Back to Question Center
0

Cum creez Do Urmați backlink-urile pentru site-ul meu?

1 answers:

Este de la sine înțeles că, fără un profil de backlink bine format, este aproape imposibil ca site-ul web să fie bun în Google sau să fie cel puțin printre primele zece rezultate ale căutării. Pentru a preveni abuzul, manipularea sau orice alte trucuri posibile cu algoritmul de clasificare, gigantul de căutare al lumii a evoluat de-a lungul multor ani. Astfel, Google va recompensa acum numai backlink naturale, pur relevante și cu autoritate înaltă. Și mai jos vă voi arăta câteva dintre cele mai inteligente moduri de a crea Do Follow backlink pentru site-ul dvs.Dar, înainte de orice altceva, permiteți-mi să încep cu câteva definiții simple.

follow backlinks

Nu este nevoie să spunem că legăturile trag toate punctele de internet împreună - toată lumea știe că. Dar nu toți aceștia poartă greutatea egală. De fapt, există două tipuri diferite de linkuri - Non Follow și Do Follow backlink. Punându-l în limbajul englez, link-urile cu Non Follow sunt aproape nul și neavenit din punctul de vedere al motoarelor de căutare majore. Acestea sunt concepute pentru a aduce exclusiv traficul de referință. Pe de altă parte, totuși, backlink-urile Urmăriți utilizează directoare speciale, articole și pagini de destinație pentru a transfera autoritatea unui site web către altul.

Aparent, Urmărirea backlink-urilor este mult mai greu de obținut și, cel mai frecvent, ele sunt ideal ca acestea să fie introduse de un webmaster calificat. Și aici suntem în cele din urmă venind la punct - mai jos sunt mai multe moduri inteligente (fie gratuite, fie uneori nu) pentru a crea o calitate superioară a Do Follow backlink pentru clasamentele superioare ale site-ului dvs. pe Google:

  • Google Plus este o platformă socială implicită care poate deveni un instrument surprinzător de puternic atunci când este folosit drept. Tot ce aveți nevoie este să aveți propriul profil personal sau să vă înscrieți pentru un cont nou. Apoi, accesați secțiunea "despre" și editați conținutul textului acesteia, precum și legătura primară oferită inițial site-ului dvs. web. Simțiți-vă liber să adăugați cât mai multe Urmați backlink-urile de care aveți nevoie, dar nu exagerați cu asta. În caz contrar, încercarea ta ar putea fi recunoscută de Google ca spam sau manipulare.
  • Onemission este un site vechi bun care mi-a ajutat cu Backlinks Do Follow pentru ultimii ani. Înregistrați-vă doar pentru a obține o rolă specială de editor și nu ezitați să accesați întregul site și să alegeți categoria de care aveți nevoie.
  • Dmoz este, de asemenea, un site foarte vechi, care se ocupă în principal de depunerea de bloguri în scopuri de generare de legături. Tot ce aveți nevoie pe Dmoz este să selectați categoria potrivită pentru subiectul principal al site-ului sau al blogului dvs.Printre caracteristicile sale unice, vă recomandăm să utilizați această sursă pentru a găsi cele mai bune backlink create de rivalii dvs. apropiați pentru a le folosi singuri.

dofollow backlinks

  • Storify este un loc minunat pentru a obține ceva în plus Do Follow backlinks - doar de la comentarea. Pur și simplu creați un cont nou și continuați cu secțiunea "Comentariu fierbinte". În acest fel, veți putea beneficia de maximum două backlink de calitate superioară pentru fiecare cont.
  • La urma urmei, puteți face o vizită la Trell. co și alegeți cât mai multe backlink-uri pentru a vă îmbunătăți clasamentul așa cum doriți. În plus, acest lucru nu vă va costa un dolar - serviciul este gratuit. Făcând acest lucru, rețineți-o încă o dată - nu exagerați cu numărul dvs. de backlink și crearea prea rapidă a acestora. În caz contrar, veți ridica un pavilion roșu, care va apela Google pentru o pedeapsă inevitabilă Source .
December 22, 2017