pentru a obține și răzui datele de pe paginile Facebook, comunitățile și alte rețele similare.

API - cea mai ușoară cale de decopertare a datelor

De fiecare dată când vrem să accesăm datele unui anumit site, trebuie să folosim API-uri. Spre deosebire de alte programe și tehnici obișnuite de extracție a datelor, un API își îndeplinește imediat funcția și poate să vă distrugă datele în mai mult de 120 de limbi. Deci, indiferent dacă doriți să scrapeți informații de pe un site chinez sau doriți să extrageți informații de pe un blog japonez, API va extrage sau îl va șterge instantaneu conform instrucțiunilor dvs.

De ce este API important pentru întreprinderi?

Dacă aveți un număr mare de pagini web și doriți să extrageți date de la toate într-o oră sau două, API este o modalitate foarte bună de a face acest lucru. Trebuie doar să deschideți un API pentru a extrage datele exacte. Beneficiază întreprinderile în următoarele trei moduri:

1. Întreprinderile pot crea aplicații cu API

O afacere poate crea diferite aplicații cu API fără a compromite calitatea. Unele companii online vând instrumentele și software-ul și se bazează pe extragerea informațiilor din API-urile deschise pentru a ajuta la eficientizarea procesului lor de afaceri. De fapt, fără un API, o afacere nu poate crește și nu poate crea aplicații utile pentru clienții săi.

2. Cuvinte cheie de cercetare

Un API este important pentru companii, deoarece permite programatorilor construi uimitor instrumente de razuire web . Aceste instrumente ne ajută să ne îndeplinim sarcinile într-un mod mai bun. De exemplu, API-urile bazate pe cuvinte ne ușurează să găsim cuvinte cheie și fraze pentru site-urile noastre. În timp ce ștergem datele, API-urile se ocupă de cuvintele cheie țintă și nu le schimbă sau le modifică în rezultate.

3. API-urile sunt bune pentru dezvoltatori și programatori

Atât dezvoltatorii, cât și programatorii pot beneficia de API-uri și pot oferi clienților lor cele mai bune oportunități posibile. De exemplu, Reddit a fost lansat ca aplicație mobilă și sa bazat pe o serie de instrumente și servicii de extracție a datelor pentru a genera bani. Acum Reddit este una dintre cele mai bune surse de trafic web. Folosind un API, poți crea forumuri asemănătoare Reddit și poți angaja din ce în ce mai multe persoane în câteva zile.

December 22, 2017