Back to Question Center
0

Cum ați reușit să construiți backlink la site-ul dvs. în mod natural?

1 answers:

Bineînțeles, nu se pune problema că construirea backlink-urilor către site-ul dvs. este unul dintre elementele cheie ale succesului în Search Engine Optimization. Se înțelege, de asemenea, că există o mulțime de metode diferite pentru a rula o strategie corectă de construire a legăturilor. Dar ce înseamnă construirea backlink-urilor la site-ul dvs. în mod natural? Ei bine, asta depinde. În ceea ce mă privește, cred că încercarea mea recentă de a forma un profil de legătură naturală a fost destul de reușită. Deci, să clarificăm - construirea backlink-urilor înseamnă, în mod firesc, o "fair-play", fără a înșela și a încălca principalele reguli de webmasteri de la Google. Și voi avea o scurtă privire la cele mai grave și periculoase "nefiresc" practici de construire a link-urilor (ar trebui să le eviți cu orice preț!). Sper că le veți găsi rezonabile când construiți backlink către site-ul dvs. - cel mai bun mod natural posibil.

Schimburi de link-uri și roți

Schimburile de link-uri se numără printre cele mai promițătoare practici de construire a legăturilor, însă trebuie evitată - în primul rând. Și există miriade de platforme web și oferte diferite de software online pentru a face o înțelegere cu link-urile de barter. Desigur, schimbul cu unele backlink-uri cu alți bloggeri ar putea fi o idee foarte bună. Totuși, abordarea legăturilor de barter pe schimburile de link-uri, precum și a roților de legătură (a. k. A. schemele piramidale de construire a legăturilor) conduce cel mai adesea la o încărcătură excesivă, cu prea multe backlink de calitate scăzută, care au apărut aproape în cel mai scurt timp. Aceasta înseamnă că aplicarea pentru schimburi de legături sau roți este de fapt o pierdere de timp și bani.

Mai mult - o face în mod consecvent este probabil cea mai bună modalitate de a obține o atenție negativă serioasă din partea marilor motoare de căutare, cum ar fi Google în sine. Și asta nu înseamnă decât o pedeapsă severă de clasare care se ridică peste site-ul sau blogul tău. De aceea, schimbul de link-uri nu este cu siguranță modul natural de a construi backlink-uri către site-ul dvs., nu?

Surse irelevante

Site-uri sau bloguri de nișă irelevante este altceva care nu ar trebui niciodată folosit pentru a construi backlink-uri naturale. De fapt, dacă exagerezi cu prea multe backlink-uri cu sursele terță parte care nu au nimic de-a face cu subiectul principal sau cu sfera dvs. de activitate, astfel de linkuri vă vor da cel puțin o greutate mică (dacă nu zero) la PageRank. Sau, în cel mai rău caz, s-ar putea să fiți penalizați de Google considerând astfel de activități ca fiind cu totul dificile și manipulative.

link building seo

Locuri plătite și alte locuri suspecte

Politica oficială a gigantului mondial de căutare exprimă un mesaj clar - direct ar fi inacceptabil în orice împrejurare. Asta e totul despre legăturile plătite - dacă se va întâmpla ca Google să detecteze o schemă comercială cu profiluri de link-uri de construcție, aceasta va aduce ciocanul în jos pe toate părțile afacerii. În ciuda backlink-urilor plătite, acestea pot părea de multe ori pe deplin calitative, naturale și de calitate, riscul fiind prea mare.

Printre restul de locuri suspecte, care nu vor face niciodată pentru a construi backlink-uri pe site-ul dvs., modul natural, vă recomand să eliminați directoarele de articole de calitate scăzută și fermele de legătură. Da, ceva de acum doi ani au fost foarte avantajoși pentru generarea de linkuri ieftine în ușurință - ar trebui să recunosc acest fapt. Dar acum aceste scheme nu mai funcționează, bineînțeles, dacă nu doriți cu adevărat să vă câștigați o pedeapsă rapidă și adesea ireversibilă Source .

December 22, 2017