Back to Question Center
0

Care sunt resursele pentru strategiile de construire a backlink-urilor?

1 answers:

Să începem cu o definiție a strategiei de construire a legăturilor. Dacă Google pentru acest termen, veți primi o listă de tactici care vă pot ajuta să vă asigurați legături, dar nu vă va duce la o strategie de construire a link-urilor globale.

În general, aceste strategii descriu conceptul de a crea un conținut valoros pentru a face ca alte surse web să aibă legătură cu a ta. Un alt concept care poate contribui, de asemenea, la generarea de link-uri include: - construirea de relații și parteneriate online; încurajați clienții să se leagă; partajați sursa din comunitatea dvs.; participă la evenimentele online și comunitare.

backlink building strategies

Toate aceste concepte sunt valide și valoroase pentru strategiile de construire a backlink-urilor. Cu toate acestea, acestea ne indică doar posibilele motive pentru care alte surse web pot conecta la domeniul dvs.Ei nu răspund complet la întrebarea dvs., oferind doar jumătate din strategie.

Strategia de construire a legăturilor este un proces de atingere a obiectivelor de afaceri prin intermediul surselor web disponibile. Procesul de construire a legăturilor se consideră o tactică deoarece scopul dvs. final depinde direct de execuție. Cu toate acestea, este imposibil să se obțină un rezultat fără o abordare corectă. În caz contrar, link-urile pe care le-ați asigurat pot sau nu pot servi drept scopuri reale de afaceri.

Acest articol este dedicat abordării corecte a strategiilor de construire a link-urilor SEO. Să începem cu ce ar trebui să arate scopul campaniei dvs. de construire a legăturii primare.

  • Crearea conexiunilor între sursele web de calitate

Este destul de clar că fiecare site în ciuda direcției și a dimensiunii sale are nevoie de backlink. Există o parte fundamentală a structurii internetului. Cu toate acestea, de ce avem nevoie de legături externe?

Există două motive principale pentru care aveți nevoie de backlink:

  1. Să fiți în legătură cu comunitățile on-line, site-urile web și platformele autoritare din industria dvs.;
  2. Pentru a clasifica termenii de căutare relevanți și de volum mare.

Google evaluează site-urile web prin algoritmul PageRank. Acest algoritm Google utilizează backlink de la alte surse autoritare pentru a determina popularitatea paginii web, autoritatea și relevanța. Acest algoritm influențează direct poziția site-ului pe pagina cu rezultatele căutării și ridică reputația sursei web în ochii Google.

backlink building seo

  • Obțineți trafic orientat

O strategie clară este semnificativă pentru cei care ar dori să investească în legătură clădire. Trebuie să ghidezi un obiectiv dincolo de fiecare backlink. În caz contrar, toată această campanie și eforturile pe care le-ați pus în ea vor fi inutile. Deci, vă pun o întrebare despre ce scop aveți nevoie de o legătură? Cel mai comun și rezonabil răspuns la această întrebare este câștigarea traficului. Traficul înseamnă că mai mulți clienți potențiali vor face clic pe site-ul dvs. și probabil vor converti în clienți plătitori. Definirea scopului dvs. ar trebui să înceapă cu o oportunitate de cercetare. Trebuie să cercetați ce oportunități există în cadrul dvs. de nișă și cum să beneficiați de acestea.

Analizați performanța actuală a site-ului dvs., sursele web disponibile pentru dvs. și creați un plan pentru a-l îmbunătăți. Făcând acest lucru, veți putea dezvolta strategia dvs. de construire a legăturilor Source .

December 22, 2017