Back to Question Center
0

Cum să obțineți legături externe ridicate prin cercetare backlink?

1 answers:

Acest articol este dedicat temei cum să vă controlați prezența legăturii concurenților dvs. de nișă de piață și modul în care această cercetare în legătură cu backlink-urile poate ridica poziția site-ului dvs. pe SERP. Există un proverb care descrie perfect concurența pe o piață digitală - "Ține-ți prietenii aproape și dușmanii tăi mai aproape. "

Orice campanie de optimizare câștigătoare, condusă în primul rând de specialiștii profesioniști în SEO, începe cu cercetarea competitivă și analiza nișelor de piață competitive. O cercetare a backlink-urilor de nișă competitor vă permite să accesați cu crawlere sursele web ale concurentului dvs. și să descoperiți valoroase pentru oportunitățile de backlink de afaceri online pe care le puteți folosi pentru a vă depăși în mod organic.

backlink research

Backlink-urile rămân nucleul optimizării site-urilor Web și devin din ce în ce mai dificilă achiziționarea acestora. Un site web ar trebui să obțină mai multe link-uri proprii pentru a-și construi rangul de cuvinte cheie organice.

În ultimul deceniu, construirea de legături sa schimbat drastic și a devenit mult mai dificilă. Nu credeți acelor "specialiști" care pretind că legătura este o artă pierdută. Aceasta rămâne o parte integrantă a optimizării site-urilor web și aduce în continuare valoare promovării afacerilor online. Singurul lucru este că accentul pus pe construirea de legături a fost schimbat. În zilele noastre, autoritatea de resurse care indică site-ul dvs. este criteriul numărul unu de calitate backlink.

În acest articol, vă vom arăta cum să efectuați o analiză backlink competitivă și cum să identificați unde sursa dvs. de web poate obține cu ușurință suc de legătura de calitate gratuit.

backlink checker

Construiți-vă autoritatea domeniului

Pentru a vă identifica concurența, puteți efectua cercetări Google despre un serviciu oferit de afacerea dvs.Investigați rezultatele TOP10 de unul dintre termenii de căutare cu volum mare și introduceți-le într-o foaie de calcul. Această listă va reprezenta concurenții tăi de nișă TOP. Mai mult decât atât, puteți efectua o căutare Google referitoare la: interogarea "domeniului dvs.". Google vă va oferi, de asemenea, o listă de site-uri legate de nișă.

Cu toate acestea, puteți efectua o cercetare backlink chiar mai simplu folosind Semalt Web Analyzer. Acesta vă va oferi o listă precisă a domeniului concurențial, afișând clasamentul, conversia și alte date statistice semnificative care vă vor ajuta să înțelegeți cum să depășiți competitorul. În plus, puteți verifica concurența pentru paginile web, precum și "discrepanțe de conținut" între ele și concurență.

Este rezonabil să verificați manual fiecare dintre concurenții dvs. TOP5 pentru a vedea dacă se specializează în nișă și operează pe scala dvs.

Utilizând instrumente analitice profesionale, puteți de asemenea să configurați alerte săptămânale cu backlink care să raporteze toate noile linkuri externe achiziționate de la o adresă URL concurentă.

Trebuie să sortați adresele URL ale fiecărui domeniu concurent pentru a afla oportunități de backlink din conținut marcat, domenii care se leagă de mai multe ori de același domeniu, legături partajate între concurenții dvs. și legături moarte Source .

December 22, 2017