Back to Question Center
0

Știți cum să obțineți gratuit backlink pentru DoFollow?

1 answers:

Este destul de ușor să înțelegeți cum să obțineți backlink-urile DoFollow la scară. Dar totul nu este atât de simplu atunci când vine vorba de crearea de cele de calitate cu PR înalt. Înainte de a începe, iată ce trebuie ținut minte:

  • Rulați campania dvs. de construire a legăturii în mod normal, nu vă grăbiți în speranța de a avea totul în loc doar printr-o singură noapte.
  • Nu exagerați cu crearea prea multor backlink care să indice pagina dvs - pink top hat fascinator. de pornire sau paginile de destinație, mai bine ar trebui să aveți mai multe linkuri contextuale care intră organic în conținutul paginii dvs. pe site.
  • Înainte de a obține un alt backlink pe site-ul sau blog-ul dvs., asigurați-vă că sunteți în măsură să ajusteze sau să respingă oricare dat în orice moment.

Iată cum puteți obține backlink-uri DoFollow cu un PageRank ridicat, pe lângă faptul că nu plătiți niciun ban. Încercați următoarele scheme simple pentru a afla ce se întâmplă:

  • Obțineți backlink de PR înalte cu DoFollow de la Microsoft Website Answer. Este surprinzător de bine să luați câteva backlink de calitate acolo - tot ce aveți nevoie este să propuneți soluția potrivită pentru o anumită problemă. În acest fel, puteți nu numai să conduceți mai mult trafic pe site-ul principal sau pe blogul dvs., dar să arătați expertiza dvs. și, prin urmare, să vă îmbunătățiți autoritatea pe o durată mai lungă. Totul este destul de simplu - există întotdeauna multe probleme care trebuie rezolvate acolo. Deci, odată ce mesajul dvs. de răspuns este gata și vine live, sunteți liberi să obțineți acest backlink meritat trimis în întrebare.
  • Mai jos, să vedem cum să obțineți backlink-uri DoFollow utilizând contul dvs. personal pe Google Plus. Această platformă socială este o sursă puternică pentru a vă conecta la utilizarea profilului dvs.Tot ce aveți nevoie este doar să vă înscrieți sau să utilizați deja una deja existentă. Apoi, du-te la secțiunea „Despre“ și completați toate informațiile necesare, care urmează să fie încorporat cu un backlink indică drumul spre site-ul dvs. principal sau pe blog. Rețineți că nu există restricții pentru adăugarea de linkuri acolo. Dar nu trebuie să vă suprasolicitați - aruncați-le ca niște nebuni - dacă nu doriți ca totul să arate ca spam.

  • Luați în considerare tratarea directoarelor și articolelor web bogate. Încercați să trimiteți câteva dintre postările, articolele sau alte date de calitate care oferă utilizatorilor o valoare reală. Rețineți totuși că personal recomand să trimiteți celor care au suficientă scor de PageRank, începând de la cel puțin nivelul 4.
  • Puteți, de asemenea, rock site-ul sau blog-ul dvs., prin trimiterea unele dintre cele mai bune posturi, în conformitate cu comentariile în secțiunile dreapta acolo. Iată cum să obțineți backlink-urile DoFollow la ușurință - mergeți în căutarea unor forumuri DoFollow destul de bune - și ați terminat. Printre alte locuri bune pentru a trimite un link, puteți rula, de asemenea, pe următoarele site-uri: Dmoz. com; Onemission. com; Intrare. org; Infobarrel. com. Dacă nu știți de unde să începeți - nu ezitați să încercați unul dintre ei și să dați seama ce este bine.
December 22, 2017