Back to Question Center
0

Semalt: Web Scraperi. Cea mai simplă modalitate de a utiliza software-ul Web Scraping

1 answers:

Un răzuitor web este un program sau un software dezvoltat pentru extragerea datelor de la mai multe site-uri web. Deoarece extracția de date web a devenit o practică obișnuită în rândul companiilor, unele site-uri oferă scrapers gratuit pe web, în ​​timp ce cealaltă oferă servicii ca servicii pe care ar trebui să le plătiți. Unul dintre cele mai fiabile instrumente de răzuire web este Web Scraper.

Cu ajutorul unui Web Scraper, vă puteți crea o bază de date proprie a adreselor de e-mail ale companiilor sau puteți să vă creați produsele sau catalogul de magazine. Unul dintre cele mai bune beneficii oferite de acest instrument este acela că contactele unei companii pot fi descărcate anonim de pe numeroase site-uri web la o viteză uimitoare și cu o precizie ridicată! De asemenea, conținutul răzuit poate fi salvat în diferite formate și în diferite locații, astfel încât să poată fi utilizat în orice moment de care aveți nevoie. Iată câteva dintre caracteristicile superioare ale software-ului - rehvid pluss o?.

Web Scraper Caracteristici

Studiu gratuit de 14 zile

Web Scraper vine cu o încercare gratuită de 14 zile. Aceasta înseamnă că puteți încerca software-ul gratuit timp de două săptămâni. După aceasta, dacă vă place, puteți să o cumpărați.

Nu necesită cunoștințe de programare

Web Scraper nu necesită cunoașterea niciunui limbaj de programare sau scripturi. Tot ce trebuie să faceți este să faceți câteva clicuri ale mouse-ului și să selectați datele necesare pentru extracție.

Web Scraper poate captura date din mai multe pagini web într-o singură rulare, și poate lucra și în mai multe browsere în același timp. Acest lucru vă economisește timp și energie.

Abilitatea de a extrage date de pe site-urile securizate

Acest instrument de recuperare web are capacitatea de a extrage date prin servere proxy pentru a putea descărca și utilizarea de servere proxy. Această caracteristică este utilă pentru companiile care distrug datele de pe site-uri securizate cum ar fi LinkedIn și Facebook.

Se poate transforma datele răzuite în mai multe formate

Exportă date în diferite formate. Poate exporta datele răzuite în formate TXT, XML și CSV, în funcție de instrucțiunile unui utilizator. De fapt, poate transforma aceleași date în trei formate diferite.

Oferă o interfață ușor de utilizat

Instrumentul oferă o interfață ușor de înțeles și ușor de utilizat, deci nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice de utilizat aceasta. De asemenea, nu aveți nevoie de tutoriale sau demonstrații video pentru a le folosi.

Prețul competitiv

Datorită caracteristicilor sale superioare, vă puteți gândi că costă o avere. Cu toate acestea, este la un preț rezonabil.

Disponibile în două variante

Există două versiuni de Web Scraper. Prima versiune permite compararea ofertelor și produselor concurenților. A doua versiune este destinată extragerii contactelor. Puteți selecta versiunea potrivită pentru afacerea dvs.Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca o singură companie să achiziționeze ambele versiuni. Puteți face același lucru pentru a obține rezultate mai bune.

În concluzie, din moment ce nu ai nimic de pierdut, de ce să nu încerci versiunea de încercare de 14 zile. Poți să-l cumperi după perioada de încercare.

December 22, 2017