Back to Question Center
0

Poți să-mi spui despre backlink-urile de top și lista de site-uri recomandate cu care să te conectezi?

1 answers:

Să ne confruntăm cu aceasta - având un mare conținut de pagină pentru site-ul dvs. sau blog-ul dvs. pentru ao face cunoscută și frecvent menționată pe celelalte surse celebre cu un PageRank ridicat este o modalitate excelentă de a câștiga backlink-urile meritate pentru SEO. În acest fel, nu numai că vă puteți bucura de publicul țintă, ci și de a avea o autoritate și o marcă mai puternică a afacerii dvs. - toate acestea într-o singură dată. Ei bine, de mai jos am să vă ajut să vă dați seama mai multe despre top backlink și lista de site-uri prezentate în clădirea legăturii organice.


Cantitate VS. Calitate

Când vine vorba de manipularea SEO în mod corect, numai strategiile ecologice de construcție link-ul va face pentru site-ul dumneavoastră. Cu excepția cazului în care doriți să dăunați progresului site-ului dvs. sau blogului dvs. în SEO la scară, precum și traficul web actual și să căutați poziții de rang în mai mult timp. Muncesc din greu pentru a obține top backlink de pe lista de site-uri cu PR de înaltă și autoritate înaltă, asigurați-vă că pentru a evita utilizarea oricăror instrumente automate și servicii de clădire link-ul plătit sau de schimb. Lucru este că majoritatea dintre ei folosesc surse spam, surse complet irelevante sau chiar locuri murdare la care să te conecteze. De fapt, ele se ocupă în principal de lucruri imorale, cum ar fi jocurile de noroc, adulterul și farmacia fără licență. În acest fel, cele mai multe dintre aceste servicii de construcție link-uri dificile nu pot face nimic despre SEO organic. De fapt, ele se dovedesc adesea capabile să ofere site-ul sau blog-ul dvs. cu tone de link-uri automate de calitate scăzută care vin în vrac din surse similare greșite, în loc să vă ofere câteva backlink de calitate superioară din lista de site-uri cu o autoritate de încredere.


Construiți industria sau relațiile relevante

Una dintre cele mai bune modalități de a obține backlink de autoritate ridicată și pompare o mulțime de trafic web către site-ul dvs. web sau blog-ul este construirea de relații sănătoase cu alte surse de renume cu autoritate înaltă, care sunt relevante pentru industria dvs. de afaceri sau de nișă de piață. În acest fel, veți avea acces la backlink editoriale, care sunt probabil cele mai valoroase și mai puternice decât orice alte top backlink și liste de site-uri pentru a face outreach pentru link-ul clădirii scop. De asemenea, ați putea lua în considerare și intervievarea unui influențator de încredere din industrie sau a unor bloggeri extrem de populari. Bineînțeles, având în vedere că sunteți dispuși și gata să plătiți suficient timp și efort pentru a "câștiga" ceea ce merită backlink-urile în mod natural. Și amintiți-vă despre backlink-urile contextuale - în cele din urmă, ele pot fi chiar mai valoroase decât cele editoriale - și pot fi "câștigate" cu un fragment de conținut special adaptat, cum ar fi articole de calitate sau posturi de oaspeți foarte solicitate.

Nu este nevoie să spun că există o bogată varietate de medii sociale utilizate de multe branduri și companii pentru a-și construi autoritatea și pentru a obține câteva backlink puternice la acelasi timp. Dar personal recomand să vă modelați prezența online, în special pe Google Plus, Instagram, Facebook și Twitter. În acest sens, nu uitați să luați în considerare directoarele de afaceri locale și listele din domeniu care să vă completeze toate datele de contact pentru a primi un backlink valabil în schimb. În sfârșit, mai bine începeți să completați pagina dvs. Compania mea pe Google și pur și simplu continuați cu navigarea pentru a găsi restul directoarelor, citărilor și listelor de afaceri relevante pentru discuția subiectului dvs. sau pentru niche de piață Source .

December 22, 2017