Back to Question Center
0

Care sunt backlink-urile bune pentru SEO?

1 answers:

Afacerea imobiliară este o sferă online extrem de competitivă, în care numai cele mai mari agenții cu o reputație excelentă au șansa de a se poziționa înalt pe SERP. Cu toate acestea, agenții individuali, de asemenea, pot lupta pentru plumb. Pentru a depăși cei mai mari competitori de nișă de pe piață, trebuie să creați site-ul dvs. cu un utilizator în minte și să îl optimizați în conformitate cu regulile motorului de căutare. Elementul esențial al unei campanii de optimizare a resurselor este crearea de legături. Clădirea legăturilor este un proces de creare a legăturilor de intrare de la sursele web relevante de nișă autoritare. Este o parte a procedurii de optimizare în afara amplasamentului, care trebuie făcută după îmbunătățirea tuturor elementelor de pe site. Backlinkurile ajută la creșterea traficului pe site și la creșterea autorității de marcă. Cu toate acestea, după cum am menționat anterior, a fi lider pe piața imobiliară necesită mult timp și investiții. De aceea, trebuie să fiți gata ca un proces de achiziționare a legăturilor de calitate să fie dificil și de durată. Mai mult decât atât, trebuie să știți sursele de unde puteți obține backlink bune pentru SEO. În acest articol, vom discuta despre sursele de backlink din domeniul imobiliar SEO care pot simplifica campania dvs. de construire a link-urilor și pot contribui la eforturile dvs. SEO.

surse cu backlink bune pentru imobiliare SEO

Imobiliare SEO generarea backlinks este un proces de a obține link-uri către site-ul dvs. de pe alte site-uri relevante. Piața digitală servește drept un vechi concurs popular de popularitate în care participanții cu cel mai mare număr de voturi (backlink) obțin cele mai înalte funcții. Întregul model de afaceri al Google se bazează pe oferirea celor care oferă cele mai bune informații și informații relevante. Singura modalitate de a-și asuma popularitatea conținutului este de a număra tot traficul pe care îl generează acest conținut și numărul de acțiuni și legături pe care le merită. De exemplu, rețeaua socială populară Facebook are peste 32,348,008,110 backlink. Este un lider absolut pe SERP prin numărul de interogări, deoarece o mulțime de utilizatori votează pentru aceasta ca pentru o sursă web autoritară.

Cu toate acestea, în realitate, atunci când vine vorba de surse web mai puțin populare și înguste concentrate, dobândirea backlink-urilor poate fi o problemă. Mai mult, nu toate backlink-urile sunt create egale, iar unele dintre ele pot aduce site-ul dvs. imobiliar mai negativ decât semnalele pozitive. Google este destul de inteligent și poate distinge pur și simplu între legăturile spam și cele originale. Bots-urile Google analizează nu numai relevanța conținutului în care sunt plasate linkurile, ci și reputația unui site web de unde vin.


De aceea, în acest articol voi vorbi doar despre surse web de autoritate, unde puteți obține backlink de calitate pe site-ul dvs. imobiliar.

Partea esențială a acestei strategii se bazează pe furnizarea unei cantități insuportabile de valori față în față cu partenerii dvs. de afaceri strategici alți proprietari de afaceri. De exemplu, puteți oferi valoare persoanelor care se află pe lista dvs. de e-mail, oferindu-le cupoane instituțiilor locale cu care ați colaborat. O parte din schimbul dintre afacerea dvs. ar trebui să includă un backlink către site-ul dvs. imobiliar. Procedând astfel, stabiliți relații reciproc avantajoase cu partenerii dvs. și obțineți sucuri de link-uri de calitate către site-ul dvs.Partenerii dvs. de afaceri pot include chiar și un cuvânt cheie într-un link provenit de la un site cu sediul în comunitatea dvs.Acesta va contribui în mod semnificativ la site-ul dvs. SEO.

O cercetare simplă a motorului de căutare vă va oferi o listă de site-uri care au mărturii despre ele în industria dvs.Majoritatea acestor surse web leagă persoana care a părăsit recenzia. Dacă încă nu aveți o pagină ca aceasta, sugerați să creați o astfel de pagină și rugați-i pe oameni să-și lase comentariile acolo. Acesta vă va ajuta să obțineți backlink-uri mai relevante și să ridicați autoritatea în ochii Google Source .

December 22, 2017