Back to Question Center
0

Știți cum să obțineți gratuit backlink pentru DoFollow?

1 answers:

Este destul de ușor să înțelegeți cum să obțineți backlink-urile DoFollow la scară. Dar totul nu este atât de simplu atunci când vine vorba de crearea de cele de calitate cu PR înalt. Înainte de a începe, iată ce trebuie ținut minte:

  • Rulați campania dvs - atrezzi ginnici. de construire a legăturii în mod normal, nu vă grăbiți în speranța de a avea totul în loc doar printr-o singură noapte.
  • Nu exagerați cu crearea prea multor backlink care să indice pagina dvs. de pornire sau paginile de destinație, mai bine ar trebui să aveți mai multe linkuri contextuale care intră organic în conținutul paginii dvs. pe site.
  • Înainte de a obține un alt backlink pe site-ul sau blog-ul dvs., asigurați-vă că sunteți în măsură să ajusteze sau să respingă oricare dat în orice moment.

Iată cum puteți obține backlink-uri DoFollow cu un PageRank ridicat, pe lângă faptul că nu plătiți niciun ban. Încercați următoarele scheme simple pentru a afla ce se întâmplă:

  • Obțineți backlink de PR înalte cu DoFollow de la Microsoft Website Answer. Este surprinzător de bine să luați câteva backlink de calitate acolo - tot ce aveți nevoie este să propuneți soluția potrivită pentru o anumită problemă. În acest fel, puteți nu numai să conduceți mai mult trafic pe site-ul principal sau pe blogul dvs., dar să arătați expertiza dvs. și, prin urmare, să vă îmbunătățiți autoritatea pe o durată mai lungă. Totul este destul de simplu - există întotdeauna multe probleme care trebuie rezolvate acolo. Deci, odată ce mesajul dvs. de răspuns este gata și vine live, sunteți liberi să obțineți acest backlink meritat trimis în întrebare.
  • Mai jos, să vedem cum să obțineți backlink-uri DoFollow utilizând contul dvs. personal pe Google Plus. Această platformă socială este o sursă puternică pentru a vă conecta la utilizarea profilului dvs.Tot ce aveți nevoie este doar să vă înscrieți sau să utilizați deja una deja existentă. Apoi, du-te la secțiunea „Despre“ și completați toate informațiile necesare, care urmează să fie încorporat cu un backlink indică drumul spre site-ul dvs. principal sau pe blog. Rețineți că nu există restricții pentru adăugarea de linkuri acolo. Dar nu trebuie să vă suprasolicitați - aruncați-le ca niște nebuni - dacă nu doriți ca totul să arate ca spam.

  • Luați în considerare tratarea directoarelor și articolelor web bogate. Încercați să trimiteți câteva dintre postările, articolele sau alte date de calitate care oferă utilizatorilor o valoare reală. Rețineți totuși că personal recomand să trimiteți celor care au suficientă scor de PageRank, începând de la cel puțin nivelul 4.
  • Puteți, de asemenea, rock site-ul sau blog-ul dvs., prin trimiterea unele dintre cele mai bune posturi, în conformitate cu comentariile în secțiunile dreapta acolo. Iată cum să obțineți backlink-urile DoFollow la ușurință - mergeți în căutarea unor forumuri DoFollow destul de bune - și ați terminat. Printre alte locuri bune pentru a trimite un link, puteți rula, de asemenea, pe următoarele site-uri: Dmoz. com; Onemission. com; Intrare. org; Infobarrel. com. Dacă nu știți de unde să începeți - nu ezitați să încercați unul dintre ei și să dați seama ce este bine.
December 22, 2017