Back to Question Center
0

Doriți să scrapeți datele Web? Semalt introduce softul gratuit de extragere a datelor web

1 answers:

Obținerea de informații de pe un site web este o tehnică complicată folosită de diferite companii. Organizațiile care doresc să colecteze volume de date privind anumite subiecte pot beneficia de următoarele programe:

1. Scraper

Scraper este o extensie Chrome care are o gamă largă de caracteristici - vendita calcio balilla bologna. Nu este doar un răzuitor de date ci un cercetător de cuvinte cheie. Nu este un instrument prea sofisticat care vă poate exporta datele în foile de calcul Google. Datele dvs. vor fi copiate și stocate în foile de calcul, mulțumită OAuth pentru a face posibilă. Răzuitorul este excelent atât pentru programatori, cât și pentru cei care nu sunt programatori.

2. Web Harvest

Web Harvest vine cu diferite opțiuni de configurare și este un mare program de extragere a datelor cu sursă deschisă. Este scris în Java și colectează date atât de pe site-urile de bază, cât și pe cele avansate. Recoltarea pe Web vizează în principal paginile web XML sau HTML.

3. Scrapy

Scrapy este încă un alt minunat scraping instrument de date . Acesta este un cadru cu crawlere deplină, cu zeci de caracteristici și opțiuni. Scrappy funcționează rapid și vă oferă formatele dorite de date. Acesta poate fi folosit numai când ați instalat Python pe dispozitiv. În plus, trebuie să aveți o înțelegere de bază a acestui limbaj de programare.

4. FMiner

FMinerul este unul dintre cele mai bune și mai utile instrumente de extragere a datelor. Comparativ cu alte programe similare, FMiner este mai fiabil și are caracteristici mai bune. Extrage date chiar și de pe site-urile cele mai complicate și suportă formatele JavaScript și AJAX. De asemenea, vă obține date în formate MySQL și Oracle, în funcție de cerințele dvs.

5. Outwit

OutWit este unul dintre cele mai tari si mai utile programe de extragere a datelor. Este extensia Firefox cu o mulțime de proprietăți de extragere a datelor. Outwit vă simplifică căutarea pe web și vă ajută să navigați automat prin diferite pagini web.

6. Bara de date pentru date

Bara de date de date poate automatiza procesul de răzuire a datelor pentru ușurință. Dacă doriți să colectați date de pe pagini web diferite și să aveți nevoie de informații punctuale, trebuie să încercați Bara de instrumente de date.

8. iMacros

Cea mai bună caracteristică a iMacros este că poate automatiza sarcini repetitive. Indiferent dacă doriți să îl utilizați în Firefox sau Google Chrome, iMacros acceptă toate browserele și vă ajută să navigați printr-un număr mare de pagini web. În plus, ajută la transformarea tabelelor web și a listelor în informații utile.

9. Google Web Scraper

Acesta este un program de extracție a datelor bazat pe browser care funcționează ca Outwit și Import. io. Scraperul web Google este conceput pentru a extrage date din fișiere text și PDF. Trebuie să evidențiați datele de care aveți nevoie și acest instrument vă va oferi exemplarele dorite într-o oră. Puteți salva datele în Google Drive.

10. Extract

Extractul este un program relativ nou dar uimitor de razuire care este alimentat de tehnologia de învățare a mașinilor. Puteți crea API-uri cu acest program și puteți accesa cu crawlere un întreg site web în câteva secunde.

December 22, 2017