Back to Question Center
0

Care sunt sursele backlink neexploatate de Backlinko?

1 answers:

Backlink-urile continuă să ruleze lumea digitală, în ciuda unor articole și webmasteri care ne spun alte lucruri despre ele. De fapt, ultimele studii de optimizare a motorului de căutare arată că backlink-urile sunt unul dintre cei mai importanți factori de clasificare pentru Google și alte motoare de căutare.

Când vine vorba de legătura clădirii, există o mulțime de metode încercate și adevărate disponibile - portarifiuti esterno. Unii dintre ei respectă regulile Google, în timp ce alții le încalcă. În zilele noastre, unele dintre tehnicile de generare a legăturilor devin mai puțin rezonabile în zilele noastre (f. e. postare invitată sau comentariu înapoi). Cu toate acestea, există încă o mulțime de metode mai puțin cunoscute sau subterane cum să câștigi backlink-uri gratuite de înaltă calitate.

În acest articol am de gând să împărtășesc cu voi mai multe tehnici de construire a link-urilor subterane, unele dintre ele le-am împrumutat de la proprietarul Brian Dean Backlinko. Să ne uităm mai atent la fiecare dintre ele.

Modalități de obținere a backlink-urilor datorită metodologiei Backlinko

  • pentru a obține legături externe de la mediile sociale. Conform acestei metode, trebuie să distribuiți conținut relevant și să reproduceți conținutul care a fost foarte împărtășit. După aceasta, trebuie să ajungeți la utilizatorii care au distribuit inițial acest conținut și să le furnizeze o piesă nouă sau actualizată.

Această tehnică de construire a link-urilor Skyscraper a fost dezvoltată de Brian Dean. Acesta la ajutat să-și mărească traficul ecologic cu mai mult de 400%. Conform acestei metode, trebuie să identificați termenii de căutare inferiori și să găsiți o bucată de conținut populară printre utilizatori. După aceea, ar trebui să o scrieți mai bine pentru aceiași termeni de căutare. Asigurați-vă că noua dvs. versiune a conținutului este unică și bazată pe cercetare. Pentru a finaliza această procedură de construire a link-urilor, trebuie să promovați această piesă actualizată de conținut pe social media, cu scopul de a lega unele domenii de PR înalte în cele din urmă.

Marturii sunt foarte utile pentru orice afacere, deoarece acestea arată satisfacția clienților față de produsele sau serviciile pe care le oferă o companie. Webmasterii le caută, deoarece știu ce beneficii pot aduce la magazinele lor online. În acest fel, crearea de mărturie oferă oportunități excelente de a vă câștiga o legătură ușoară, dar cu autoritate. Utilizatorii trebuie să atragă mai bine companiile care au mărturii organice de la clienți reali decât site-urile care prezintă comentarii spam (de regulă, astfel de mărturii pot fi ușor detectate). Mărturiile mai reale pe care site-ul dvs. le-a obținut, cu atât va fi mai bună pe pagina cu rezultatele căutării. Mai mult, se pare că este mai de încredere pentru alte companii. Acesta este motivul pentru care acestea vor fi legate de site-ul dvs. fără a cere chiar.


Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un produs care vă place mai mult și să contactați furnizorul acestuia pentru a da mărturia dumneavoastră produs particular. Cele mai multe dintre platformele mari de vânzare cu amănuntul au o pagină specială de mărturii în acest scop. Acesta este motivul pentru care vă va fi ușor să trimiteți mărturia direct pe site-ul dvs. web.

Această tehnică de construire a legăturilor a fost introdusă și de proprietarul blogului Backlinko, Brian Dean.

December 22, 2017