Back to Question Center
0

Care sunt modalitatile de a obtine backlink-uri gratuite dar eficiente?

1 answers:

Pentru a obține backlinks dofollow este foarte semnificativ în termeni de optimizare motor de căutare. Ele servesc pentru a ridica puterea sursei dvs. web în rezultatele căutării. Toată lumea știe că Google acordă mai multă valoare pentru a efectua backlink-uri, transferând prin acestea traficul către pagini web.

Există o mulțime de nou-veniți pe o piață digitală care caută modalități simple de a crea link-uri inbound către site-urile lor. Cu toate acestea, departe de toate aceste tehnici de construire a link-urilor urmați liniile directoare Google - international transport offerte 3. Drept urmare, webmasterii neexperimentați obțin rezultate privind traficul și clasările sau pot obține sancțiuni de la motoarele de căutare.

În acest articol, aș dori să vă împărtășesc câteva metode utile și de încredere pentru a obține backfollowuri și a vă ridica pozițiile pe pagina cu rezultatele căutării. Sperăm că aceste tehnici de construire a link-urilor vă vor ajuta să obțineți mai mult trafic de la motoarele de căutare.

În primul rând, să discutăm despre modul în care putem distinge între backlinkle de la dofollow și nofollow.

Cum să verificați ce fel de backlink aveți?

Este important să cunoașteți diferența dintre aceste tipuri de linkuri inbound, deoarece acestea posedă o valoare diferită pentru o optimizare a motorului de căutare de site-uri web.

Link-urile Dofollow sunt legăturile care au o etichetă "do" în structura lor și transferă sucul de legături dintr-o sursă de web într-un altul. În astfel de moduri, backlinkle create de site-uri web de mare publicitate transmit semnale valoroase sursei conectate, arătând Google o autoritate a acestei surse și valoarea acesteia pentru utilizatori.

Pentru a verifica dacă primiți backfollowuri sau nu, trebuie doar să faceți clic pe el și să selectați elementul de inspectare. De exemplu, codul HTML al linkului dofollow arată ca Google și nofollow Google.

backlink-urile Dofollow sunt mai benefice în termenul de construire a link-urilor deoarece acestea ajută site-ul dvs. să aibă un rang înalt în rezultatele căutării și ajută la îmbunătățirea autorității dvs. de domeniu, a autorității de pagină și a PageRank. În plus, ei spun motoarelor de căutare despre calitatea și relevanța înaltă a conținutului dvs.

  • Utilizați Comentluv

Commentluv este un plugin popular WordPress care servește pentru a face link-urile dvs. followfollow în comentariile în Commentluv Activat Blogs. Puteți găsi astfel de bloguri folosind expresii speciale în Google (de exemplu - "bloguri tehnologie commentluv", "bloguri de comentare a sănătății", "cuvântul dvs. cheie dorit aici + bloguri comment" și așa mai departe.

  • Vizitatori

Poți să construiești backlink-uri relevante în urma postărilor din blog. Mai întâi de toate, trebuie să găsiți în legătură cu blogurile sau forumurile din industrie care permit postarea oaspeților. După aceea, trebuie să contactați proprietarul blogului și să-l întrebați despre postarea conținutului dvs. cu un link "dofollow". Trimiteți postarea dvs. de oaspeți, iar în cadrul postării dvs. puteți să vă conectați câteva articole proaspete. Pentru a găsi bloguri de calitate clienților în nișă, puteți efectua o cercetare Google sau puteți utiliza platforma de căutare MyBlogGuest.

December 22, 2017