Back to Question Center
0

Este posibil să construiți gratuit backlink-uri permanente?

1 answers:

Dacă citiți acest articol, atunci cel mai probabil doriți să generați mai mult trafic către sursa dvs. web, blog, articol și așa mai departe. Acest articol este special conceput pentru cei care ar dori să obțină backlink-uri permanente fără a cheltui nici un cent. Cu toate acestea, ar trebui să știți că obținerea de backlink de PR înalte gratuit, va lua răbdarea și munca grea. Dacă ați putea obține legături relevante și de înaltă PR fără efort, atunci nu ați avea nevoie de această bucată de conținut, nu-i așa?

Să spunem mai întâi câteva cuvinte despre backlink și semnificația lor pentru generarea traficului. În general vorbind, backlink-urile sunt cele care apar atunci când o sursă web se leagă de alta - pink panther slots review. Funcționează destul de simplu. Mai întâi, boturile Google analizează o sursă în care este plasat linkul de intrare. Ei evaluează relevanța și calitatea conținutului bazat pe această sursă. În plus, motoarele de căutare acorde atenție site-ului PageAuthority și PageRank, precum și cantitatea și calitatea traficului de intrare. După ce se efectuează această cercetare, crawlerele de căutare rapid aruncă o privire la o sursă web legată pentru a se asigura că un link este relevant și demn de încredere. Presupunând aceste date, Google face o notă pentru a crește rangul de site conectat data viitoare când se accesează cu crawlere în jurul acestuia.

De aceea, mai multe backlink înseamnă mai mult trafic și, ulterior, rangul superior al site-ului web. În termenul său, trafic înseamnă noi clienți care vor aduce bani afacerii dvs. online. Deci, putem spune că backlink-urile vă aduc bani și rentabilitate ridicată a investițiilor.

Este rezonabil să cumpărați backlink-uri permanente?

Mulți webmasteri decid să cumpere backlink pentru a accelera procesul de îmbunătățire a mărcii. Cu toate acestea, trebuie să fiți un expert în aceasta pentru a achiziționa exact acele backlink care pot aduce valoare site-ului dvs.În caz contrar, nu puteți să vă întoarceți sau chiar să faceți lucrurile mai rău.

Există o mulțime de specialiști frauduloși pe web care promite să construiască așa-numitele backlink-uri de tip "high PR" sau "high value". Prin achiziționarea unor astfel de linkuri, pierdeți banii. Deoarece, chiar dacă backlink-urile provin din surse web cu un rang înalt de pagini, nu înseamnă nimic dacă nu sunt relevante pentru site-ul dvs.În plus, Google poate detecta cu ușurință legăturile achiziționate și poate penaliza atât cumpărătorul, cât și vânzătorul.

Nu există nicio îndoială că unele dintre serviciile pe care le veți obține link-urile dvs. sunt de o calitate foarte bună. Ei pot construi cât mai multe backlink-uri către dvs. pe cât vă permiteți să plătiți. Cu toate acestea, există un fenomen interesant, de îndată ce vă opriți să plătiți pentru serviciile lor, link-urile care au fost construite pe site-ul dvs. vor fi eliminate. Acesta este motivul pentru care backlinkle plătite nu reprezintă cea mai bună metodă de a obține trafic de la motoarele de căutare.

Care sunt celelalte modalități de a obține legături permanente?

Puteți construi backlink-uri pe cont propriu, stabiliți relații de afaceri bune cu sursele de nișă legate de nișă. Sau dacă sunteți grăbit puteți angaja un full-time personal de SEO pentru a construi backlink-uri în mod corect. Va costa mult mai mult decât aceste backlink de chilipir pe care le puteți observa pe alte site-uri, dar acestea vor păstra site-ul dvs. pe prima pagină SERP pentru mult mai mult.

December 22, 2017