Back to Question Center
0

Care sunt modalitățile posibile de a obține backlink-uri anul viitor?

1 answers:

Toată lumea care lucrează pe o piață digitală știe că construirea de legături este esențială pentru succes atunci când vine vorba de creșterea autorității site-ului și de obținerea rangului superior pe SERP. Dacă doriți să vă poziționați mai bine pe SERP, aveți nevoie de mai multe backlink. Calitatea și conținutul perfect artizanal nu vor fi văzute de potențialii dvs. cititori dacă nu au legături. Deci, backlink de calitate sunt unul dintre cei mai importanți factori în optimizarea motorului de căutare de astăzi. Toate articolele și posturile de top au o mulțime de linkuri de la alte surse de calitate care le indică. Linkurile servesc drept voturi pentru paginile pe care Google le consideră autoritare. Google consideră paginile cu mii de linkuri ca fiind mai reputate decât o pagină cu zece backlink. Cu toate acestea, dacă aceste linkuri provin din surse web de încredere bine cunoscute, acestea vor costa mii de linkuri externe de calitate medie.

how to get backlinks 2018

Trăim într-o lume în care toate firmele au nevoie de backlink. Firmele de marketing îi caută în fiecare zi și devine destul de dificilă să rămâi în partea de sus a acestui joc. Mulți comercianți se opresc pur și simplu de campaniile lor de construire a legăturilor, deoarece consideră că sunt enervant, inutil și lipsit de respect. Cu toate acestea, nu este o cale de a renunța. Pentru a mări traficul organic, trebuie să creați un profil de backlink de calitate. Așadar, obținerea backlink-urilor în 2017, 2018 și în toți anii următori va avea o prioritate ridicată. Există câteva metode neschimbate pe care le puteți utiliza în campania dvs. de construire a legăturilor pentru a obține un rezultat vizibil. În acest articol, vom examina mai îndeaproape aceste tehnici, plus sfaturi pentru campaniile de construire a legăturilor care încă funcționează pentru anul 2018.

Cum să obțineți backlink în 2018?

  • Blogging-ul oaspeților

Blogging-ul clienților este o oportunitate excelentă de a conduce vehicule noi și direcționate către site-ul dvs.Este o modalitate specifică și de nișă specifică de a crea suc de legătură de calitate. În plus, vă oferă o oportunitate de a vă marca ca expert în industrie și vă arată utilizatorilor autoritatea dvs.

Abordarea perfectă pentru stabilirea backlink-urilor interne este crearea unui blog pentru site-ul dvs.Cu toate acestea, postarea pe site-urile clienților care au deja o autoritate înaltă și o bună reputație în rândul utilizatorilor atrage trafic pe care altfel nu ați putut avea acces. La fiecare post de invitat, trebuie să utilizați o linie de autor personalizată, care să vă conecteze înapoi la site-ul dvs.Acesta vă va servi ca promovare gratuită și vă va îmbunătăți autoritatea de brand. Veți scrie un articol extraordinar bazat pe o cercetare și ca schimb pentru munca dvs. primiți un backlink valoroasă. Totul pare corect, nu-i așa? Deci, obiectivul principal aici este doar postarea oaspeților pe site-uri de înaltă calitate, de înaltă calitate. Vă sfătuiesc să nu pierdeți crearea articolelor pentru site-uri web de spam nesatisfăcătoare.

how to get backlinks

  • Menționați influențatori în posturile dvs.

Sunt sigur că ați confruntat articole legate de persoane de top și autorități de influență. Ele se angajează și le fac pe utilizatori să facă clic pe ele. Astfel de articole câștigă în prim-plan într-o perioadă scurtă, deoarece acestea captează și conțin informații bazate pe cercetare. Cei care publică astfel de articole fac acest lucru dintr-un motiv foarte specific. Ei ar dori să obțină mai multe backlink de calitate prin intermediul acestor articole. Deci, când menționați un popor celebru în articolele dvs., veți obține, cel mai probabil, legături mai direcționate către site-ul dvs.Un plus mai mult este faptul că influența minții pe care ați menționat-o poate împărtăși aceste articole cu numeroșii lor adepți Source .

December 22, 2017