Back to Question Center
0

Instrumente de scraturare web - Semalt Advice

1 answers:

Reciclarea datelor este una dintre sarcinile cele mai complicate pentru persoanele netehnice. Acest lucru se datorează faptului că le lipsește cunoștințele și nu știu nimic despre cum să beneficiezi de limbile Python, Java, Go, JavaScript, NodeJS, Obj-C, Ruby și PHP. Programarea este o parte integrantă a științei datelor, dar unele companii noi și începători nu au suficiente abilități de programare și totuși doresc să extragă date web fără a compromite calitatea - trade in toshiba laptop. Pentru astfel de indivizi, următoarele aplicații de răzuire a sitelor sunt cele mai bune și cele mai potrivite.

Scraper (extensie Google Chrome)

Diverse non-programatori și freelancer preferă Scraper datorită caracteristicilor sale remarcabile de decopertare a datelor. Acest instrument GUI bazat pe știința datelor poate elimina atât paginile web de bază, cât și cele avansate, și au o tehnologie de învățare a mașinilor de mare capacitate, pentru a vă ușura munca. Această platformă este special concepută pentru a extrage date de pe Amazon, eBay și alte site-uri similare și are o funcție de detectare a spamului încorporată . Cu aceasta, puteți detecta cu ușurință mesajele spam și puteți să le eliminați într-un minut sau două. Are o bibliotecă specifică de clienți API Google pentru o extragere mai bună a datelor și vă salvează informațiile în baza de date proprie. De asemenea, puteți salva datele pe hard disk sau pe orice alt dispozitiv ales.

Import. io

Cu import. io, nu trebuie să fii tehnic-minded și să poți răsturna date de înaltă calitate în mod regulat. Această aplicație de extracție web a susținut că a evitat nevoia de a nu programatori și oameni de știință de date. După cum știm că știința datelor necesită statistici și matematică, abilități de programare, dar nu trebuie să învățați nimic dacă folosiți importul. io. Acest instrument este potrivit atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii.

Kimono Labs

Kimono Labs este software-ul open-source stand-alone pentru scraping web. Poate elimina date dintr-un număr imens de site-uri în câteva minute. Acesta vine atât în ​​versiuni gratuite cât și plătite și este potrivit pentru persoane fizice non-tehnice. Cu Kimono Labs, nu trebuie să înveți Python sau alte limbi de programare. Crawlerele predefinite vă ajută să vă indexați datele sau paginile web diferite. Trebuie doar să descărcați și să lansați acest program și să lăsați compania Kimono Labs să vă scape datele în câteva minute. Sistemul respirator bazat pe cloud vă permite să partajați rapid și ușor informații între diferite dispozitive. Laboratoarele Kimono sunt utilizate de întreprinderi, jurnaliști, comercianți cu amănuntul online, agenții de telecomunicații și persoane libere la scară largă.

API-uri Facebook și Twitter

Datele mari reprezintă o problemă majoră pentru diferiți webmasteri și persoane fizice. Astfel, adesea folosesc Twitter și Facebook API-uri pentru a-și scoate datele. API-urile ne ajută să extragem informații utile din diferite site-uri web și bloguri și face previziuni despre modul de editare și salvare a datelor după ce este complet răzuit. Cea mai bună parte este că API-urile pot să conțină conținutul web ușor, într-un format lizibil și scalabil. Acestea oferă o vizualizare frumoasă a datelor răzuite, clasifică-o în categorii diferite sau importă într-o varietate de formate conform dorințelor și cerințelor noastre. Trebuie să utilizați API-urile sociale pentru mass-media dacă sunteți o persoană non-tehnică fără abilități de programare.

December 22, 2017