Back to Question Center
0

Cum de a domina sistemul de clasificare Amazon de căutare?

1 answers:

Un rang de produs ridicat pe Amazon este egal cu un volum mare de vânzări, deoarece cei mai mulți utilizatori fac clic pe primele rezultate pe care le văd pe Amazon SERP răspunzându-le ca cele mai bune calitate. Pentru a vă face vizibile produsele pe pagina cu rezultatele căutării, trebuie să înțelegeți modul în care funcționează algoritmul de căutare al lui Amazon A9.

În acest articol, vom discuta un principiu fundamental de lucru al algoritmului de clasificare Amazon și vom acorda o atenție deosebită fiecărui factor de clasificare.

Potrivit studiului recent realizat de PowerReviews, peste 1 000 de clienți americani încep să caute produse cu Amazon - dedicated canadian game server. Google vine într-o secundă apropiată, urmată de câteva piețe populare de comerț electronic. Acei oameni care își încep produsele de cercetare pe Amazon, explicând alegerea lor prin selecția de produse disponibile, recenzii, transport gratuit și oferte.

Acest studiu arată cât de puternică este această platformă de tranzacționare pe web. Oferă numeroase oportunități și beneficii pentru comercianții cu amănuntul. Cu toate acestea, trebuie să vă luptați cu concurenții din industrie pentru a vă face vizibile lucrurile pe Amazon SERP.

Pentru a fi competitiv, trebuie să știți cum funcționează algoritmul Amazon A9. Mai întâi de toate, trebuie remarcat faptul că A9 este complet diferit față de Google. Atunci când un client caută un produs necesar pe Amazon, rezultatele căutării sunt livrate printr-un proces în două etape. În prima etapă, utilizatorii primesc cele mai relevante pentru rezultatele interogării din cataloage. În a doua etapă, toate aceste rezultate sunt clasificate în funcție de relevanță și popularitate. Scopul principal al companiei Amazon este de a maximiza veniturile totale ale companiei pentru fiecare client. Dacă magazinul online aduce mai multe venituri Amazonului, cel mai probabil se va clasifica pe pagina TOP a paginii de căutare. Amazon funcționează continuu sub îmbunătățirea algoritmului de clasificare. În prezent, aceștia iau în considerare factori precum feedback-ul utilizatorilor, analiza programelor, metrici cheie de afaceri și metrici de performanță.

Elementele esențiale ale algoritmului de clasificare a căutărilor în Amazon

Amazon ține cont de clasificarea produselor pe pagina cu rezultatele căutării: 22)

 • Rata de conversie
 • Factorii care pot afecta rata de conversie includ recenzii, calitatea și dimensiunea imaginilor și politica de prețuri. Dacă doriți să aveți o rată de conversie ridicată, trebuie să vă mențineți prețurile competitive. În plus, este important să generați feedback pozitiv asupra produselor dvs., deoarece oferă o noțiune potențială clienților despre reputația mărcii dvs.

  • Relevanță

  Factorul principal care îi spune Amazonului când să ia în considerare pagina dvs. de produs pentru un rezultat al căutării este relevanța. Acesta este motivul pentru care toate produsele dvs. ar trebui să fie maxim relevante pentru interogarea utilizatorului. Pentru a îmbunătăți acest factor, trebuie să lucrați sub titlul și descrierea dvs., precum și pe lista dvs.Toate aceste secțiuni trebuie să fie bine optimizate și să includă termenii dvs. de căutare direcționați.

  • Satisfacția clienților

  Acești factori favorizează menținerea clienților, inclusiv feedbackul vânzătorului și rata defecțiunilor comenzii. Deci, secretul este destul de simplu. Trebuie să satisfaceți nevoile clienților dvs. și ei vă vor reveni. Cu cât sunt mai multe recenzii pozitive pe pagina dvs., cu atât veți avea șanse mai mari să atrageți mai mulți clienți potențiali pe pagina dvs.

  December 22, 2017