Back to Question Center
0

Cum de a construi backlink de bună calitate?

1 answers:

În zilele noastre, proprietarii de site-uri web sunt obligați să se lupte pentru pozițiile TOP pe pagina cu rezultatele căutării, deoarece procentul concurenței este foarte ridicat. Pentru a fi vizibil printre numeroasele site-uri legate de nișă, trebuie să creați o campanie de optimizare câștigătoare și să creați un profil de legătură de calitate. Din momentul actualizării ultimei clasamente Google, a devenit un pic dificil să se construiască legături către site-ul dvs.În zilele noastre, Google evaluează cu strictețe calitatea legăturilor de intrare, primind doar acele backlink care provin din surse web autoritare. Acesta este motivul pentru toți webmasterii orientați spre viitor ar trebui să fie conștienți de unde să construiască backlink-uri pentru a obține cea mai mare eficiență. În acest articol, vom discuta tehnicile eficiente pentru a obține backlink-uri de bună calitate și factori care vă pot ajuta să ridicați numărul de linkuri primite.

  • backlink de la surse web de renume

Primul și cel mai important factorul care determină calitatea legăturilor de intrare este o autoritate a surselor din care provin aceste legături. De exemplu, dacă aveți cel puțin câteva backlink de la surse web de autoritate ridicată, acestea vă vor aduce mai mult suc de legături, apoi numeroase linkuri de intrare de pe site-uri web de calitate redusă. Acest lucru poate fi explicat prin conștientizarea de către Google a calității conținutului sau a legăturilor de ieșire de pe site-urile reputate. În plus, doi factori de clasificare Google determină o calitate a surselor web - autoritatea de pagină și autoritatea de domeniu. Dacă o sursă web are o valoare ridicată a indicatorilor PA și DA, Google o va clasifica mai sus pe SERP, oferindu-i mai multă încredere. În cazul în care link-urile dvs. de intrare apar pe acest tip de site-uri, acestea vor aduce o mulțime de suc de legătură de calitate la paginile dvs. web. Pentru a verifica dacă link-urile dvs. se află pe surse web autoritare sau nu, puteți implementa instrumentul Semalt Web Analyzer.

PageRank (PR) servește ca punct de referință pentru evaluarea clasamentului fiecărui site web pe motoarele de căutare care sunt indicat de Google. Site-urile care se află pe TOP au cel puțin 9PR și au o mulțime de calitate pentru utilizatori. Din anul 2012, PageRank nu este atât de influent, așa cum a fost în prealabil, dar servește în continuare drept un standard pentru evaluarea calității sursei web și a reputației acesteia în ochii utilizatorilor și partenerilor din industrie. În mod implicit, backlink-urile de pe site-urile web 9 sau 10PR, cum ar fi Wikipedia, YouTube, Facebook și așa mai departe, pot aduce o mulțime de sucuri de link-uri de calitate către paginile site-ului dvs.Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să obțineți legăturile primite de la astfel de surse web. Cu toate acestea, există unele tehnici dificile pe care le puteți implementa (puteți citi despre ele în articolul nostru precedent "Cum să obțineți lista de backlinks Dofollow gratuit?"). Vă recomandăm să nu pierdeți timpul în încercarea de a crea legături pe noile site-uri web N / A PR sau care nu sunt relevante pentru site-urile dvs. de PR de nișă. Nu veți obține niciun rezultat pozitiv din aceasta și chiar veți ridica atenția Google față de domeniul dvs.

Dacă nu vă puteți construi linkurile pe site-uri de înaltă publicitate, aveți nevoie de cel puțin să creați-le pe site-urile legate de nișă cu același conținut subiect. De exemplu, dacă blogul dvs. este despre optimizarea motorului de căutare, legăturile dvs. pe blogurile de marketing vor arăta naturale. Chiar dacă un blog are o autoritate de mijloc, backlink-urile dvs. vor fi evaluate ca relevante și de calitate. De aceea, înainte de a stabili relații de parteneriat cu alte site-uri web sau bloguri, asigurați-vă că cel puțin se referă la industria dvs Source .

December 22, 2017