Back to Question Center
0

Poți să mă ajuți să obțin avantaje SEO de backlink explicate?

1 answers:

Înainte de orice altceva, să aruncăm o privire la glosarul principal despre backlink în SEO. Ar trebui să cunoașteți acești termeni normali despre legăturile web și despre procesul de construire a legăturilor la scară. Să aruncăm o privire asupra principiilor fundamentale despre backlink explicate cu definițiile de bază.

Link Juice

Link Juice - reprezinta o estimare generala, mai degraba decat o masura definita. Sucul de legătură este o "putere", "valoare" și "autoritate" a unei legături transmise de la o pagină web la alta. Acest termen este utilizat pentru a face trimitere la backlink de calitate cu atributul DoFollow inserat în cod HTML. Astfel de backlink-uri sunt destinate, în general, trecerii sau redistribuirii uneia dintre cele mai importante valori de link-uri web cunoscute sub numele de scor PageRank.

backlink cu DoFollow

link-uri DoFollow - sunt singurul tip de backlink care urmează să fie utilizate pentru scop SEO. Pune pur și simplu, o puternică putere de backlink cu DoFollow se învârte în principal în jurul abilității lor de a trece Link Juice. Aceste linkuri servesc scopurilor de indexare - mă refer la faptul că vă ajută să căutați motoarele de accesare cu crawlere care navighează prin diferite secțiuni și pagini ale site-ului sau blogului dvs.În același timp, backlink-urile cu DoFollow oferă o cale externă care indică pagina de destinație în altă parte pe Web. Aceasta înseamnă că fiecărui utilizator live li se permite să "urmărească" calea unei astfel de conexiuni conectate.

Backlinks cu NoFollow

NoFollow backlinks poate fi explicat alt tip de link-uri, cu toate acestea,. Embedded cu eticheta NoFollow, aceste link-uri nu pot trece Link Juice. Prin urmare, nu au un impact direct asupra poziției de clasare a paginilor. De exemplu, link-urile NoFollow pot fi utilizate atunci când trebuie să setați o conexiune externă cu un site web sau un blog care nu este pe deplin de încredere. Cu toate acestea, ele sunt încă utile pentru o indexare mai bună și vă pot ajuta să construiți un portofoliu divers de diverse legături cu putere și scop inegale. Și mai ales diversitatea este cea mai benefică proprietate a profilului dvs. de legătură. Vreau să spun că acest semnal este suficient de critic pentru ca Google să fie luat în considerare atunci când vine vorba de atribuirea pozițiilor de clasament la căutare.

Această categorie de backlink poate fi explicată prin conexiuni de calitate redusă, de obicei create într-o încercare disperată de a ridica pozițiile actuale de clasare a căutărilor la orice preț. Vreau să spun că pariurile pe destinații spam, irelevante sau chiar ilegale, aceste legături sunt mult mai probabil să dăuneze efortului tău general de SEO decât să dea o îmbunătățire reală. De aceea, ar trebui să fiți avertizați și să vă îndepărtați de legăturile de calitate scăzută, de obicei generate în cantități masive de roțile de legătură (link-uri), PBN (rețele private de blog) sau furnizori lipsiți de scrupule,.

Link-uri interne

Acest tip de clădire de legătură este folosit pentru a oferi o bază solidă arhitecturii site-ului, contribuind la o experiență de navigare mai bună și mai ușor de utilizat. Link-urile interne dau trecerea în cadrul aceluiași domeniu - doar simplificând navigarea prin diferite secțiuni și pagini similare într-un site web sau pe un blog. Rețineți, totuși, că o bună structură logică este încă un semnal destul de măsurabil, care poate contribui la o poziție de clasare cu potențial mai mare de căutare pe termen lung, cel puțin indirect Source .

December 22, 2017