Back to Question Center
0

Cum să obțineți backlink-uri bune în moduri gratuite și simple?

1 answers:

Link-urile externe sau de intrare servesc drept motor pentru SEO în zilele noastre. Backlink-urile sunt foarte apreciate de motoarele de căutare, în special de Google și ajută-i să determine rangul site-ului pe pagina cu rezultatele căutării. Potrivit unor surse, link-urile de intrare sunt al doilea factor de clasificare Google după relevanța conținutului. Fără backlink-uri afacerea dvs. nu va fi vizibilă pentru potențialii dvs - wohnung mieten stadt zürich. clienți și, ulterior, va avea pierderi.

În zilele noastre, algoritmii de clasificare nu funcționează la fel cu câțiva ani înainte, când numărul de linkuri primite a fost cel mai important factor pentru profilul de legătură util. În prezent, motoarele de căutare evaluează calitatea backlink-urilor, mai degrabă decât cantitatea lor. Este esențial din care surse apar legăturile dvs. și cât de relevante sunt acestea pentru conținutul unui site web. De fapt, motoarele de căutare utilizează mulți factori pentru a determina calitatea legăturilor de intrare pentru site-urile de clasare. Cu toate acestea, constructorii de legături cu experiență disting patru categorii largi - relevanță, încredere, diversitate și autoritate. Prin urmare, toate legăturile dvs. trebuie să respecte aceste patru criterii necesare. Dacă nu respectă aceste cerințe, trebuie să încercați să le îmbunătățiți calitatea sau să utilizați Google Disavow Tool pentru a le elimina deloc.

Deci, să discutăm câteva lucruri esențiale despre cum să obțineți backlink de calitate de la site-uri web de renume și de încredere.

Modalități de a obține backlink bune pentru a îmbunătăți rangul paginii web

Un obiectiv de legătură nu este de a face legăturile dvs. să arate natural este să faceți legăturile dvs. naturale. Cea mai ecologică modalitate de a crea backlink-uri este de a produce conținut de calitate și de angajare pentru a face ca utilizatorii să se leagă de aceasta. Cu toate acestea, în realitate, nu se întâmplă întotdeauna. Cea mai eficientă modalitate este de a viza surse web de autoritate ridicate cu conținut pe care ar dori să le conecteze. Problema este că este dificil să se obțină legături din site-uri PageRank de mare valoare, deoarece acestea lucrează numai cu domenii populare și au standarde extrem de înalte de calitate. Cu toate acestea, în acest paragraf, vom aduna pentru dvs. câteva strategii eficiente de construire a link-urilor care vă vor ajuta să obțineți backlink-uri bune.

Trebuie să faceți o cercetare de nișă de pe piață și să găsiți site-uri sau pagini web care nu mai sunt disponibile. În etapa următoare, trebuie să utilizați orice tehnică profesională de accesare cu crawlere a legăturilor și să aflați domeniile care fac legătura cu pagina care nu mai există. Pentru a obține aceste informații, puteți folosi Semalt Web Analyzer sau Majestic Crawling Tool. În etapa următoare, trebuie să faceți distincția între domeniul dvs. de activitate și domeniile valoroase. Creați noua bucată de conținut sau luați unul dintre articolele dvs. existente, dacă aceștia respectă punctul și oferiți proprietarilor de site-uri să înlocuiască link-urile nedisponibile cu cea nouă de pe site-ul dvs.În majoritatea cazurilor, proprietarii de site-uri web sunt de acord cu această propunere, deoarece reprezintă o oportunitate excelentă pentru ei să-și îmbogățească profilul de legătură cu încă un link backlink următor.

  • Metoda de înlocuire a legăturilor rupte

La început,. Cu toate acestea, nu este același lucru în practică. În conformitate cu această metodă, trebuie să analizați domeniile vizate și să aflați legăturile care au dus la pagini indisponibile. Apoi, cu ajutorul Extensiei Google Checker Link Broken Link, trebuie să găsiți linkuri care indică pagini de eroare dintr-o anumită sursă web. Utilizând această extensie Google, veți putea găsi un număr nenumarat de linkuri întrerupte. Trebuie să sortați aceste linkuri și să găsiți numai cele relevante și cele care generează trafic. Apoi, trebuie să creați o piesă de conținut pe aceeași temă pe care un site web o adresează și să ajungă la o afacere mai bună cu domeniile vizate, oferindu-le să se lege de site-ul dvs. în loc de cel de eroare.

December 22, 2017