Back to Question Center
0

Poți să-mi arăți o abordare corectă pentru a câștiga backlink-urile PR10 gratuit?

1 answers:

Aceasta este întrebarea corectă, deoarece este acceptat că legăturile cu cele mai înalte autorități de domeniu și valori ale PageRank (cum ar fi PR5 - backlinkle PR10) pot fi câștigate mai degrabă decât cumpărate. Da, desigur, există o mulțime de oferte diferite văzute pe Web, cu diferite tipuri de link-uri, și chiar link-uri PR10 pot fi găsite cu ușurință în vânzare. Cu toate acestea, în 99. 9% cazuri, aceste "oferte" nu sunt altceva decât trucuri folosite de escroci doar pentru a face profituri. Nu doriți ca site-ul dvs - features unlimited addon/parked. sau blogul dvs. să aterizeze o penalizare severă pentru a avea backlink-uri de calitate redusă în vrac, nu-i așa? Amintiți-vă, atunci când vine vorba de construirea de link-uri performante în SEO - calitatea întotdeauna contează, nu cantitatea. Vreau să spun că o pereche de link-uri PR10 câștigate, de exemplu din site-urile educaționale și guvernamentale sau din alte surse de încredere, este întotdeauna mai bine pentru scopuri SEO, în loc să reproducă masele de backlink de calitate scăzută, pe lângă faptul că nu au o înțelegere clară a obiectivului principal și funcționarea lor efectivă. Iată cum puteți obține linkuri suplimentare puternice pentru SEO și chiar link-uri PR 10 - desigur, există câteva abordări destul de fin pentru a vă ajuta cu asta. Printre altele, vă recomandăm să încercați Mărturii, Recenzii, Subiecte, Mesaje de oaspeți și Infografice. Dar chestia este că backlinkle PR10 pot fi grabite fie din surse guvernamentale, fie din surse educaționale. În acest an am reușit deja să obțin niște legături suplimentare valoroase, în special din cele din urmă - și puteți încerca, de asemenea, să câștigați backlink-uri PR8-PR10 de la site-urile dot EDU - fie prin oferirea unei burse largi, fie prin utilizarea de burse.

Broad Outreach

Cel mai frecvent, fiecare instituție de învățământ reputațională nu este limitată doar la universități și colegii, pagini de resurse cu multe link-uri care să indice cele mai utilizate resurse pentru toți - atât elevii cât și profesorii lor. De aceea, lucrul persistent pentru a fi observat și inclus în aceste pagini de resurse pentru referințe ulterioare poate deveni o modalitate excelentă de a obține probabil cele mai prețioase backlink fără a plăti un dolar, cel puțin direct. Vă recomandăm să gestionați un mesaj larg prin e-mail pentru a oferi câteva soluții utile legate de industria dvs., de exemplu, design web, cercetare automatizată etc.Și, desigur, veți arăta ca spam. Oricum, obținerea a 5-10% din răspunsurile pozitive pentru postarea link-ului transformă această tehnică într-o soluție cu siguranță rezonabilă, nu?

Burse

Această schemă va necesita nu numai timpul și efortul dvs., ci o anumită sumă de cheltuieli bugetare. Aceasta implică crearea și promovarea unei burse pentru a obține în schimb meritul punctului EDU meritat. Dacă sunteți pregătit să lucrați la bursă într-o manieră foarte serioasă, iată trei puncte principale pentru a vă deplasa cu sarcina:

  • Creați o pagină pentru a oferi o descriere generală a bursei în sine și a oferi o completare - în formularul de înscriere pentru a angaja participanții potriviți.
  • Identificați potențialele universități sau colegii utilizând șiruri de căutare avansate cu "bursă" luată drept cuvânt cheie principal.
  • Completați campania de informare cu un email politicos - și sunteți liber să vă grăbiți și să începeți să lucrați pentru a crea o adevărată bursă cu câștigători și recompense reale.
December 22, 2017