Back to Question Center
0

Cum de a crea backlink-uri dofollow în mod corect?

1 answers:

Backlink-urile sunt esențiale pentru orice afacere online. Webmasterii sunt destul de nerăbdători să obțină backlink la paginile lor web, deoarece pot contribui la eforturile SEO și pot ridica un rang al site-ului web. În lumina ultimelor actualizări ale clasamentului Google, proprietarii site-urilor se tem să creeze backlink de calitate redusă, deoarece pot duce la scăderea clasamentelor și la alte subsecvențe de sancționare Google. Acesta este motivul pentru care toți webmasterii caută surse web de mare PR pentru a construi backlink pe ele. Numărul de astfel de surse web autoritare este limitat și este dificil să se obțină oportunități de creare de legături între ele. Cu toate acestea, dacă este imposibil pentru compania dvs. să stabilească relații de afaceri cu site-uri web de înaltă calitate, nu este un motiv să se angajeze în tehnici de construire a legăturilor spam. În loc de aceasta, ar trebui să căutați alte modalități mai dificile de a face backlink de înaltă PR. În acest articol, vom discuta cum să obținem backlink de pe site-ul PR10 Wikipedia.


De-a lungul anilor, Wikipedia a devenit o mare problemă pentru majoritatea comercianților, deoarece este aproape imposibil să exagerăm această sursă pe Google. Cu toate acestea, acest concurent veșnic poate aduce beneficii pentru afacerea dvs. sub formă de linkuri de calitate de intrare. Wikipedia poate fi utilizată de către marketerii de conținut pentru a asista la optimizarea motorului de căutare și pentru a contribui la misiunea celei mai mari surse de educație din lume.

Oamenii adesea înțeleg greșit rolul de backlink pe Wikipedia. Mulți dintre ei consideră că este suficient să adăugați linkul acestora la secțiunea "link-uri externe" dacă conținutul este relevant pentru industria site-ului web. Cu toate acestea, în realitate, aceasta nu dă niciun efect deloc. Dacă aveți o abordare inteligentă pentru a vă adăuga backlink-urile la Wikipedia, vă va aduce multe rezultate pozitive. Dimpotrivă, poate provoca multe probleme, inclusiv includerea domeniului dvs. adăugat ca spam și interzis de la Wikipedia.

În acest articol, vă voi împărtăși câteva bune practici despre backlink-urile Wikipedia. Deci, dacă este făcut în mod corect, acesta poate fi în continuare un mare avantaj pentru optimizarea motorului de căutare al site-ului dvs.

Cum s-au schimbat backlink-urile pe Wikipedia în ultimul deceniu?

Wikipedia a fost lansată în 2001 ca cea mai mare sursă web educațională din lume. În acel moment, achiziționarea de backlink și alte tehnici de construire a legăturilor spam nu erau atât de populare. Acesta este motivul pentru care a fost permis ca toată lumea să creeze backfollowuri de pe Wikipedia. Cu toate acestea, datorită ponderii grele de către Google a Wikipedia și a backlink-urilor sale, webmasterii s-au grăbit să efectueze efectul SEO. Din acel moment, Wikipedia a schimbat o atitudine în crearea de link-uri de backlink de pe paginile sale. Pentru a preveni atacurile masive de spam și încălcarea regulilor Google, Wikipedia permite plasarea numai a link-urilor nofollow care nu transferă nici un suc de legătură. Mai mult decât atât, Wikipedia creează o listă înapoi cu scopul de a bloca domenii considerate spam.

Chiar dacă backlink-urile nofollow au un efect mai redus asupra SEO decât cele care le utilizează, backlink-urile Wikipedia sunt încă unele dintre cele mai solicitate pe o piață digitală. Acest lucru poate fi explicat prin raportarea ridicată a acestei surse și a atitudinii corecte a Google față de legăturile din această sursă Source .

December 22, 2017