Back to Question Center
0

Care sunt modalitățile de a crea o listă de site-uri cu backlink de mare PR?

1 answers:

Toate companiile înființate online au nevoie de o strategie puternică de marketing care să indexeze prima sau a doua pagină cu rezultatele căutării. Fiecare strategie de optimizare a motoarelor de căutare necesită o varietate de backlink. În lumina ultimelor actualizări Google, aceste backlink-uri trebuie să fie de înaltă calitate și să vină din site-urile de top PR. Orice alte backlink sunt considerate ca fiind de calitate scăzută și spam. Acesta este motivul pentru fiecare webmaster trebuie să fie extrem de atent cu privire la calitatea de backlink-uri el construiește calitatea de link-uri de intrare determina în cazul în care site-ul dvs. va rang în motoarele de căutare pentru expresii de cuvinte cheie specifice - certificates of recognition.

Deci, întrebarea este cum să creați o listă de site-uri de backlink de mare PR fără a pierde o mulțime de bani și eforturi?

Când vine vorba de optimizarea site-urilor pe motoarele de căutare, regulile celor 4 V lucrează cel mai bine:

  • )

Numărul de link-uri care indică sursa web. Este încă un factor important de clasificare. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că numeroasele backlink de pe site-urile spam, nu vă vor oferi un profit.

  • Soiuri

Varietatea surselor pe care le folosiți pentru realizarea legăturilor. Cu cât mai mult, cu atât arată mai bine Google cât de multe site-uri web își atrag domeniul ca fiind reputația și link-urile valoroase.

  • Viteza

Viteza obtinuta prin link-uri catre site-ul dvs.Google poate găsi suspicios dacă veți construi numeroase backlink-uri peste noapte. În loc de aceasta, ar trebui să creați link-uri de calitate de intrare în mod regulat.

  • Verbiage

Textul de ancorare de pe linkul către site-ul dvs.Acest text trebuie să fie bine proiectat, să prindă și să conțină unul dintre termenii de căutare direcționați.

Următoarele site-uri reprezintă punctul de plecare perfect pentru orice campanie de backlink:

  • Facebook

Este o platformă socială PageRank care oferă proprietarilor de site-uri web numeroase oportunități de promovare a afacerilor. Unul dintre dezavantajele acestei platforme este că acestea au o politică de construire a legăturii "fără urmări". Aceasta înseamnă că backlink-urile obținute de pe Facebook nu vor transmite niciun fel de sucuri de link-uri către domeniul dvs.Cu toate acestea, backlink-urile din această sursă pot face profilul dvs. de legătură mai credibil și autoritar în ochii Google.

  • YouTube

Este un site web PR9 deținut de Google. Acesta oferă webmasteri cu atât backlinks dofollow și nofollow. Aveți posibilitatea să creați backlink de urmărire în profilul dvs. de afaceri sau în descrierea videoclipului. Toate celelalte link-uri vor fi nofollow. Vestea bună este că puteți transforma canalul YouTube într-un singur backlink PR5 la PR6. Acesta poate afecta pozitiv clasamentele dvs.

  • Google+

Google+ este o sursă web PR8. Acesta este un răspuns Google la Facebook. Aici puteți să creați cel puțin o backlink la adresa următoare pe site-ul dvs.Este o oportunitate excelentă pentru poziționarea dvs., deoarece Google folosește această platformă ca parte a algoritmului său. Din acest motiv, este important să creați o pagină Google+ care include text ancoră cu termenul de căutare vizat în zona Profil / Despre.

December 22, 2017