Back to Question Center
0

Ce fel de webbacklink-uri am la site-ul meu?

1 answers:

Aici vom vorbi despre webbacklink-uri pentru site-ul dvs.De fapt, numai backlink de calitate pot face bine pentru site-ul dvs.Având suficiente referințe la aceste site-uri, fiecare site poate deveni sursa cea mai importantă și cea mai importantă de informare pentru publicul țintă sau pentru nișele de pe piața de afaceri. Totul funcționează pur și simplu - mai mulți utilizatori în direct vor începe să vină la un astfel de site în căutarea de informații, un anumit produs sau serviciu. Deci, întrebarea este - ce fel de webbacklink-uri ar trebui să aveți pentru site-ul dvs.? Ei bine, sa vedem cum sa facem mingea de succes de rulare. Mai întâi de toate, am să vă arăt ce face calitatea webbacklink-urilor și cum puteți obține o mulțime de ele cu cele mai slabe scheme de construire a link-urilor. Asadar, hai sa incepem.

webbacklinks

Calitate VS. Cantitate

În afară de Internet, în viața reală, astfel de recomandări funcționează numai dacă provin dintr-un loc de încredere și foarte reputat. În caz contrar, nu ar avea nici un rost să le urmăm, nu-i așa? Având în vedere faptul că toate site-urile web par să pară mici recomandări, fiecare legătură individuală trebuie să provină întotdeauna dintr-un loc cu PA (autoritate pagină), PR (rang pagină) și DA (autoritate de domeniu). În acest fel, calitatea de webbacklink-uri pe care le veți avea pentru site-ul dvs. este un lucru foarte critic, mai degrabă decât doar cantitatea lor.

Și ceea ce ar trebui să ținem cont este faptul că existența unei legături de calitate înseamnă menținerea relevanței sale. Punând-o în limba engleză simplă, atunci când Google constată că unele dintre site-urile dvs. weblink provin din surse online terță parte, care nu au nicio legătură cu subiectul, le va recunoaște ca spam prin natura lor. e. , considerați-o irelevantă și dați-o la zero valoare. Mai mult - site-ul dvs. Web ar putea câștiga, de asemenea, o pedeapsă de rang major impusă de Google, ca urmare a unei astfel de activități suspecte, adesea legată de un fel de abuz sau de comportament manipulator.

În cazul scenariului cel mai defavorabil, cea mai grea penalizare poate ajunge chiar și în a face paginile dvs. web aproape complet invizibile pentru căutătorii vii - asta înseamnă că sunteți deindexați cu autoritatea domeniului pierdută o dată pentru totdeauna. Deci, hai sa facem fata - webbacklink-urile trebuie sa fie intotdeauna cele de calitate. De aceea e atât de periculos să mergi la cumpărare sau să încerci să schimbi cu ei.

Deci, cum să găsiți locurile potrivite pentru a obține numai legături sigure și eficiente? Să urmărim un scurt plan de acțiune scurt pentru a finaliza sarcina. Mai jos este o scurtă listă a punctelor pentru a vă ajuta să vă deplasați pe o pistă corectă:

  • Asigurați-vă că site-ul dvs. oferă o valoare reală - creați numai conținut de pagină unic și util, relevant pentru subiectul dvs. salutând să faceți o referință sau să o distribuiți pe Web.
  • Nu ezitați să verificați site-urile dvs. concurente - ceea ce se face bine să urmați exemplul și care aspecte nu sunt atât de bune. Obțineți o idee practică cu sugestii utile utilizând instrumente online cum ar fi Semalt Analyzer, Screaming Frog sau Moz's Open Site Explorer.
  • Intra in contact cu influentii din industrie, incepeti un podcast, faceti cateva posturi de rugaciune si nu ezitati sa mergeti la blogging-ul clientilor - si veti obtine cel mai probabil un link web de calitate in schimb.
  • La urma urmei, nu trebuie niciodată să cereți niciun fel de legături de calitate, chiar și cele mai valoroase și cele mai valoroase. Vreau sa spun ca ar trebui sa o platiti mai bine - folosindu-va de social media si oferind un continut bun (cum ar fi infographics, foi de calcul si alt continut vizual diferit), precum si investit ceva timp pentru a oferi eventual cele mai valoroase daruri catre publicul tau ca documente de cercetare legate de industrie, studii de caz etc Source .


December 22, 2017