Back to Question Center
0

Cum de a vă îmbunătăți SEO Amazon?

1 answers:

Potrivit datelor statistice, mai mult de 55% dintre utilizatorii care preferă să facă achiziții online, se îndreaptă către platforma de tranzacționare Amazon pentru a găsi ceea ce au nevoie. Este un punct de referință pentru cumpărători în zilele noastre. Utilizatorii verifică această platformă la început din cauza numărului de motive evidente, cum ar fi o bună reputație a acestui site, o abilitate de a compara prețurile și de a găsi cel mai bun preț pe web, de a citi feedback-ul clienților și așa mai departe - fotografia de ninos. În plus, utilizatorii știu că într-un caz de experiență negativă cu această platformă, ei vor obține o compensație deplină. Toate aceste caracteristici fac din Amazon benefic atât pentru cumpărători cât și pentru vânzători. De aceea, dacă doriți să vizați cea mai mare cantitate de potențiali clienți, Amazon este cea mai bună platformă pentru aceste scopuri. Pentru a profita la maxim de înregistrarea dvs. pe această platformă de tranzacționare, va trebui să implementați anumite tactici de optimizare a motoarelor de căutare pentru a vă prezenta produsele și afacerea dvs.

Acest articol este conceput pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți Amazon SEO și să vă faceți produsele vizibile pe această platformă online cea mai mare.

Principiul de clasificare a produselor pe Amazon

Există mai mulți factori esențiali de clasificare ai nevoie pentru a pune în acțiune pentru a vă îmbunătăți pagina SEO Amazon. Dacă doriți să creați o listă optimă de produse optimizate, trebuie să știți ce aspecte trebuie să vă concentrați.

În conformitate cu algoritmul de clasificare Amazon A9, un client potențial vede următoarele date după o interogare de căutare:

  • volum de clic;
  • prețul produsului;
  • cuvinte cheie și etichete direcționate;
  • disponibilitatea produselor (în prezent sau în stoc);
  • istoricul vânzărilor;
  • recenzii ale clienților.

Toate aceste aspecte pot fi împărțite în factori de performanță și factori de relevanță. Primul grup de elemente arată ce semnale Amazon utilizează pentru a clasifica produsele pe baza cantității de bani pe care o vor face. Factorii relevanți sunt relevanța unui produs după o căutare de utilizator.

Să discutați mai întâi factorii de clasificare bazați pe performanță. În primul rând, este vorba despre o rată de conversie. Conversiile sunt aparente factori de clasificare Amazon. Puteți utiliza mai multe tactici eficiente pentru a arăta Amazon produsul dvs. este de conversie bine potențial. Când vine vorba de obținerea unei imagini clare a conversiilor, Amazon este destul de complicat. Puteți observa diferite valori, cum ar fi unitățile și sesiunile, dar nu există suficiente date pentru a controla toate situațiile.

Puteți găsi datele dvs. de conversație prin accesarea rapoartelor, apoi a rapoartelor de afaceri, a vânzărilor detaliate de pagină și, în final, a traficului. Aici trebuie să verificați procentul sesiunii de unitate sau cu alte cuvinte numărul de sesiuni.

Pentru a vă îmbunătăți clasamentele Amazon, va trebui să vă ajustați procentajul de casetă de cumpărare. De exemplu, unitățile comandate pe cutie de cumpărare vor semnala companiei Amazon că faceți mai multe conversii.

Puteți influența clasarea bazată pe performanță prin optimizarea imaginilor și îmbunătățirea prețurilor produselor.


Acum, să aruncăm o privire la factorii de clasificare Amazon care se bazează pe relevanță. Factorii de relevanță se referă la relevanța interogării de căutare și a informațiilor care sunt prezentate pe o pagină.

Pentru a face ca pagina dvs. să fie mai relevantă pentru interogarea utilizatorului, trebuie să optimizați titlul înregistrării produsului. Trebuie să includeți cele mai relevante și direcționate cuvinte cheie în titlul și descrierea dvs. pentru a vă ajuta clienții potențiali să vă găsească produsele pe o pagină.

Elementele esențiale pe care trebuie să le includeți în titlul dvs. sunt marca de produs, scurtă descriere (culoare, dimensiune, material, cantitate), linia produsului și pentru care este proiectat acest produs (copii, adulți etc.)

December 22, 2017