Back to Question Center
0

Care strategii de backlink SEO vor avea influență în 2019?

1 answers:

Dacă doriți să dominați rezultatele căutării Google în anul următor, atunci acest articol va fi util pentru dvs.Vom discuta ce schimbări ne așteaptă în 2018 și ce strategii testate ar trebui să implementăm pentru a obține rezultate mai bune anul viitor.

O atenție deosebită va fi acordată pentru construirea de link-uri, deoarece a jucat întotdeauna o parte integrantă a algoritmilor Google și ar trebui să fie pusă în centrul campaniei dvs. de optimizare a site-ului.

seo backlinks 2019

Unii specialiști de SEO susțin că construirea de legături în scopuri SEO este inutilă; alții susțin că rolul backlink-urilor pentru un site a crescut continuu de-a lungul anilor. Un astfel de punct de vedere diferit față de acest aspect poate fi explicat prin devalorizarea funcției cantității de legături și restricționarea trimiterii de mesaje spam. Mai mult, o actualizare Google Penguin a schimbat drastic rolul backlink-urilor pe SEO, făcând-o mai dificilă pentru a obține suc de legătură într-un site web. Cu toate acestea, aceste opinii și precauții sunt departe de realitate. Clădirea de legătură joacă încă un rol vital în clasarea site-urilor Web și creează prezența dvs. de afaceri pe SERP.

În prezent, zilele în care tactica de construire a link-urilor spam a dat un rezultat sunt scufundate în uitare. Astăzi, calitatea legăturilor primite este evaluată mai mult decât cantitatea lor și poate contribui la eforturile dvs. SEO. Mai mult decât atât, crearea de conținut util pentru utilizatori nu este doar o strategie necesară, ci și avantajoasă, pentru construirea de linkuri pentru a fi mai înalte în rezultatele căutării. Trebuie să vă promovați conținutul către publicul potrivit și să îl publicați în locuri strategice. Din moment ce backlink-urile sunt considerate ca un factor de rang de către Google, dacă nu veți face acest lucru, vă veți limita drastic eforturile de optimizare a motoarelor de căutare.

V-ati intrebat vreodata care vor fi noile schimbari si actualizari pe care le putem experimenta in SEO backlinks sfera in 2019? În acest articol, veți găsi câteva previziuni pentru anul viitor și metode care vă vor ajuta să țineți pasul cu peisajul competitiv al pieței digitale.

tactici backlink SEO în 2019

  • Conținutul este încă regele

Înainte de a începe căutarea oportunităților de construire a legăturilor ajungând la utilizatori pentru postările clienților, trebuie să creați un conținut bazat pe cercetare și de calitate pentru a oferi cititorilor dvs. potențiali un motiv pentru care au nevoie de un link către site-ul dvs.Dacă începeți să obțineți sucul de legături de pe un site autoritar, acesta arată că conținutul dvs. posedă o mare valoare și că cititorii îl consideră interesant. În zilele noastre, motoarele de căutare devin mai inteligente și pot chiar să evalueze calitatea și unicitatea conținutului dvs.Nu mai este suficient să creați o mulțime de postări și sperăm că va face mare numai datorită numărului de cuvinte pe care le scrieți. În prezent și în anii următori, situația va rămâne aceeași. Google va necesita un conținut de înaltă calitate și bazat pe cercetare, care este scris pentru utilizatori, nu pentru bots de căutare.

backlinks seo

  • Bloguri de oaspeți

Blogging-ul clienților este încă unul dintre modurile cele mai simple și avantajoase de a conduce traficul de calitate la site-ul dvs.Este o modalitate relevantă, specifică pentru industrie și organică de a aduce trafic orientat spre site-ul dvs.Oferă o oportunitate întreprinderilor de a-și marca afacerea și de a deveni lideri de gândire în cadrul unei nișă de piață.

Pentru a crea postări de calitate pentru blogul dvs. este, de asemenea, benefic pentru SEO. Cu toate acestea, postarea pe bloguri de oaspeți legate de nișă, care au deja mulți abonați și cititori obișnuiți, va fi o modalitate mai eficientă de a atrage trafic pe care altfel nu ați putut avea acces. Este rezonabil să faceți acest lucru pe diferite site-uri web în același timp. Deci, blogging-ul clienților servește ca o promovare a site-ului, care nu necesită investiții semnificative și aduce rezultate de calitate Source .

December 22, 2017