Back to Question Center
0

Care sunt modalitățile de a obține backlink în 2019?

1 answers:

Cererile de link-uri rămân una dintre cele mai populare moduri de a obține sucuri de link-uri către domeniu și de a îmbunătăți clasamentul site-urilor web. Cu ajutorul solicitărilor de link-uri, puteți crea legături externe utilizând conținutul curent de pe site-ul dvs.Backlink-ul este o modalitate excelentă de a vă construi brandul și de a-și îmbunătăți gradul de conștientizare. Singura problemă este că mulți proprietari de site-uri web au o abordare greșită de a lega clădirile. Ei uită să includă alte site-uri pe lângă propriile lor, personalizându-le și de ce acest lucru va fi benefic pentru proprietarul site-ului.

În acest articol veți găsi câteva modalități de utilizare a solicitărilor de link-uri pentru a vă îmbunătăți campania de construire a link-urilor. Există o mulțime de alte tipuri de cereri de link-uri pentru backlink pe lângă cele pe care le veți găsi în acest articol.

how to get backlinks 2019

Cum să obțineți backlink în 2019?

Din cele mai importante momente pe care trebuie să le luați în considerare atunci când ajungeți la un site web; trebuie să personalizați e-mailul astfel încât să fie relevant pentru site. Asigurați-vă că e-mailurile dvs. sunt unice și includeți informațiile care vor fi foarte apreciate de către cititor. Trebuie să specificați un subiect pe site și să arătați partenerului dvs. de afaceri că ați angajat conținutul plasat pe sursa acestuia. Câteva minute suplimentare de care aveți nevoie pot face o mare diferență în răspunsurile și site-urile web care, cel mai probabil, vă vor da un răspuns pozitiv la cererea dumneavoastră. Trebuie să păstrați aceste informații în minte ori de câte ori încercați să stabiliți relații de afaceri cu un proprietar de site web.

  • Solicitați o adresă de link-uri

Cea mai simplă modalitate de a construi link-uri către domeniul dvs. este printr-. Cu toate acestea, această metodă este, de asemenea, mai puțin eficientă decât altele. Este nevoie de doar câteva minute pentru a contacta un webmaster și a cere un backlink. Rezultatul unei astfel de aventuri poate diferi de calitatea sursei cu care doriți să colaborați. Site-urile bine-cunoscute ale autorităților nu vor accepta propunerea dvs. deoarece au o selecție riguroasă de surse web care pot publica conținut pe paginile lor.

O altă abordare mai inteligentă pentru obținerea unui backlink de calitate pentru site-ul dvs. este de a scana o sursă web și de a menționa anumite erori cu posibilele soluții pentru ei. Aceste informații pot aduce valoare unui proprietar de site web, deoarece vă ajută să rezolvați problemele pe care nu le știți nici măcar. Dacă utilizați acest tip de solicitare de legătură, asigurați-vă că oferiți gratuit un webmaster cu aceste date. Este inteligent să așteptați până la a doua sau a treia comunicare prin e-mail înainte de a face cererea de backlink.

how to get backlinks

  • Utilizarea conținutului dvs. ca sursă pentru conținutul pe care l-ați găsit

Această abordare de a obține backlink poate fi benefică pentru site-ul dvs.Dacă vă referiți la un proprietar de blog și comentați despre articolul sau postul pe care doriți să-l primiți din backlink, acesta este un subiect bun de conversație. Celălalt mod de a obține backlink-uri este să menționați postul pe care l-ați găsit și apoi să aduceți mesajul de la care doriți un link. Trebuie să citiți articole și să vedeți locurile în care marca dvs. menționează că va fi rezonabilă și că ar fi naturală. Dacă în prezent nu are o legătură, sugerați-vă că site-ul dvs. Web ar putea fi o sursă bună pentru acest link Source .

December 22, 2017