Back to Question Center
0

Ce face o strategie de backlink de succes?

1 answers:

În ceea ce privește procesul de optimizare a motoarelor de căutare (SEO), profilul de link-uri organice se numără printre factorii principali de clasificare utilizați de Google pentru a determina poziția scării fiecărui site în cadrul SERP. De aceea, rularea unei strategii corecte de backlink este corelată cu progresul real în promovarea online mai bună decât orice alt factor de clasificare. Având în vedere că există peste 200 de factori de clasificare oficial raportate de gigantul de căutare din lume pentru moment, acea declarație despre importanța preeminentă a backlink-urilor de calitate este destul de îndrăzneață, nu-i așa? Bineînțeles, obținerea unei strategii de backlink prea rapidă și ușoară ar fi mai mult decât probabil să vă ofere link-uri de calitate scăzută. Și aceasta înseamnă că motoarele de căutare importante (cum ar fi Google în sine, precum și Yahoo sau Bing) vor să vă tragă site-ul sau blogul pe lista SERP-urilor. Dar ce face strategia de construire a unei legături de succes? Cred că fiecare strategie de backlink poate fi transformată cu ușurință într-una cu adevărat de succes, prin utilizarea puterii media pe care ați câștigat-o.

backlink strategy

Direcționarea corectă

Nu este necesar să se spună că din punctul de vedere al construirii legăturilor, motoarele de căutare. De aceea, majoritatea oamenilor doresc să se conecteze mai mult cu sursele care au un punctaj puternic în autoritatea de pagină, autoritatea domeniului și PageRank. Deci, cum să vă asigurați că strategia dvs. de backlink este suficient de rezonabilă pentru a paria pe sursele potrivite pentru legăturile primite? Fiind întotdeauna valabilă și actualizată cu direcționarea corectă. Dintre celelalte baze de date media, recomandăm companiei Cision să vizeze numai site-uri de renume legate de industria dvs. sau de nișă de piață. În acest fel, veți putea să filtrați fiecare potențial candidat pentru legăturile primite prin diferite criterii despre companie, site-urile sale web, dimensiunea publicului, premii, mărturii etc.

Construiți încrederea

Știați că construirea strategiei dvs. de backlink în jurul influenței corecte din industria dvs. sau de pe piața de nișă vă poate ajuta să vă construiți o încredere puternică? Dacă vă puneți în engleză simplu, potențialii clienți ar fi mai probabil să crească în cumpărătorii reali, atunci când site-ul dvs. Web este menționat sau legat de o sursă terță de încredere și autoritate. Mai mult - acest media "câștigat" este mult mai puternic decât orice acoperire mediatizată plătită. Luați-vă de la sine înțeles - mass-media de încredere se numără printre elementele centrale care au cel mai puternic impact asupra publicului dvs. țintă, cu decizii de cumpărare încă nedezvoltate.

backlinks profile

Obțineți media câștigătoare

Lucrul pe mass-media câștigate nu este la fel de descurajant cum credeți. De fapt, nu ar fi nevoie de eforturi tradiționale consumatoare de timp necesare pentru acoperirea mass-media, cel puțin pentru a face o strategie de backlink de succes. Tot ce aveți nevoie aici este să aveți acces și abilitatea de a răspunde la oportunitățile media obținute, care sunt în mod obișnuit puse de jurnaliști. În acest fel, vă recomandăm să folosiți instrumente online precum HARO ("Help a Reporter Out"), precum și ProfNet - le-am găsit atât de potrivite pentru blogul meu recent lansat, cât și pentru câteva proiecte bazate pe comerțul electronic. Doar înscrieți-vă pe aceste site-uri și deveniți autoritatea actuală în industria dvs. sau pe piața de nișă - primiți zilnic solicitări din partea unor lideri de vârf care caută experții care urmează să fie intervievați sau incluși în povestirile lor populare de vârf și primiți câteva backlinkuri extra PageRank Source .

December 22, 2017