Back to Question Center
0

Semalt: Ce este răzuirea conținutului? 4 Tipuri de conținut Web care este răzuit pe net

1 answers:

Reciclarea conținutului este duplicarea manuală a conținutului site-ului sau printr- unelte. Majoritatea webmasterilor și bloggerilor își protejează conținutul în conformitate cu legile privind drepturile de autor și postarea informațiilor furate ca una originală este o crimă gravă!

Din păcate, conținutul web este în mare parte răsturnat pentru scopuri discutabile și ilegale, cum ar fi spionajul industrial, plagiatul și furtul de date. Cu toate acestea, scopurile legitime și autentice ale recuperării conținutului sunt introducerea datelor, gestionarea conținutului, migrarea datelor, inteligența competitivă, gestionarea reputației sau analiza afacerilor.

Unii webmasteri și bloggeri folosesc conținut de pe site-uri web și bloguri reputate, având în vedere că creșterea volumului de pagini pe site-urile lor este bună pentru căutarea clasamentul motorului. Și, de fapt, orice conținut este susceptibil la răzuire, dar patru tipuri principale de conținut răzuit sunt menționate mai jos - script para enviar e-mail windows.

1. Editorii și directoarele digitale:

Editorii digitali și directoarele online sunt adesea vizate de programatori și dezvoltatori, care au scopul de a elimina conținutul din aceste platforme pentru blogurile lor private. Strigăt. com este un astfel de exemplu. Acest furnizor de servicii internet multinaționale și directorul online au câștigat un succes extraordinar în ultimele luni. O mulțime de conținut de pe acest site a fost răsturnat, iar cei de spammeri caută întotdeauna căile de a răsturna mai multe pagini. În mod similar, Manta este faimosul site în care peste 20 de milioane de mărci s-au înregistrat în scopuri de marketing. Din păcate, cea mai mare parte a conținutului său a fost răsturnat și un număr mare de roboți sunt utilizați în acest scop.

2. Imobiliară:

Cu câțiva ani în urmă, agențiile imobiliare au fost atacate de răzuitorul de conținut, iar costurile de recuperare le-au costat mai mult de 10 milioane de dolari.

3. Călătorii:

Se pare că conținutul aproape tuturor porturilor de călătorie a fost eliminat. Aceste companii oferă nu numai informații despre cele mai bune destinații din lume, ci și servicii de călătorie pentru clienții lor. Site-urile de călătorie sunt o țintă ușoară de răzuitoare de conținut. Unele dintre cele mai importante agenții online care sunt expuse riscului sunt Kayak, TripAdvisor, Priceline, Trivago, Expedia și Hipmunk. Ei au construit companii de meta-căutare în valoare de milioane de dolari, iar conținutul lor este adesea răzuit și refolosit pe site-urile și blogurile mici.

4. E-commerce:

Este adevărat că conținutul site-ului e-commerce nu poate fi răsturnat cu ușurință, dar site-urile precum eBay și Amazon sunt încă răzuite pentru prețuri și descrieri de producție.

December 22, 2017