Back to Question Center
0

Cum pot imbunatati SEO prin fixarea backlink-urilor redirectate?

1 answers:

Da, este posibil să oferiți un impuls destul de bine efortului dvs. global în SEO - doar prin remedierea legăturilor dvs. deja existente și prin aplicarea pentru backlink-uri de redirecționare. Cum? Ei bine, să vedem.

Trei motive principale pentru recuperarea legăturilor incorecte:

1. Aveți controlul deplin asupra procesului de implementare a acestuia (spre deosebire de cota leului din cealaltă lucrare, de exemplu promovarea conținutului);

2 - alte mbel entsorgen. Fixarea legăturilor rupte, nu numai că vă puteți mări clasamentul de căutare, dar puteți obține o mulțime de alte beneficii ascunse. g. , experiență mai bună a utilizatorilor);

3. Veți profita la maximum de efortul pe care l-ați tratat deja.

Având în vedere că întregul proces luat la scară se poate dovedi mai degrabă contra-intuitiv și potențial greu de gestionat în mod corespunzător, aici este un scurt set de acțiuni care să o facă în mod corect:

  • Identificați toate link-urile rupte pe site-ul sau blogul dvs.
  • Împărțiți-le după modelele majore de redirecționare.
  • Utilizați link-ul de construire a link-urilor online și instrumentul helper pentru a scrie redirecționări.
  • Completați lucrările cu backlink de redirecționare și efectuați o verificare generală.

Identificarea legăturilor nefuncționale

Să pronunțăm încă o dată - vom căuta redirecționări de backlink care să conducă spre pagini rupte din site-ul dvs. sau blog. În acest fel, va trebui să obțineți un rezumat al rapoartelor speciale - utilizând fie Google Search Console, fie orice instrument specializat de ajutor online pentru date mai bune și mai clare, cum ar fi Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt) sau Screaming Frog SEO păianjen. La urma urmei, depinde doar de tine să hotărâți ce cadru să alegeți pentru această sarcină.

În acest sens, rețineți - va trebui să remediați și toate legăturile interne rupte pe site-ul sau blogul dvs., deoarece ar putea exista multe URL-uri care au migrat în ultimii ani. Deci, tot ce aveți nevoie se pregătește pentru o mulțime de muncă manuală și aparent dureroasă - utilizând Consola de căutare Google pentru a redirecționa manual backlink-urile cu. htaccess sau plugin special dacă utilizați WordPress. Sau puteți să redirecționați rapid o mulțime de linkuri care necesită o remediere - pur și simplu folosind unul dintre ajutoarele online menționate anterior.

Ca utilizator pe WordPress, era de așteptat să îmi identific modelele de adrese URL vechi (de exemplu, venit ca domeniu + anul + luna + numele postului. html) și modele noi de adrese URL (de ex. g. , domeniu + nume post). Dacă vă puneți în limba engleza simplă, va trebui să scrieți o instrucțiune specială pentru roboții Google de accesare cu crawlere care să le spună despre aceste sau orice alte modificări permanente - atât în ​​URL-ul în sine, cât și în codul paginii HTML (în caz contrar, lucrați la 301 redirecționări).

Redirecționări de scriere

În ceea ce mă privește, am folosit Permalink Helper Tools pentru a lucra cu URL-urile de cod. Totul ar trebui să fie auto-explicativ acolo, dar nu uitați să aveți modelul URL-ului sursă ca adresele URL care încep cu domeniul dvs., urmate cu numere și o slash, pentru a fi încheiate cu vârsta variabilă de la WordPress și notați în HTML care scapă de perioada. Amintiți-vă că variabila ar trebui să fie întotdeauna pornită și terminată cu o tăietură lată.

Recomandări complete de redirecționare și verificare

Pentru a finaliza procedura, pur și simplu încorporați. fișier htaccess cu codul prin conexiunea FTP cu serverul dvs.Atenție - asigurați-vă că totul există. Vreau să spun că guvernează accesul la site-ul sau blogul tău. Htaccess, dacă se întâmplă ceva, ai putea să prăbuși totul - chiar și cu un cod ușor defect. În acest fel, tot ce aveți nevoie este să vă împărțiți redirecționarea în Source and Target, să efectuați o procedură de verificare cu un instrument de crawler - și ați terminat!

Sugestie: aceeași procedură ar putea fi aplicată și legăturilor interne rupte. Desigur, în mod ideal nu ar trebui să treacă prin orice redirecționare, dar, din păcate, nu este întotdeauna fezabilă. Amintiți-vă - având o redirecționare este mult mai bună decât 404.

December 22, 2017