Back to Question Center
0

Puteți să-mi recomandați câteva locuri bune pentru a-mi diversifica profilul ridicat de PR al backlink-urilor?

1 answers:

Bineînțeles, nu ar trebui niciodată să fie neglijate obținerea legăturilor de la autoritate înaltă și surse puternice de PageRank, cum ar fi ziarele naționale sau chiar agenții mass media globale. Este o modalitate foarte bună de a reîmprospăta profilul dvs. ridicat al site-ului sau al blogului dvs. de backlink, dar sarcina este cunoscută ca o activitate extrem de consumatoare de timp și de muncă intensivă. Cu toate acestea, cu un pic de creativitate în minte, puteți destul de ușor apuca unele backlink suplimentare pentru a îmbunătăți profilul dvs. de PR ridicat deja de backlink - encuadres de camara fotografica del. În plus, probabil că ați obținut deja niște fragmente de conținut de calitate sau contacte deja extinse necesare pentru asta. Mai jos vă voi arăta câteva locuri și sfere bune care merită luate în considerare pentru a vă conecta. La urma urmei, aceasta ar fi o mare oportunitate de a te conecta probabil cu site-urile educaționale / guvernamentale cele mai de încredere și autoritare. Oricum, ambele sfere nu vor avea nici cheltuieli bugetare mari, nici prea mult timp. Bineînțeles, dacă este corect tratat.

Situri guvernamentale locale

Printre altele, site-uri web locale sau naționale sau bloguri de susținere cu extensii de domeniu dot GOV sunt exact acele surse minoritare, un scor ridicat de DA (autoritate de domeniu) atingând un scor de 100 de puncte în întregime. Având în vedere că nu se poate reuși cu greu să se îmbunătățească profilul PR ridicat al backlink-urilor cu cel care provine din domeniul guvernamental principal, există unele oportunități încă disponibile la nivel local. Vreau să spun că multe site-uri web ale guvernului local utilizează directoare de afaceri pentru a desfășura o promoție online pentru companiile regionale din zona lor. Directoarele guvernamentale locale sunt probabil cea mai ușoară și mai rapidă modalitate de a obține câteva backlink-uri foarte puternice care să indice site-ul sau blogul dvs.

Educational (University / College) Pagini

Ponderea leului din organismele de învățământ de încredere este cunoscută ca având site-urile lor DA de aproximativ 90-95 puncte pe studiul recent). Dar cel mai provocator lucru este să găsiți mijlocul potrivit de a vă deplasa. În primul rând, încercați să le faceți o favoare - găsiți persoanele potrivite pe care le cunoașteți ca foști studenți sau membri ai personalului. Având în vedere că universitățile și colegiile sunt întotdeauna dornici să se arate, folosiți-o în avantajul dvs. - doar să le oferiți adevărate povesti de succes, cărți de carieră excelente sau interviuri fierbinți pe care doresc să le vadă, actualizând în același timp profilul dvs. PR de backlink cu câteva link-uri noi create în schimb. În plus, câștigând aceste backlink valoroase prin intermediul paginilor de absolvenți universitare sau de liceu, utilizați în mod automat o altă ocazie pentru a discuta numele de brand al afacerii sau pentru a obține o expunere mai largă în cadrul industriei și a nișelor de piață ale companiei dvs.

Dacă nu ajută nimic, aici este un alt mod alternativ de a trata mobilitatea potrivită cu universitățile sau alte instituții de învățământ - care funcționează într-adevăr pentru a vă câștiga câteva din aceste legături prețioase. Tot ce aveți nevoie este să aveți un produs sau un serviciu relevant fie studenților locali, fie membrilor personalului. Doar încercați să oferiți, de exemplu, un cod de discount exclusiv. În același timp, ar fi o modalitate excelentă de a genera mai multe acțiuni, conduceri, abonamente și mențiuni pe social media - în afară de scopul principal al achiziției de link-uri. Rețineți, însă, că pentru a reuși în această schemă, compania sau proiectul dvs. de afaceri vor fi necesare pentru a oferi ceva care poate fi achiziționat sau comandat online.

December 22, 2017