Back to Question Center
0

Ce surse mă pot ajuta cel mai bine cu backlinkle DoFollow?

1 answers:

În căutarea unor site-uri sau bloguri care ar fi cele mai bune pentru backlink-urile DoFollow, probabil că vă puteți gândi la comentarea pe blog, la postarea oaspeților, la depunerea de înscrieri la director și la companii etc.Desigur, puteți găsi câteva soluții destul de bune pentru construirea unei legături de înaltă calitate acolo. Dar punctul este, există vreo soluție finală care ar fi cea mai bună dintre cele mai bune pentru backlink-urile DoFollow în special? Am câteva locații pentru tine.

Dar înainte de a examina fiecare dintre ele, să începem cu un briefing - kurzflossen aqua sphere fins. La urma urmei, de ce ar trebui să le aveți pe site-ul dvs. sau blog? Faceți-vă cât mai bine pentru a obține backlink-urile DoFollow, ce beneficii ne putem aștepta în mod rezonabil de la ei?

Cele mai bune beneficii ale backlink-urilor DoFollow

  • au crescut Căutările de trafic direcționate direct către site-ul dvs. sau paginile de blog;
  • autoritate de domeniu mai puternică, care dă un impuls permanent performanței proiectului dumneavoastră;
  • ridicați CPC AdSense (costul pe clic);
  • stimulează progresul dvs. continuu cu Google PageRank;
  • vă îmbunătăți clasamentul actual al motoarelor de căutare și vă justificați promovarea ulterioară.

Există aproximativ o duzină de locuri de top recomandate de așteptat să se potrivească cel mai bine pentru backlinks DoFollow. Printre altele, aș dori să evidențiez următoarele resurse online ca fiind probabil locurile ideale pentru a avea un start kickass pentru a construi legături cu atributul DoFollow. Mai jos am să încep cu Google Plus, YouTube, LinkedIn, pentru a ajunge la Blogger dot com. Deci, să trecem la chestiune! Google Plus

Este unul dintre cele mai populare site-uri de pe Social Media, Google Plus ar trebui să fie, de asemenea, cunoscut ca o mare platformă socială pentru a desfășura o promovare eficientă pentru site-ul sau blogul dvs.Crede-mă sau nu, dar din anumite motive, acest serviciu standard al gigantului de căutare din lume apare adesea subestimat de mulți webmasteri și proprietari de site-uri noi. Cu toate acestea, vă recomandăm să vă încercați contul personal acolo - să vă bucurați de backlink de calitate DoFollow cu autoritate înaltă în doar câteva minute.

YouTube

Această găzduire video incredibil de populară poate fi utilizată pentru a obține câteva backlink-uri suplimentare - doar pentru a vă crea propriul canal și a completa secțiunea "despre". Acționând astfel, puteți avea doar backlink NoFollow. Pentru a obține un backlink definitiv mai bun cu DoFollow, va trebui să verificați setările avansate ale canalului. În acest fel, faceți clic pe "site-ul asociat" și pur și simplu plasați adresa URL a site-ului dvs. web. Rețineți că, pentru a face munca trucului în mod corespunzător, va trebui să treceți mai întâi o procedură de verificare în Instrumentele Google Webmaster Tools.

LinkedIn

Nu este doar un loc minunat de a forma o rețea vastă de relații profesionale și de afaceri, ci o oportunitate excelentă de a avea câteva backlink de autoritate ridicată - și pot fi arătate utilizatori interesați din întreaga lume. Și nu vrei să ratați, nu? Pentru a crea un alt backlink cu atributul DoFollow de pe LinkedIn - creați doar un profil personal, petreceți două minute pentru a umple secțiunile necesare și partajați un link, de exemplu, cu postarea de pe blog, cu revizuirea produselor etc.În acest fel, probabil că orice legătură pe care o împărțiți va deveni una valoroasă. Impresionantă, nu?

Blogger dot COM

Această platformă de bloguri nu este atât de faimoasă, dar chiar insist că o verificați în orice circumstanțe. Iată cum puteți obține un backlink cu DoFollow acolo - lansați-vă noul blog de susținere pe Blogger dot com și plătiți ceva timp pentru al umple cu un conținut de sunet. Conectați-vă site-ul principal sau blog-ul dvs. de afaceri - și ați terminat!

December 22, 2017