Back to Question Center
0

Rolul scrapingului de date în afaceri - sfaturi despre semalt

1 answers:

O mare varietate de profesioniști și companii folosesc astăzi scrapararea datelor. Este o tehnologie extrem de apreciată pentru automatizarea extragerii de date web neorganizate și transformarea acesteia într-un format ușor de gestionat. Scrambarea datelor implică, în principal, traversarea unei adrese URL utilizând un robot și utilizând XPath, CSS, REGEX sau altă tehnică adecvată pentru extragerea informațiilor dorite dintr-o pagină web. Prin urmare, acesta oferă o modalitate de colectare automată a informațiilor de pe web.

În prezent, există multe soluții de raportare a datelor - de la soluții complet automatizate care pot transforma întreg site-urile în informații structurate în sisteme ad-hoc care au nevoie de efort uman - corn storing.

Reciclarea datelor are nenumărate aplicații. Iată cele mai uzuale utilizări ale răzuitoarelor web în afaceri:

1. Urmărirea prezenței online

Unul dintre aspectele importante ale procesării datelor este faptul că acestea pot fi folosite pentru accesarea cu crawlere a profilurilor de afaceri și a revizuirilor pe site-uri web. Informațiile obținute pot ajuta la evaluarea performanței unui produs, a reacției utilizatorului și a comportamentului etc.Descoperirea web poate afișa și verifica zeci de mii de profiluri de utilizatori și recenzii ale acestora, care pot fi foarte utile pentru analizele de afaceri.

2. Extragerea datelor despre produse și prețuri pentru site-urile de comparație

Există crawlere web pentru site-uri care accesează cu crawlere și scrutează prețurile produselor, descrierile și imaginile pentru a obține date pentru comparare sau afiliere. Datele obținute cu privire la prețuri pot ajuta la optimizarea prețurilor, care sa dovedit a îmbunătăți marjele de profit cu un procent semnificativ. Întreprinderile din industria de comerț electronic pot profita de instrumentele disponibile disponibile pentru a se asigura că aceștia furnizează tot timpul cele mai bune rate.

3. Analiza și tratamentul clienților

Acest lucru este în mare parte realizat de noi canale / site-uri pentru a le înțelege publicul. Datele răzuite pot fi folosite pentru a cunoaște comportamentul publicului. Pentru un canal, acest lucru poate contribui la furnizarea de știri vizate spectatorilor. Ceea ce vizionați online, de exemplu, oferă modelul de comportament pe care îl poate utiliza site-ul pentru a ști ce vă place de fapt.

4. Gestionarea reputației online

În prezent, companiile cheltuiesc milioane pentru menținerea unei prezențe online excelente, iar răzuirea web rămâne una dintre cele mai esențiale tehnici în acest scop. Datele razuite vă pot spune mai multe despre strategia dvs. de gestionare a reputației online, deoarece vă ajută să înțelegeți publicul pe care sperați să îl influențeze, precum și zonele care ar putea afecta reputația dvs.Cu un crawler web de încredere, puteți dezvălui cu ușurință lideri de opinie, sentimente în text, subiecte tendențioase și aspecte demografice, cum ar fi vârsta și genul. Puteți utiliza aceste informații în avantajul dvs.

5. Detectarea de recenzii frauduloase

Opinie spamming sau scrierea de recenzii fals și opinii pentru a induce în eroare cititorii a devenit o preocupare majoră pentru persoanele care depind de revizuiri online și opinii pentru scopuri diferite. Descoperirea web poate fi utilă în accesarea cu crawlere a recenziilor scrise, verificarea celor autentice și detectarea și blocarea celor frauduloase.

În epoca actuală a datelor mari și a concurenței crescânde, utilizarea scraperilor de date este nesfârșită. Afacerea dvs. poate găsi cel puțin o zonă în care datele web pot fi utilizate în mod profitabil. Scrapingul de date este așadar un aspect integru al afacerilor din secolul XXI.

December 22, 2017