Back to Question Center
0

Există instrumente de cercetare înapoi pentru a spiona concurenții mei?

1 answers:

Nu este nevoie să spunem că cunoașterea a fost întotdeauna un lucru puternic. Dar astăzi, înțelegerea corectă a dreptului poate deveni rapid arma supremă pentru a prelua conducerea și a domina literalmente întreaga nișă de piață cu afacerea dvs.Și da, există mai multe instrumente specifice de cercetare backlink pentru a obține acea cunoaștere valoroasă pentru câștigarea rezultatelor proiectului dvs. online.

backlink research tools

Mai jos vă voi da o imagine completă a analizei concurențiale. În afară de instrumentele de cercetare backlink în sine, am folosit pentru a aplica pentru un set de alte ajutoare on-line pentru a spiona aproape în fiecare aspect al performanței web. Simțiți-vă liber să beneficiați de cele mai rezonabile soluții și de cele mai bune scheme de succes utilizate de cei mai apropiați concurenți. Să observăm cele mai bune instrumente de căutare, trafic, social media și backlink pentru a nu mai participa la competiție și a prelua conducerea asupra adversarilor dvs. de pe piață.

Cuvinte cheie

Am folosit SpyFu instrument de cercetare de cuvinte cheie pentru a avea o imagine completă asupra fiecărui cuvânt cheie individual. După completarea acelui cuvânt cheie, SpyFu vă va arăta pe oricine care sa clasat vreodată pe el. Și sunteți întotdeauna liber să utilizați această perspectivă valoroasă asupra tuturor constatărilor concurenților dvs. prin istoria recentă de 10 ani, cum au optimizat grupurile principale de cuvinte cheie țintă și în ce mod au reușit (sau au eșuat) să-și mărească conversiile. S-ar putea să introduceți doar numele site-ului dvs. propriu pentru a obține o sugestie rapidă pe lista cuvintelor cheie recomandate pentru afacerea dvs.

backlink

Printre cele mai bune instrumente de cercetare backlink, am găsit Moz Pro și Semalt Analyzer ca cele mai bine prezentate. Amândouă s-au dovedit a fi destul de bune pentru a afla cum ar trebui să creez mai multe backlink pe site-ul meu. Mai exact, am folosit instrumentele lor competitive de cercetare backlink cunoscute ca Open Site Explorer și Analyzer în sine. În acest fel, am reușit să introduc adresa URL a site-ului meu sau a oricărui concurent pentru a observa orice profil de legătură de intrare - câte linkuri și din ce domenii există, ce ancore și locațiile paginilor au. Astfel, am fost mai mult decât surprins - folosirea ambelor instrumente a apărut extrem de util pentru a identifica obiectivele cele mai promițătoare pentru potențialul meu potențial.

SEO Backlinks Tools

Trafic

Având în vedere traficul, cred că Web-ul similar este cel mai bun instrument online. Sa dovedit excelent pentru a obține o perspectivă valoroasă asupra celor mai reușite strategii de marketing ale rivalilor apropiați. Luat în general, Web asemănător vă poate afișa următoarele date de trafic ale concurenților dvs.: numărul de vizitatori, date detaliate privind durata medie a vizitei, numărul de afișări ale paginilor, rata de respingere, geografia traficului și chiar mai mult.

Social Media

Nu ezitați să încercați Buzz Sumo pentru a vă spiona concurenții în domeniul social media. Acest instrument competitiv de cercetare are o mulțime de laturi puternice, în afară de doar ascultând în conversațiile rivalului tău. Acesta poate fi folosit pentru o înțelegere completă în profunzime a conținutului cel mai ușor de împărțit, exact care posturi au avut cea mai mare tracțiune, pentru a identifica cei mai puternici influențatori pe social media, precum și cele mai populare piese din conținutul lor, subiecte prezentate și programul de postare. Mai mult, instrumentul sa dovedit a fi foarte util pentru analiza side-by-side pentru a face o diferență clară cu propriul meu progres Source .

December 22, 2017